Цитиридис, Сиктиридис, дзадзики... Хумор на гърба на водещия

Народното творчество за водещия става все по-осезаемо
127

 Според повечето гърци, Снежанка е единствено приказна героиня

 
Седмица след старта на новото вечерно шоу по bTV, народният фолклор в социалните мрежи не подмина водещия Николаос Цитиридис.
 
Забавни колажи и мемета по адрес с Цитиридис вече са хит. Потребителите се майтапят с гръцкия му произход, с труднопроизносимото му име и с личния му живот. 
 
Вижте в галерията някои от оригиналните попадения

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ще повторя: имената и фамилиите на двамата водещи - Николаос ( Християнско гръцко име и гръцки оригинал на разпространеното в България, Русия и славянския и европейския свят Николай/ Никола/ Николас) Цитиридис ( по- лесно се запомня фамилното име, защото съдържа в корена си думата Цитир(а)) и Слави Трифонов ( от името Трифон- Християнски светец) НЕ трябва да бъдат повод за подигравки. Ако трябва да има поводи за подигравки, то е към качеството на въпросните шоута, а не имената и фамилиите
93
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цитронадис :)
92
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младока никак не е забавен. Определено и шегите не му се получават. Няма опит във воденетео на диалог и постоянно повтаря някоя реплика за да се включи по някакъв начин в разговора. Много е далеч от комедиен образ.
91
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 92Младият водещ определено не е *** по природа, не се и съмнявам , че е начетен. Трябва да не използва пошлостта и да се разграничи от простотията, която за съжаление Слави използва. Гну.сно е да се подиграваш на човека заради името му.
90
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потребителите се майтапят с гръцкия му произход, с труднопроизносимото му име и с личния му живот.Първо - името на водещия на новото шоу по БТВ - Николаос, не е труднопроизносимо. Фамилното му име Цитиридис може и да предизивиква затрудняване при изговаряне, но след време се свиква. И въпреки това името и фамилията на новия водещ не трябва да са повод за подигравки, защото това е нормално човешко име и фамилия а даже първото име е Християнско име.
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нико от Лаос ай Сиктиридис..да трудно име и пошло предаване...пълно с *** напъни за саркастични препратки и подигравки към предишни предавания и водещи..Просто трябва да си измисли своя концепция, която да грабне зрителите, а не да говори глупости и да се смее безхаберно...и най-важното, да е начетен, умен, с качества които другите не притежават, за да споделиш и научиш зрителя, а не да разчиташ на рекламата от колегите в телевизията. Нивото е много ниско..искам да гледам предаването но не мога
88
0
 
6
 
! Отговори
Зрител преди 4 години
Момчето е симпатично, но за мен това не е неговото. Няма да го гледам. Защо бяга от журналистиката. Да е жив и здрав.2871
87
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До един зрителПрав си. Има разлика, но ще е хубаво ако в Шоуто на Николаос да няма полуголи и направо голи танцьорки , защото порнографията и голотията развалят предаването.
86
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А относно Николаос Цитиридис, поздравявам го , че знае и говори добре български език. Но въпреки това не съм му фен и почитател. Не гледам и предаването му. Ако има запалянковци и фенове, които се захласват по него то това са вероятно тези, които носят името Николай/Никола или пък харесват името Николай/ Никола, защото водещият носи такова име ( макар и в гръцки оригинал), и това да ги предразполага към симпатизиране на самия водещ. А Слави има и клипове песни с ГОЛИ млади жени,което е ПРОТИВНО
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключителна тъ.потия е към ястия, салати, храна и животни и растения да бъдат и да се именуват с човешки имена. Името Снежанка / Снежана е хубаво и е българо- славянската форма и превод на гръцкото женско име Хиония/ Хиони ( Християнска православна светица)Името Росица е българо- славянския превод на женското гръцко име Дросида ( дъщеря на император Траян , приела Християнството и е станала светица)А новото шоу на БТВ и това на Слави - за мен са голяма ***.тия. При Слави е порнография.
84
1
 
6
 
! Отговори
Циркадзидис преди 4 години
Циркадзидис липсва... Да е жив и здрав комикът Цитиридис Николаос.
83
10
 
10
 
! Отговори
АЛОО преди 4 години
Сценаристите на Слави... А спрете да плюете тука вече. Познавате се мама му стара.Вместо да се чудите с какви тъпотии да плюете по предаването тука, вложете тая енергия за нещо кретивно във вашето си шоу..Па кой, квот му харесва, това да гледа.
82
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИМАМ 150 КАНАЛА- ОПИТАХ СЕ ДА ГЛЕДАМ КАБЕЛАРКАТА НА СЛАВИ, ОПИТАХ И ТОВА, ПОВЕЧЕ ОТ 15/20 МИН НЕ ИМ ОТДЕЛИХ.
81
1
 
15
 
! Отговори
Симо преди 4 години
Скучно, копиращо разни *** презокеански уж шоута.
80
4
 
6
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
"Гола вода" му е "шоуто"... Единственото по което превъзхожда това на Славчо е, че няма цинизми... Но няма и хумор.
79
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 81 - Слави до 2009 си създаде име, което впоследствие работеше за него. А този грък няма име, а се държи по безумен начин. ОСвен това Слави стана известен с "бунтовон"държане, а този тип се мазни.
78
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо от 2009-а насам никой не го гледаше, но все пак го държаха в ефир. Ако някой го е гледал това са разни северозападняци. Цитиридис могат да си го държат по същия начин. БТВ избива разходите до 17.00 и оттам нататък са на печалба, могат да държат който си искат за вечерно шоу. Да не говорим, че още с първите две предавания е много по-добре от плевенския вулгарен чалгар и *** му.
77
1
 
3
 
! Отговори
Литекс-София преди 4 години
Славиоталиекспрес :)
76
10
 
13
 
! Отговори
Мазолис преди 4 години
До Анонимен Шоуто е за поинтелигентни хора, не за чалгаджии !!!
75
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хах хемороидис само 13г. пуберки му се кефят