Кои са тайните за увереност на Рене Зелуегър?

Тя получи "Оскар" за най-добра актриса
12 фев 2020 22:00, Иванка Гъркова
2
Кои са тайните за увереност на Рене Зелуегър?
БГНЕС

Рене Зелуегър безспорно триумфира на Оскарите. Тя грабна статуетка за най-добра актриса заради ролята си на Джуди Гарланд във филма „Джуди“. Освен поздравления за блестящата ѝ игра, тя получи комплименти и за стилната си визия, с която се появи на червения килим.

 
Холивудската звезда носеше стилна бяла рокля на Armani с едно рамо. Тя бе дълга до земята, плътно по тялото ѝ. И докато една от нейните героини през годините – Бриджит Джоунс – се притесняваше от външния си вид и едва не стана за срам, отивайки на градинско парти с костюм на зайче, на Оскарите актрисата показа, че се чувства уверена в себе си има самочувствие.
 
По време на бляскавата церемония фотографите заснеха как Рене си говори с Брадли Купър, с който излизаше от 2009 до 2011 г. Той я поздрави за наградата, а мнозина сметнаха, че искрите между тях отново прехвърчат.
 
50-годишната актриса говори пред „New York magazine“ за възходите и спадовете в кариерата си и разкрива, че след като се превъплътила в Джуди Гарланд, е започнала да се грижи повече за себе си.
 
Кои са тайните за увереност на Рене Зелуегър?
 
1. Да поставяш себе си на първо място
 
Актрисата разкрива, че често я питат, защо в един момент си е дала почивка от голямата сцена и как е успяла да се върне отново на нея.
 
„Не бях в добро здраве. Просто не се грижех за себе си... Аз бях последното нещо в списъка ми с приоритети“, разказва тя пред изданието.
 
Зелуегър обяснява, че в киноиндустрията е трудно да спреш и да се оттеглиш, макар и за кратко. Повечето от колегите ѝ се притесняват дали няма да ги забравят или дали ще бъдат толкова успешни след това, когато решат отново да отидат на снимачната площадка. Според нея, дори и човек да е холивудска звезда, той не бива да е в ущърб на собственото си благополучие.
 
Още от тайните на Рене Зелуегър за повече увереност четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Яде много зелуе :)))
1
6
 
3
 
! Отговори
бай Ставри преди 4 години
Няма сици.