Анистън призна: Мъчи ме безсъние и сомнамбулизъм

Актрисата има проблеми със съня от години
23 авг 2022 12:47, Петя Славова
23
Анистън призна: Мъчи ме безсъние и сомнамбулизъм
Снимка: БГНЕС

Актрисата Дженифър Анистън има проблеми със съня от много години, от безсъние до ходене насън и други проблеми.

Дженифър разкри проблемите си със съня пред списание “People“.

"Мисля, че започна някъде през трийсетте ми или дори по-рано, но човек просто не забелязва ефекта от лишаването от сън, когато е млад. Тогава го приех несериозно и изведнъж осъзнах, че това се отразява на деня, работата, функционирането и външния ми вид", каза популярната актриса, описвайки как е прекарвала часове в опити да заспи: "И колкото повече се тревожех за това, толкова по-трудно ми беше да заспя."

Звездата от сериала "Приятели" имала проблеми и със сомнамбулизъм, който с времето спрял.

"Известно ми беше, че го правя. Събуждаха ме алармите в къщата, които пусках преди лягане. Но не мисля, че вече правя това, защото не съм толкова лишена от сън, както бях на този етап", каза Дженифър, цитирана от БГНЕС.

Дълго време тя отлагала да потърси медицинска помощ, защото смятала, че проблемите със съня не са толкова важни. Но преди няколко години разбрала, че безсънието може да бъде сериозен проблем и че трябва да търси решение.

"Това се превърна в нещо, с което наистина се борих. За да сте здрави, трябва да се храните правилно, да спортувате и да спите. И ако не спите достатъчно, няма да имате сили да спортувате или да направите правилния избор по отношение на храненето", каза актрисата.

Когато помолила за помощ, тя получила много полезни съвети и решения за този проблем, така че днес спи, релаксира, разтяга се или прави йога и не използва телефона си. Също така, според съветите на лекаря, тя се опитва да си ляга всяка вечер по едно и също време, което, както признава, понякога е много трудно.

"Спя с трите си кучета в леглото. Много ми е приятно", добави Анистън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: сънДженифър Анистън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно на някои им прави впечатление че откакто пуснаха 5 G мрежата безсънието често ги тормози. Имам приятел невролог който ми каза че тази мрежа действа лошо на мозъчните клетки. В течение на времето ще става все по лошо и здравето на хората ще се влошава. Но това никой от тези които качвате на власт няма да ви го каже защото те папат от мобилните оперстори. Дано изберете някои които да гледат за здравето на вас и децата ви.
12
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
безсънието е лошо нещо..То се дължи основно на интензивна мозъчна дейност.Мозък,работещ на високи обороти, трудно се успокоява..А креватната гимнастика,която препоръчва колегата долу ,има ефект при по-млади персони.Защото при тях ЕМОЦИИТЕ са водещи..При попреминалите първа младост,водещи са размишленията и нежеланите,но твърдо съпътстващи анализи.../ И да си много умен не е много полезно /
11
1
 
4
 
! Отговори
до 10 преди 1 година
Кои хора, бе?Тази има толкова пари, че няма кой да и откаже. А такива като теб, които са много ербап да си намерят някоя пъпчива, дебела тинейджърка, защото никоя друга няма да ги пожелае.
10
4
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Хахах, щом това те успокоява, лелче, няма лошо. Ама хората чанти не искат.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джени да си взима ксанаксчето.Те там се кълнат в него.
8
1
 
12
 
! Отговори
до 7 преди 1 година
Ти си бабче. А тя изглежда по-свежо от много 25 годишни с напомпани джуки, които на 53 наистина ще изглеждат 90 годишни бабчета.
7
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое е това бабче?
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За сумнамбулизма не знам, но безсънието е от някакво вътрешно напрежение и неуползотворена енергия. Лечението е лесно, а лелката има пари. Да си наеме някой напористо да я лекува с любовната писалка вечер преди сън - колкото може по-интензивно и дълбоко. Чудесно лекарство - хаби енергия, освобождава вътрешното напрежение и спомага отделянето на хубави хормони. Ще спи и ще мърка :)
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз я сънувам през нощ, не мога да спя! Трябва да се съберем с нея )))
4
7
 
4
 
! Отговори
.. преди 1 година
значи спешно има нужда черен човек да се размножи чрез нея хем тя ще е спокойна хем ще има от новите европейчета и американчета хем той ще вземе паспорт
3
6
 
15
 
! Отговори
от село преди 1 година
Вземи мотиката за да копаеш лозето на село ,и всички проблеми ще ти свършат !Ще спиш като къпана , и без да сънуваш дивотии.
2
11
 
9
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Така е, поелите условията и билетчето на Глоб0-Хом0 винаги реват накрая. на 60 години станала, ни маче, ни дете, ни мъж, само дигитални знаци в банкови сметки! Нека да чете Библията, може и да намери спасение!
1
6
 
4
 
! Отговори
а маясъл преди 1 година
Мъчи ли те?