Мадона: "Карам жените да не живеят в мъжки свят"

Певицата - в провокативна фотосесия
20 авг 2022 12:20, Петя Славова
41
Мадона: "Карам жените да не живеят в мъжки свят"
Снимка: БГНЕС

Мадона участва в провокативна фотосесия за списание Paper и даде интервю за изданието, в което каза, че обича да провокира хората, а също така говори за целта на музиката си.

На кадрите 64-годишната певица позира с розова перука, целува модела Андрю Дарнъл и облизва тялото му.

На някои снимки Мадона се появи в прозрачна сива тениска и черен корсет, а на врата й има масивни бижута. В други кадри певицата се появява в мрежест чорапогащник и обувки на висока платформа, предава БГНЕС.

В интервю за изданието, направено от нейния съавтор Найл Роджърс, работил с нея по хита Like a Virgin, тя каза, че иска да "провокира хората и да ги събуди". Певицата призна пред Роджърс, че не се държи така от скука, както той предположи:

"Не бих го нарекъл скука, бих го нарекъл любопитство – желанието да провокираш хората и да ги събудиш. Мразя да се повтарям".

Певицата призна, че целта й е да даде възможност на жените чрез музиката си:

"Ако се замислите за всички песни, независимо дали са Like a Virgin, Material Girl, Express Yourself или Papa Don't Preach, аз много влагам в разширяването на правата и възможностите на жените. За мен е много важно. Мисля, че докато другите жени просто правеха страхотни танцови парчета, въпреки че песните бяха наистина силни и певците наистина добри, те не вложиха достатъчно смисъл в музиката си, за да накарат жените да си замислят: „Няма да живея в мъжки свят, да живея под мъжки поглед до края на живота си. Мога да гледам на живота по различен начин. Мога да имам собствен глас и собствена визия."

Тя добави, че харесва задето хората се задълбочават в смисъла на нейните песни: „Всичко, което казвам, е казано с ирония или има много значения. Ние живеем в много буквален свят. Особено сега”, добави тя.

Мадона често търпи критики за прекалено еротичните образи и провокативно поведение, което според нейните почитатели не е подходящо за възрастта й. Не само феновете я осъждат - например рапърът 50 Cent се подигра с нейните снимки на страницата си в Instagram и каза, че на нейната възраст вече е „време да се успокои“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Мадонафотосесия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
3
 
! Отговори
До БГ мъжете преди 1 година
Българските мъже-имат претенции до небето, че една жена трябва да е топ модел с цици, устни и какво ли не.Те- грозни с азиатски черти пъ и бедни на всичкото отгоре
26
4
 
2
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
светът е мъжки,и каквото и да правят жените,е с цел да се харесат на мъжете.еманципацията обърка мозъка на жените,вкара ги в кошмара на мъжките дейности,и ги докара до там,да се чудят жени ли са ,или мъжко женски индивид.те за това нито са жени като жени,нито са майки като майки,нито са работнички като работнички,и разбира се за всичките им неудачи са виновни мъжете
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сатанистка, която се тъпче с аденохром. Без него става спухана бабичка - има снимки в нета.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марадона пък какео се обажда. Аман от прости актьори, певци и певачки с мнение!
23
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Виновни са самите мъже, защото всички искат жените да са атрактивни, интересни, ако може топмодели със специални умения в леглото, а пък че самите те са с празни джобове, ама никак не се и сощеат....
22
0
 
0
 
! Отговори
Сексшопар преди 1 година
Мадона е моя работничка;))) Изключително много вдигна продажбите на вибратори, гумени чепури и надуваеми кукли!;)))
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резюме за Мадона - От крайпътна бра нтия се изживява за съвестта на света?!? Пълна пародия. Един ***, успял да пробие в музикалния свят, одъртяла вредна твар, продължава да досажда...
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Беше добре като млада, аз бях тинейджър и я слушах, ама сега съм дърт а тя още по дърта, последните и хитове бяха отпреди 10 години, сега нищо ново. Даше и с чекнене не хваща окото.
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много противна дърта чалгарка.
18
0
 
4
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Удри удри бачи Кико.... :D
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за кого се "чекне" и разголва тогава, че и го представя за освободеност?
16
2
 
13
 
! Отговори
Мдааа....... преди 1 година
"""""""""Мадона: "Карам жените да не живеят в мъжки свят"""""""""""" --------- Тъй, тъй..., богатите жени на скъпи В.братори, бедните на К.аставици!
15
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мадона, дори да се кълчи още 200години пред малкия екран, не може да стъпи дори на отрязания нокът на малкия пръст на майка ми и баба ми.
14
1
 
17
 
! Отговори
Forever преди 1 година
Ето затова хората изтрещяват, защото не са себе си, а следват и подражават и издигат в култ такива като нея. Една жена трябва сама да има ум да прецени в какъв свят да живее.
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АзимовНапротив, много й е добро. Някъде го има и публикувано колко е. Без особени гласови данни, но със страхотен комерсиален нюх си изгради и задържа кариера. Още я познават. Може да не ни харесва, но е успяла да се наложи и явно схваща добре кое продава.
12
3
 
35
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Мадона е отвратителен ***. Разврати 2 поколения жени с любезната помощ на мултимилиардната индустрия на МТВ. Случайно практикува Кабала... Каква случайност. А раята попива всичко от телевизора. И да, точно масоните и евреите я лансират.
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко нещо - с врмето си. Тази по-добре да спре.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабата си мисли че още живее в 80-те години когато се снимаше по парфюм в плейбой. Бабо вземи се в ръце щото никога нее късно да стане за резил.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
К'о речи? Кажи го на български, моля.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабо, бабооо