Андре Токев: Съжалявам за случилото се!

"Иска ми се да не се беше случвало", написа известният готвач
8 ное 2021 12:49, Ния Христова
130
Андре Токев: Съжалявам за случилото се!
Снимка: БГНЕС

"Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад. Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!". Това написа във Фейсбук профила си шеф АНдре Токев, след като беше хванат да шофира с 1,9 промила алкохол.

Известният готвач остана три дни в ареста, а след това беше освободен с мярка за неотклонение и "парична гаранция" от 3000 лв.
Още по темата
 
Прокуратурата обаче протестира освобождаването на шеф Токев, защото преди две години е осъждан за същото престъпление.
 
"Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си", пише още Токев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Прав е, само от нас самите зависи дали ще се променим.... и каква посока ще изберем...дали правия път или правилния !?Вижда се, че ....съжалява, но въпросът е защо не се промени преди или след първия път, и каква е гаранцията, че ще го стори преди 3-ят път, когата може да има и пострадали !Това са въпроси които всеки си задава на себе си и отговорът .... не е ясен, замита се, неглижира се, ама защо така......ами защото така е .....по-лесно! Ето къде е заровено кучето!
94
2
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Съзжалявал ? Е как няма сега трябва яко да се изръси за добър адвокат ! Много работил и бил объркан ? Направо ни къса сърцето !
93
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какъв затвор ви гони? Оня дет отнесе Цветков седи вкъщи с гривна, вие чакате при този инцидент ефективни присъди...
92
1
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Оня другия алкохолизиран наркоман Бахаров и той се извини.
91
3
 
4
 
! Отговори
Честен преди 2 години
Първи път като карах пиян бях в първата мисия на GTA 5, последния път беше по средата на играта.
90
1
 
21
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
До AwayСъщото се случи с Ники Михайлов преди години.Самите полицаи покриха случая. Закриха номератана колата. Шефа на КАТ се обясняваше като ученичка и лъжеше пред медиите.
89
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновен, спор няма. Трябва да си поеме последствията, мъжки. И да лежи.Но и няма лошо да се разкайва и да изрази, че поне е осъзнал грешката си.В това, никога няма лошо.
88
2
 
13
 
! Отговори
Away преди 2 години
Нищо ново под слънцето. Че някой очаквал ли е нещо друго? Не живея в БГ отдавна, не го и знам даже кой е тоя. Но явно връзките и парите все още са водещ фактор. Ами замислете се един готвач някакъв си известен се измъква с жълти стотинки и съзливи извинения, ами какво оства за баш тия с парите и властта? Там дори не се и разбира нещо ако се случи. Потулва се на момената. Родна жалка действителност. Факт
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мръзник ... а кат ги яде кюфтаците ти беше убаво .. стана и ти звезда ..тежкариш се по ТВ то умрочко
86
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Е такива са тези с малко повече пари ! Не е само той. Това е "рожба" на БГ-капитализма ! Този не е бил пиян, а със сигурност дрогиран ! Аз такива като него отдавна не ги гледам !
85
2
 
14
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Тоя змей е карал така сигурно последните 2-3 години. Има се за безнаказан !Дайте пример и го вкарайте в Кауша за 6-12 месеца да види за какво става въпрос.
84
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се извинява българинът? - Е*и му майката, к'во толкова съм направил?
83
2
 
23
 
! Отговори
Иван преди 2 години
България - страната на неограничените възможности. За пореден път доказваме, че при нас абсолютно всичко е възможно. Надрусан, пиян, без никакви задръжки (за пореден път!!!) в условия на рецидив извършва ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Да, престъпление се води (вижте НПК). Толкова е тъжно, че нямам думи. И при всичките доказателства - аудио, видео, свидетели и т.н. този из-р-о-д излиза срещу 3 000 лева? Още една много добра причина човек по-скоро да избере Терминал2! Няма оправия, просто няма!
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Аз предлагам да го накажат два месеца да храни социални домове със свои ястия, за своя сметка, белким му се досвидеят парите за следващия път / това му е второ такова провинение / пък и хората да намажат от чудати манджи.При тия топ готвачи никак не е евтина порцията, тоест има пачка.
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
другия път като убие някой ще искаме главата на съдията НА КОЛ
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
значи кандидат дупедат не може да си гледа лечебна тревица в двора, но тоя може да кара мъртво пиян с разпадаща се кола застрашаващ себе си и околните (два пъти!!!)
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До И аз съжалявамкратко и ясно! някой не разбрал?
78
2
 
4
 
! Отговори
Татко Барба преди 2 години
Не съжалявай. Ти си професионален състезател, кандидатствай за Формула 1. Мастер клас, Токев.
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не си одил да се лекуваш от алкохолизъм ами си се правил на готвач. Пие по кило канче и се качва да кара автомобил. Това да нее на деда му магерото. Толко пиян е бил че нее усетил че гумата му е спукана и кара по жанта. Ами ако беше убил някой пак ли щеше да съжалява.
76
1
 
32
 
! Отговори
Майна преди 2 години
3000 лв. за да те пуснат за провинение в условие на рецидив. Браво на съда!