Оскари 2020 - с какви тоалети ще видим звездите?

Много от актрисите имат цял екип стилисти зад гърба си
6
Оскари 2020 - с какви тоалети ще видим звездите?
БГНЕС

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени тази неделя в Лос Анджелис, а на събитието ще присъстват едни от най-желаните актьори в Холивуд. На червения килим ще видим Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон, Марго Роби, както и Леонардо ди Каприо и Брад Пит.

И докато мъжете не са толкова интересни за модните критици, то дамите попадат в центъра на всяко събитие. Независимо дали ще се озоват в листа за най-добри или за най-лоши визии, техните имена ще се въртят дълго из медиите и след церемонията. 

Зад всяка красива холивудска актриса обаче седи огромен екип от професионалисти, които започват своята работа много преди самите награди. Те следят тенденциите, гледат какви бижута са на мода и кои цветове ще бъдат подходящи за тяхната клиентка. 

Вижте кои са хората, които са отговорни за великолепната визия на най-известните актриси в момента.

Чарлийз Терон

Звездата от "Бомба със закъснител", който е номиниран в категорията "Най-добър грим и прически" се доверява на стилистката Лесли Фримар, с която работи от 2008 година. Фримар споделя, че Терон се отдава ужасно много на ролите си и нейните визии трябва да кореспондират с всяка една от тях.

"Тя ще си отреже косата или пък ще промени теглото си. Тя наистина се трансформира заради работата си и аз трябва да правя всичко, за да съм в крак с това", казва Лесли пред Vogue.

За прическите и грима на Чарлийз се грижат гримьорката Кейти Лий и фризьорът Адир Абъргейл. 

Марго Роби

Колежката на Терон в "Бомба със закъснител" прави истински фурор тази година на червения килим. Тя събира погледите на всички наградни събития, на които присъства и често е определена като една от най-добре облечените звезди. 

Стилистката й Кейти Йънг се опитва да придаде на Роби един по-младежки вид, който със сигурност подхожда на 29-годишната актриса. Тя се появи на наградите "Златен глобус" с тоалет от две части, а на церемонията "SAG" беше с прекрасна дълга рокля.

Фризьорът й Брус Скарлет и гримьорката й Пати Дубров се опитват винаги да допълнят визията на Марго с нещо свежо и запомнящо се. Няма как да не споменем грима й по време на премиерата на новия й филм "Birds of Prey". Тогава камерите бяха насочени по-скоро към очите на актрисата, отколкото към тоалета й.

Още за "Оскарите" и тоалетите на звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Баба Мара чистачката преди 4 години
Оскари 2020 - в какви тоалетни ще видим звездите? - Ами как в какви ? В тоалетните на Оскар. И те както и нашите звИзди много обичат там да си правят фотосесии . Повече подробности в Инстаграм .
3
0
 
0
 
! Отговори
Курдо Коленко преди 4 години
Дреме ми на гъРБа!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ху кеърс?
1
0
 
10
 
! Отговори
Карлуково Нюз преди 4 години
С новата колекция на Мегз. А я си купих дънки с автоматичен премествач, специално за такива статии.