Цитиридис, Сиктиридис, дзадзики... Хумор на гърба на водещия

Народното творчество за водещия става все по-осезаемо
127

 Според повечето гърци, Снежанка е единствено приказна героиня

 
Седмица след старта на новото вечерно шоу по bTV, народният фолклор в социалните мрежи не подмина водещия Николаос Цитиридис.
 
Забавни колажи и мемета по адрес с Цитиридис вече са хит. Потребителите се майтапят с гръцкия му произход, с труднопроизносимото му име и с личния му живот. 
 
Вижте в галерията някои от оригиналните попадения

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
gosho преди 4 години
a be tsisiridis begai da kopash kartofito
113
1
 
3
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Мери 114 Така е . Шоуто но слави ни запознаваше със световно известни личности. Никога не е бил чалгар. Правеше страхотни конкурси. А сега какво ? Един час с смях в комиците и и си отиваш интелектуално възвишен.
112
8
 
16
 
! Отговори
Мери преди 4 години
Шоуто на Слави бе в пъти по- забавно. Това не става. Ужким съвременна, скучна обстановка с привкус на натрапен чужд хумор и тесногръди хуморески.
111
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоуто на Слави е ОТВРАТИТЕЛНО! Преди малко спрях да гледам шоуто на Слави ( без самия Слави), ЧЕСТНО ЩЕ ВИ КАЖА, отвратително! Певачката е ky.p.вa и абортаджийка, танцьорките и те ***.вu, актьорите и Иво Сиромахов ГОВОРЯТ ГАДОСТИ И ДРЪЗКИ ХУЛИ! А тази вечер в шоуто на Цитиридис ще бъде neдaлa Азис! НЕ, НЕ си заслужава да се гледат тези гадости!!!!
110
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е лош водещ и човек Николаос Цитиридис, можем да му пожелаем успех. Нека да има и негово предаване и шоу. Само да НЕ кани пропаднали хора като Азис и поп - фолк певачки!
109
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СерГей СтанишевКакво като е грък - вие да не би да сте чистокръвни българи.Ге.йчо, тук е България, българите , живеещи в България имат правото да казват каквото си искат. Ако си гръкофил, хващай си парцалите и се махай от България. По- скоро отивай в Гърция или в Русия, която се има и смята за духовната наследничка на Византия. Руснаците и украинците тачат до безумие всичко гръцко и западно, отколкото българите, нищо че те са взели от нас кирилицата. Отивай там и си развявай парцалите.
108
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе къв е тоя гръцки ***
107
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СерГей СтанишевГе.йчо, Сергейчо, никой не ти иска мнението.
106
7
 
15
 
! Отговори
СерГей Станишев преди 4 години
Ами просто не го гледайте бе. Не пишете за него като не ви харесва и го обречете на анонимност и забрава. така като пишете за него само го популяризирате.Гледах веднъж част от предаването му - не ми се вида вулгарен или *** като плешивия маркуч преди него. Ами като искате дебелашки шеги като учиндолското ла.й.но - гледайте телевицията му. Николаос изглежда симпатичен. Какво като е грък - вие да не би да сте чистокръвни българи. погледнете си родословието и нашествениците по тези земи
105
9
 
3
 
! Отговори
Болгъ преди 4 години
Значи да дойде Данаец ( Това е истинското име на гърчорлята)и да си прави гаргара с българите как бил роден в Люлката на демокрацията а сега бил дошъл да живее в гроба на демокрацията Дружба 2 и подобни дебелашки без вкусни дзадзики шеги... може да е истина ама като го кава българин за българите. А да ми дойде някакъв на цяла Европа и да говори подобни неща , е не обида а нещо повече.
104
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До С.искаш да кажеш, че за хумор е прието ( за съжаление!) да се говорят псувни, хули, просташки насмешки. Вулгарност е обида към самите българи
103
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До С.И аз не го гледам, каквато и реклама да му правят. Жалко за него и екзалтираните му фенове.
102
2
 
14
 
! Отговори
С. преди 4 години
За млад човек, този е толкова циничен с грозните си смешки, че го гледах точно 2 пъти по 2 минути. Явно разбирането за хумор е да говорош вулгарности в България...
101
1
 
12
 
! Отговори
калимера преди 4 години
Този кой е?
100
1
 
6
 
! Отговори
Божидар Петков преди 4 години
Аз в първи епизод я мернах, седеше на високо столче най-отпреде! И има няма два пъти си отвори устата за една песни, това беше.Но явно горката е толкова добра че едва втория епизод, беше завряна най-отзад, почти до барабаниста :)
99
1
 
12
 
! Отговори
Миро Кафаня преди 4 години
Вчера пускам това т. наречено Шоу и Цитирида учеше една баба на Тиндър, и как да си направи регистрация, Ок!Най-готино беше, когато боядисаха колата на Блатечки в розово, и човека за малко да не припадне в студиото... Другото е блед пит за копи.
98
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Божидар ПетковАми " певицата" де, виж първи епизод от новото шоу. Не ми харесва, ама това си е мое мнение.
97
0
 
10
 
! Отговори
Божидар Петков преди 4 години
Ау, *** то имало ли певачка!? Аз досега такава не видях...
96
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И още нещо, не ми харесва певчаката в това ново шоу. На външен вид и поведение показва, че е много разкрепостена и отворена.
95
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На салатата дзадзики си има подходяща българска дума - МЛЕЧНА САЛАТА, а НЕ Снежанка. Снежанка е човешко женско име, а НЕ салата!