Кортни Кокс се преобрази в... Дженифър Анистън

Поводът - рожденият ден на Анистън
13 фев 2020 18:06, Ивета Иванова
5
Кортни Кокс се преобрази в... Дженифър Анистън
Снимка: БГНЕС

Кортни Кокс намери оригинален начин да отбележи рождения ден на една от най-добрите си приятелки - Дженифър Анистън. Дженифър навърши 51 години на 11 февруари, а Кортни се опита да заприлича на нейна близначка. Кокс публикува снимка с Анистън, на която се вижда, че е променила косата си.

На кадъра тя не е с тъмнокестенява коса, а с руса, и си е сложила очила като на Дженифър. Двете наистина си приличат, но все пак Кокс е посочила: "Колкото и много да опитваш... има само една Дженифър Анистън. Честит рожден ден, моя скъпа приятелко! Обичам те".
 
Матю Пери също постна стара снимки с Анистън, от времето на сериала "Приятели", и честити 51-ия рожден ден на актрисата.
 
Бившата съпруга на Брад Пит явно не се плаши от възрастта си и доказа, че все още изглежда зашеметяващо. Тя направи специална фотосесия за мартенския брой на списание "Interview". Анистън позира с черно кожено яке, къси черни гащички и черни кожени ботуши, стигащи над коляното, и показа, че е в невероятна форма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
видел преди 4 години
Има я снимката ако проследите линка, но по-добре си останете с тази от по-горе.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката няма нищо общо със статията, както обикновено става в тоя клозетен сайт. Тази е правена преди най-малко 15 години, ако не и повече. Сега са бабки тези.
3
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и двете бяха много симпатични и любими в "Приятели"....СЕГА не знам на чии кораби се возят..Кортни не беше ли "Кокс-Аркет"?..Развела ли се е междувременно?За Дженифър знаем...Типична Холивудска история..Но ние си я харесваме,нема две мнения...БЕЗ да изпадаме в "екстаз" от нея,разбира се...Знаете ли,има една ..доста щурава "традиция":-Направиш нещо,което те прави "звезда" и с него ще останеш в историята,на вместо да спреш и да оставиш нещата когато са перфектни,ти са напинаш отново и оакваш
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако се съди по снимката, не е успяла.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това преразказ по някаква картинка ли е?