Този ли е новият ти? Преслава влюбена до уши в милионер

Благоевградски богаташ носи водка и утеха на певицата
15 ное 2016 12:52, Александър Попов
100
Този ли е новият ти? Преслава влюбена до уши в милионер
Снимка: Instagram

След драматичната си връзка с Георги Станоев-Бирмата Преслава отново извади на показ любовта. Двамата с Бирмата бяха чести "гости" на булевардните рубрики с криволичещата си връзка, която минаваше през страст, раздели, че и "юмручно право" по трети мъже по линията.

После мястото на Преслава в чаршафите на пернишкия бизнесмен бе заето от Алисия, която обаче също се задържа само няколко месеца в орбитата на Бирмата.

Преслава пък няколко месеца изглеждаше сама на любовния фронт, но явно вече е открила любовта, пише "България днес". До нея бил млад богаташ от Благоевград и въпреки, че певицата не споделя нищо за новата си тръпка, залива социалните мрежи с кадри с огромни букети рози.

"Не знаех, че мога да изпитвам такава силна любов. Той е невероятен, мил и грижовен и знае как да направи една жена щастлива", коментирала Преслава.

След като пусна двата фотоса, на които е с Йордан Николов, всички вече са сигурни, че той е новата тръпка на звездата. Затова говорят и коментарите, като няколко души са намекнали, че двамата са хубава двойка, а един направо е попитал дали да не взима вече подаръци за сватбата.

За Николов не се знае много. Името му се завъртя преди две години, когато бе сниман в заведение в Благоевград в една компания със Слави Трифонов и пернишкия милионер Станислав Добрев, популярен като Слави Транспорта.

Тогава се изказаха предположения, че Трифонов е решил да се занимава и с нов бизнес, извън шоуто си. На няколко места се пуснаха версии, че тримата започват общ петролен бизнес, като домакин на срещата им тогава е именно Йордан Николов.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Преслава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
все се влюбват до уши в милионери.
32
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ви дразни човешкото щастие. Явно за да е с него си има причини. На вас някой бута ли ви се в интимните отношения. Айде много праведни излязохте. Кой ви знае с какви ходите и с какви ходят жените ви, г-да праведни. ТАЗИ ЖЕНА НЯМА ЛИ ПРАВО НА ВРЪЗКА???????? Ако искате да се оплкачете от нещо се оплачете от медиите дето ни раздухват това, а не от Преслава. Аз съм сигурен, че дори и тя самата не иска да и се клюкарства за връзката, както правите вие и медиите.
31
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преславче, стЕгай се, кака, че за тоя ***, такива като на тебе сигурно на опашка се редат, ама има и по-млади от тебе...да не го изтървеш..дръж го яко да т*шаците.
30
0
 
39
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Това ли е новото? Ми то досущ кат старото бря!;)))
29
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Риба-прилепало. "Parasite" - любима песен на Кис. Е що не се влюби в някой арматурист или дерводелец, ***? Както примерно направи Елизабет Тейлър с Лари Фортенски. Щото не си истинска, маце. Пластмасов манекен със силиконова помпичка вместо сърце. Затова цял живот ще си останеш псевдозвезда и кафанска певачица на повикване.
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mutri milioneri s 4algadjiiki tova e bg ili s gimnasti4ki i manikenki podai milion i idvam as isduvat mi korema halka ti slagam as i rajdam 2 3 sa da si spasa jivota ot bednosta v tas hubava strana bg
27
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами имах си хас.не вземе да си хване някой шлосер....
26
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати милионера. Един овчар се облича по-добре.
25
0
 
47
 
! Отговори
висш разум преди 7 години
Преслава към новата си любов: "Какво работиш?"Новата любов към Преслава: "Ами милионер съм."
24
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как пък нито една от тия певачки веднъж не се влюби "до уши" в някое бедно, добро и честно момче.. Много обичливи тези милионери!
23
1
 
24
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Отдъхнах си...
22
0
 
29
 
! Отговори
Тити Папазов преди 7 години
Плача !
21
0
 
26
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Явно е изхарчила какво има и сега нов спонсор или още по-долното бърза да му роди дете и така доживот и тя и детето и при развод даже ще са осигурени доживот ! Това го има с особена сила и в САЩ задълже правиш дете на богат татко и после развод и му взимаш каквото можеш и издръжка за дете на месец съм виждал 5 цифрени суми уж за детето за отглеждането ... а тя ходи по фризьори , по пластични хирурзи , по партита ! Няма лощо човек да е меркантил , но не на гърба на другите !
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво червило! Одобрявам!
19
1
 
48
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Любовта е сляпа ,все с милионери ги събира такива!
18
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сигурно на някое нейно участие са се запознали, нали все така обясяват. Ще взема и аз да отида в някоя кръчма да намеря милионер, то май на чалга участия само такива ходят и има избор бол
17
0
 
48
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
тая е лудо влюбена всяка седмица в различен,после си консумират чувствата в тоалетната на чалга клуба...и така до следващата вечер. не ни занимавайте с тези тежки чалга драми!
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалга...И тези от снимката..и самата статия са чалга...
15
2
 
51
 
! Отговори
бачо мики - милионер преди 7 години
когато има любов цвета на бентлито няма значение
14
0
 
27
 
! Отговори
teo преди 7 години
ПРЕСЛАВА С НОВАТА СИ НОСНА КЪРПИЧКА ОБЛЕЧЕНА В МИЛИОНИ! ДОБРА ХАПКА ЗА ПЛАТЕНИТЕ *** ЖУРНАЛИСТЧЕТА!!! СПРЕТЕ С ТАКИВА ПОКАЗВАНИЯ НА ПОРЕДНИТЕ РУСПИИ!!!