Бен Афлек: Най-много съжалявам за развода с Джен

Актьорът разказва и за зависимостите си в откровено интервю
19 фев 2020 18:30, Петя Славова
6
Бен Афлек: Най-много съжалявам за развода с Джен
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек се готви да се завърне в Холивуд с няколко кино проекта, но пред New York Times 47-годишният актьор бе поразително откровен за личния си живот.

Звездата сподели пред изданието за какво съжалява най-много в живота си, а именно – за развода с Дженифър Гарнър.

По думите му, именно времето на раздялата са били причината за неговото пристрастяване към алкохола.Двамата официално не са семейство от 2018 г.

"Повече от всичко в живота си съжалявам за този развод. Но не трябва да зациклям над трудностите и рецидивите, изтезавайки се за вината си. Безусловно направих много грешки. Несъмнено съм правил неща, за които днес съжалявам. Но е необходимо човек да се вземе в ръце и да се поучи от уроците и да се опита да продължи напред”, признава Бен.

Актьорът отбеляза, че двамата с Дженифър разказали всичко на децата си, които и така били наясно със случващото се, благодарение на интернет.Актьорът разказва и за няколкото пъти, в които се е лекувал за алкохолизъм и че не намира в това нищо срамно. "Искам децата ми да са наясно, че не е срамно да потърсиш помощ, когато имаш нужда", категоричен бе той.

"Срамът е голям и унизителен, това е очевидно. Иска ми се някои неща да не бяха се случвали.  Той отбелязва, че с Джен са направили всичко възможно, за да решат проблемите си и да бъдат честни.

А това, за което Бен не съжалява е огромната му татуировка на гърба му, за която светът научи преди няколко години. Тогава в интервю актьорът заяви, че татусът не е истински и е направен за заснемането на филм, но сега си признава, че е излъгал. „Бях възмутен, когато някой снима татуировката ми, шпионирайки ме.  Но като цяло бих могъл просто да кажа, че тя не е тяхна работа”.
Бен Афлек и Дженифър Гарнър имат три деца Вайълет, Серафина и Самюъл. Двамата бяха съпрузи отсключиха брак през 2008 г., но той започна да се разпада през 2015 г. Сега Бен и Джен са запазили приятелски отношения и Гарнър му помага в борбата му със зависимостта към алкохола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
48 годишен е ***
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хареса ми в батман срещу супермен има толкова пари ,че отново да се събере с бившата или да си или да си хване пордната 20-40 годишна красавица или цял харем да си има
2
0
 
2
 
! Отговори
хм преди 4 години
ти па ме учуди - ип не ми е минало през акъла че бен афлек е в 2 посоки не че силно се интересувам де ама са ми странни такива психолози по снимки де гадаят
1
16
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ХВАНАЛА ГО В ЛЕГЛОТО НЕ С ЕДИН А С 3-*** МЪЖЕ А ТОЙ И ВИКА: ЕЛЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИ :DИМА ЧИСТО ХОМОСЕКСУАЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ! ТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕЗА ПРИМЕР БРАД ПИТ НЯМА ХОМОСЕКСУАЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ ТОЙ СИ Е ПРОСТО МНОГО КРАСИВ ПО РОЖДЕНИЕ !