Хари и Меган: Кралица Елизабет се отнася различно към нас!

Херцозите на Съсекс имали предвид принцесите Беатрис и Юджийн
24 фев 2020 13:40, Петя Славова
18
Хари и Меган: Кралица Елизабет се отнася различно към нас!
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет II и кралското семейство се отнасят различно с Хари и Меган спрямо останалите членове на фамилията, съобщиха самите те в специално изявление на сайта си, цитирано от Daily Mail. Според източници в двореца двойката има предвид принцеса Беатрис и принцеса Юджийн.

В съобщението си Меган и Хари пишат "Въпреки че не е прецедент други кралски особи да си търсят работа на пълен работен ден извън кралската институция, за херцога и херцогинята на Съсекс е въведен 12-месечен пробен период и редица рестрикции".

След оттеглянето си като старши членове на кралското семейство двойката беше лишена от привилегии, и от възможността да имат представителни задължения от името на кралицата. Принцесите Беатрис и Юджийн – дъщери на втория син на кралицата – принц Андрю и съпругата му Сара Фъргюсън, не се считат за старши членове на кралската династия, и затова не са ангажирани на пълен работен ден с кралските задължения. Напротив, двете принцеси, които са девета и десета по ред за трона, работят на пълен работен ден.

Принцеса Беатрис работи в частни фирми като бизнес консултант. Принцеса Юджийн пък работи като управител на швейцарската галерия за съвременно изкуство Hauser & Wirth.

В момента сестрите много рядко присъстват на кралски събития, но ежегодно са гости на годишните градински партита, които кралицата организира, съощбава БГНЕС.

В изявлението на Меган и Хари се казва още, че принцът остава шести по ред за трона и ще запази военното си звание, и че все още имат право на лична охрана.

По неофициални сметки сумата, която се очаква да се подели поравно между Великобритания и Канада за охрана на младото семейство, е между 3 и 6 милиона паунда. Според множество експерти и тълкуватели на кралските изяви, това е поредната PR-акция на Меган и Хари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
истината е, че хариту винаги си е бил дегенер***т. Запои, к*рви, орг*и, то не бяха снимки , не беше чудо, колко пъти на първа страница го изтипосваха чисто гол. Момчето цял живот го боли, че се е родил втори, може би и заради загубата на майка си. Брат му се съвзе, хем по чуствителен, тоя - не. И с цялото си поведение се опитваше да го забие на Короната. Тая църната е хитра, веднга го усети че е лабилен и го оплете, взе да му думне в ухото. Те и затва я изритаха от Двореца.
17
1
 
8
 
! Отговори
горките преди 4 години
Нормално, другите са кралски особи, а вие сте курветината и глупавия и мъж женчо
16
5
 
22
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Ако съм на мястото на Кралицата на всеки рожден ден на принцеската ще й пращам подаръкк - книгата Чичо Томовата Колиба. Да чете на арчиту.
15
15
 
9
 
! Отговори
1948 преди 4 години
Интересни коментари идват от Люлин за британските особи!Плебса си чеше езиците. Браво -безапелационни,информирани,точни и ......***.а.ш.ки!! O,sancta simjplicitas!!! Вълкът не се влияе от мнението на овцете ,бе мушмороци наивни и г.л.у.п.овати!
14
2
 
13
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Канада е парламентарна монархия и начело е кралица Елизабет и генерал губернатор!!! ОСТРОВ/ а не град/ Ванкувър/.Битанска / е мястото където са се установили принцът и жена му.Столицата е Виктория.Това е едно райско място ,като климат ,флора,фауна и място за живеене./доста скъпичко м/у врпочем/
13
7
 
24
 
! Отговори
Ал Мехир преди 4 години
Освен риж,това недоразумение се предаде на една дошла от континент,чужд и омразен на кралската династия.После чехлю се чуди,защо кралицата гледа с други очи към него.Кьорав ли си,глух ли си,че се предаде като швабски войник пред Берлин,бе птицо лекокрила?
12
6
 
35
 
! Отговори
въх! преди 4 години
ей, овъртя го тази интригантка и сега се е приготвила да трупа парички като "кралска снаха"! жал ми е за момчето, ама сам си е виновен! баба ми казваше - и котка да вземеш, гледай от сой да е! а той се хвана с тази разтуретина, трета употреба.
11
1
 
22
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Трябваше да си остане в двореца и да си разцъква игрички. Нещо не си го представям в офис да бачка 9-5 часа.
10
0
 
31
 
! Отговори
Чехли преди 4 години
Хари и Меган, разбирай Меган. Хари е допълнението в двойката.
9
2
 
11
 
! Отговори
Б.Бастунов преди 4 години
Хари и Меган: Кралица Елизабет се отнася различно към нас!-- Не ни се занимава да и сменяме ние памперсите!!!!
8
2
 
29
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Ариту моли са бябята ти да живее дълго. Че ако както се говори баща ти пасува и директно брат ти стане крал.... Спукана ти е работата. Кейти ще оскубе църната кокошка за Коледа.
7
0
 
11
 
! Отговори
es преди 4 години
nali ne ti pukache za kralskia givot, pochna da sagaliavach zachtoto s megan daleche nema da stignech mai, prezaka se XARI.
6
2
 
25
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Не разбирам защо Канада трябва да плаща/поделя за охраната на този бозав лисик----Щото им се води принц. Канада за разлика от САЩ е под Короната. Кралицата е и тяхна кралица.
5
2
 
37
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Ариту така се получава,като си вземаш църна принцеса, втора употреба, върла либералка и феминистка, решила че църния и д#рник е центъра на вселената.
4
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралица Елизабет не иска мелезчета от синя кръв и църна плебейка 40-та употреба...
3
0
 
41
 
! Отговори
... преди 4 години
Не разбирам защо Канада трябва да плаща/поделя за охраната на този бозав лисик?
2
5
 
35
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Пука ми на шишарката с ваште измислени новини и шашкънии. Кога станахме английско графство, че всеки ден ни занимавате с херцозите?
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!