Оскарите идват - какви подаръци ще получат звездите?

Церемонията е в неделя срещу понеделник
7
Оскарите идват - какви подаръци ще получат звездите?
БГНЕС

До наградите „Оскар“ остава съвсем малко време и нетърпението на киноманите расте. Въпреки че през последните години церемонията е белязана от политика, скандали и неравенство, тя си остава една от най-бляскавите в Холивуд.

Всяка година номинираните за златните статуетки получават огромно внимание и почти нямат време за себе си. Скачат от интервюта на интервюта, разкриват какво мислят за последния си проект и какво ще бъде усещането, ако спечелят.
 
Въпреки че победителят ще е само един, имената на всички номинирани ще останат в историята на Холивуд завинаги. И дори да не вземат статуетката, те получават допълнителни подаръци, с които да притъпят болката.
 
През последните две десетилетия компанията „Distinctive Assets“ прави подаръчните торбички, наречени „Всеки печели“. Те са давани на номинираните в категориите „Най-добър актьор“, „Най-добра актриса“, „Най-добър актьор в поддържаща роля“, „Най-добра актриса в поддържаща роля“ и „Най-добър режисьор“.
 
Тези подаръци не са официален дар от Академията, но звездите вече са свикнали да ги получават. Те дори ги очакват с нетърпение. А какво ще получат през 2020?
 
Сред подаръците, които актьорите и актрисите ще получат тази година са 12-дневен круиз, стъклен портрет и 24-каратова електронна цигара. Тези подаръци ще отидат при редица звезди, сред които Леонардо ди Каприо, Рене Зелуегър, Хоакин Финикс, Брад Пит.
 
Според Лаш Фери, който е основателят на „Distinctive Assets“, „всеки човек, независимо дали е богат или беден, известен или не, се радва на подаръци“.

Още за "Оскарите" и подаръците, които ще получат звездите четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще са поредния фарс, ще си раздават някакви статуетки за фалшиви роли и за некадърност.
4
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 4 години
Оскарите не ме вълнуват от много отдавна,изобщо.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раздаването на Оскарите е четвъртия най-важен еврейски празник, след Пасха, Шавуот и Сукот
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аре у лево, никой няма против различията, но се дразним от натрапването им, понял?
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
относно хората с различна секс ориентация/цвят на кожата от общо приетото от бялото "елитно" общество и наградите, нашта българска публика пак не е разбрала проблема. става въпрос за бруталната дискриминация и насилие в кино средите, никой не ви налага нови ценности, и аз мислих, че няма разисъм и омраза поне в САЩ, ама явно това не е така, нормално е хората да се дразнят, проповядват совбода във филмите ама реалносттта явно е различна. ама бай *** нали е *** и неук *** му набий разум