Селена Гомес по бански

Певицата с нови модели на приятелка
16 окт 2020 22:52, Дарена Найденова
9
Селена Гомес  по бански
Снимка: БГНЕС

Есента може и да е тук, но Селена Гомес продължава да пази летния дух в себе си и да го споделя с последователите си в социалните мрежи. Изпълнителката се появи в профила на бански костюми „La'Mariette“, в който показа новите модели.

Тя позира по тюркоазено горнище, което веднага ще ви напомни за спокойствието на морето и ще ви накара да мечтаете за другото лято. Допълва го със синьо долнище с флорални мотиви. С четири бели цветчета в косите, Селена изглежда като целуната от слънцето и готова да посрещне топлите месеци. Тя, както и ние, ще трябва да почакаме, защото все още не сме преминали през зимата.

Гомес има специална връзка с „La'Mariette“, тъй като марката е основана от Тереса Мингус, която беше асистентка и е близка приятелка на изпълнителката. Това обаче не е първият път, в който Селена промотира бранда. Преди няколко седмици тя се появи в цял бански, с който гордо показа белега от бъбречната трансплантация. Действието ѝ предизвика буря от овации, в която се включи дори и принцеса Юджийн.

Вижте Селена Гомес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: банскиСелена Гомес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що така си е смачкала изкуствените теста?!
4
4
 
9
 
! Отговори
Радо преди 3 години
В БГ вкарвате и натрапвате някакви смешни, американски поведенчески и културни модели. Има безброй уникални и красиви момичета, та тази не само, че изглежда никаква, а с хилядите напъни и корекции зорлем прилича на нещо.
3
3
 
12
 
! Отговори
Емануел Макрон преди 3 години
Жена и коняк под 50 не ми ги хвали.
2
2
 
2
 
! Отговори
катаджията преди 3 години
българцката гонеш е по убава ,тази фалшиви-кат
1
7
 
1
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Сладуранка!Обаче по си харесваме Дженифър Лопес с големия.....