Хари и Меган се притесняват за дъщеря си

Ето защо
15 юли 2022 21:00, Ивета Иванова
11
Хари и Меган се притесняват за дъщеря си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл се притесняват, че дъщеря им Лилибет е изключена от историята на кралското семейство.

Съпрузите бяха в Англия с дъщеря си и сина си Арчи в началото на юни, за да присъстват на тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона.
 
Тогава кралицата и Лили се видяха за първи път. Но Меган и Хари явно са разтревожени, че кралица Елизабет II няма как да прекара повече време с правнучка си и че Лилибет няма да е част от кралската история.
 
Това казва кралският експерт Нийл Шон, който говорил с източник, близък до Хари и Меган, пишат от "The Express".
Меган и Хари живеят в САЩ и рядко се прибират в Англия. А кралицата вече е на 96 години и херцозите на Съсекс дори се чудили дали някога кралицата и Лили отново ще се видят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари и Меган не са херцози! Те подписаха Споразумение с Кралицата за "независимост", като едно от условията е, че нямат право да се титуловат "херцози"! След като не изпълняват задълженията, произтичащи от титлите! Така, че да не се плачат! Приятна им свобода!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха! Те какво са си мислили? Рижия крретен им докарва някаква третокласна "актриса" втора употреба, и ще допуснат нейното малко ниггърче да има нещо общо с говвнярското семейство ли? Наследство, титла, пари?!? Оная дърта сатана няма да го позволи никога.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пф. Кралицата не се е срещала с американчето - това са твърдения на залотърсачката, неподкрепени от Бъкингам. Кралското семейство не е оставало насаме с принц Че-хльо и жена му, за да избегнат всякакви спекулации после от сорта на "пък те попитаха колко черно ще е бебето" - парен каша духа. Тия двамцата напоследък от нийде не ги търсят, не изпълняват договорите, които са подписали и за които са взели пари напред, а всичко това тотално се разминава с плановете на "дукесата" за американско величие
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искат кралските облаги, но избягаха от кралските задължения, уж за да бъдат ''обикновени хора''... Сега използват изтъркания трик да вземат името на бабата за детето си, за да я умилостивят, но старата Лилибет определено не е вчерашна! Бабата помни какъв ужасен срам са брали цялата фамилия, когато чичо й се е отказал от кралските задължения заради грозна, разведена американска златотърсачка!
3
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари си е залупен, но таз е доста нагличка!
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те я изключиха, нали искаха да не се съобразяват с кралските задължения и изисквания. Сами пожелаха да са едни обикновени американски граждани, е сега какво ги мъчи.
1
2
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
да са отчая човяк!...Каква жестокост!..Да изключат Лилито от кралския СПИСЪК ?!?!...Как ще го преживее това горкото дете?