Меган Маркъл бясна на Кейти Пери

Ето защо
Обновена: 1 сеп 2022 14:06 | 1 сеп 2022 14:06, Ивета Иванова
14
Меган Маркъл бясна на Кейти Пери
Снимка: БГНЕС

Има напрежение между Меган Маркъл и Кейти Пери.

А причината била коментар на певицата относно сватбената рокля на Меган. Припомняме, че Меган и Хари са съседи на Кейти Пери и Орландо Блум в Монтесито.
 
"Орландо е много състрадателен към Хари и Меган, и се свързва с тях, ако види нещо подозрително в кватала. Меган е напълно наясно с коментар, който Кейти Пери направи през 2018 г., свързан с нейната булчинска рокля и e всеизвестна с това, че таи злоба. Въпреки че коментарът не беше предвиден като такъв, който наранява, Меган се чувстваше под обсада тогава и беше пренатоварена от споровете с персонала, херцогинята на Кеймбридж и Томас Маркъл. Не бих очаквал да видя Меган и Кейти пътувайки заедно към родителски срещи в бъдеще", коментира източник на "The Express".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много обичат да ни занимават с това безформено квадратоидно същество, с неговите вечни интриги, докато най-накрая не си намери майстора.
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази меганка е с огромни претенции и болни амбиции, без покритие. държи се доста арогантно и безочливо, непрекъснато плюе срещу кралското семейство, к. не й прилича. С това държание не заслужава титлата дюкеса. би трябвало да й се отнеме.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А половината свят си го премести от единия, в другия крачол....
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меркъл да ходи да се пери, злобен ***
7
4
 
18
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Мавъра на сватбата дали е била е бяла рокля. Рисковано е, защото през цялото време ще я кацат мухите.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф, тая само си търси причини да се появява в медиите. Някой направил коментар за сватбената й рокля. Ми тая, дето е направила коментара да си намери по-добра. И какво като изобщо е казала каквото и да е? Както казах - само си търси причини да "блесне" в медиите. А уж не искаше обществено внимание. Сигурно затова си направи собствен подкаст.
5
3
 
27
 
! Отговори
Г557дт преди 1 година
На тази мястото й е Столипиново.
4
6
 
25
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
До това води либерастията. Когато нейноподобните бяха през деня на плантациите с царевица, а вечерта разтребваха и прислужваха - нямаше подобни драми. Но либераслъка реши, че Мавър-ът тряъда е принцеса. Американското Даянче. И тя много , ама много й се искаше. Това, което мавъра не разбра, е че англичаните имат истинска принцеса. Кейт се нарича. Не е втора употреба принцеса като мавъра. И мавъра избесня. Взе тропна с чехъл, взе си мъжлето и реши, че ще отмъсти.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, ти да видиш. Кейти Пери е знаменитост, защото е талантлива певица и творец, а не защото е омъжена за Орландо Блум. Мегън обаче с какво е "знаменитост", а? И сега какво излиза - че сватба за близо 43 милиона долара е била кошмар за горката булка. Ми що не се венчахте тайничко нейде, скрити от света, ами похарчихте милиони за охрана, за да сте пред очите на целия свят? Тази жена е еманация на лицемерието и безочието.
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Препечените винаги таят злоба към бившите си робовладелци. Но не искат да признаят низшето си ниво интелектуално, социално и организационно. Ако бяха по- висши или равни на бледоликите, те щяха да построят кораби, произведат оръжия и организират лов на роби по английските брегове. Но вместо това белите са отишли да ги изловят и да им сложат нашийниците.
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то не останаха крачоли да го местим вече