Ашли Греъм: Никой не говори за възстановяването след раждането

Пищният модел иска да отслабне, за да влезе в бельoто си
12 фев 2020 20:22, Иванка Гъркова
11
Ашли Греъм: Никой не говори за възстановяването след раждането
Instagram

Ашли Греъм, която съвсем скоро стана майка, започва борба с килограмите. Пищният модел определено има какво да свали, но не бърза да се подлага на диети, а по-скоро да насочи вниманието на обществеността към това какви трудности изпитва една жена, която се възстановява след раждането. Освен че трябва да се грижи за своя син Исак, се налага да пере, да готви и да намери малко време за себе си.

 
„Вдигнете ръка, ако не сте предполагали, че ще сменяте и вашите памперси“, написа шеговито тя в Instagram. Там тя сподели как изглежда по бельо само няколко седмици след появата на момченцето ѝ.
 
Греъм е позирала пред огледалото в банята – по големи сиви кюлоти и черен потник, който леко е навила, за да се види коремът ѝ, който все още не се е прибрал.
 
Ашли разкрива на последователите си, че след толкова години в модната индустрия въобще не е предполагала, че подобни гащи ще се превърнат в най-любимите ѝ и удобни от всички. 
 
„Никой не говори за възстановяването и лечението, през което преминават новите майки. Искам да ви кажа, че не всичко е розово“, пише Греъм. 
 
Моделът посочи, че благодарение на приятелката ѝ Челси се е сдобила не само с огромните гащи, но и с други важни аксесоари, за които дори не е подозирала преди това. 
 
Още за майчинството през погледа на Ашли Греъм четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама тая па.ча..в.ра и ку.рр.ва на снимката от какво се оплаква? И какво вълнува нас, нормалните хора и самите българи, относно нейната скапана бременност? Че ражда някакво си ко.***.ленце от мъжки или женски пол? Та и жена ми не чете такива феминстични глупости и тя се гну.си от такива феминистки тъ.пи кокошки ( даже и кокошките са по - умни от тая), които очакват всякакво внимание. А ако се оплаква от външния си вид - да погладува, а не да обвинява мъжете и нормалните жени за гну.сният си вид!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно неприятна Годзила!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя кашалот какво ни го навирате постоянно. Ами ГНУСНА е! Особено и с тея храсти. Тя щом под антените я мързи да се офъка, представям си долу каква ливада е....малиии отивам да повърна! Сега изкопирайте нещо и за ония другия кит Кимито.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и преди слаба и сега ще е толкова.Дрън-дрън, тренира по няколко часа на ден :) Ти ако тренираш всеки ден няма да си дебел.
5
0
 
5
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Голям бицепс изкара...
4
2
 
8
 
! Отговори
Дейвид Тодоров преди 4 години
Сигурно ли е, че е жена!? Че в днешно време...
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало, това жените го знаят от хилядолетия .
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне космарлака под мишниците да беше окосила... другото е разбираемо, щом е бременна...
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази първо да си махне космите под мишниците и после да се снима и изказва !