Принцеса Юджийн: Бебе номер две е напът

Тя не обича излишната показност
25 яну 2023 19:40, Иванка Гъркова
7
Принцеса Юджийн: Бебе номер две е напът
БГНЕС

Ново бебе се очаква в британския кралски двор! Принцеса Юджийн очаква второто си дете. Това съобщи самата тя с публикация в своя профил в Instagram.

„Толкова сме развълнувани да споделим, че това лято ще има ново попълнение в нашето семейство“, пише тя.
 
Дъщерята на Сара Фъргюсън и принц Андрю е споделила умилителен кадър, на който нейният син я е обгърнал с ръце и целува почти незабележимото ѝ коремче.
 
Юджийн не разкрива точно в кой месец е и дали знае пола на бебето. За разлика от много други известни дами, тя поднесе радостната вест без излишна показност, с обикновена снимка, направена от нейния мъж.
 

Една принцеса на 31 – коя е Юджийн?

4 години щастие за принцеса Юджийн и Джак Бруксбанк

Принцеса Юджийн се замеси в скандал с Кейт Мидълтън

 

В момента принцесата и съпругът ѝ Джак Бруксбанк пътуват между Великобритания и Португалия, където той получи нова работа през изминалата 2022 г. Не е ясно къде ще остане тя, когато е в напреднала бременност. Но се предполага, че за по-голяма сигурност тя би предпочела да е заобиколена от своето семейство и да роди на Острова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иванка , трябва да минеш на курс по български език , или направо напусни моето момиче , не ставаш за тази професия !!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
 
2
 
! Отговори
"напът"?!? преди 1 година
Много, ама много зле. Хайде, ние сме се изучили и имаме филтър, но ако ви четат недоограмотените млади, съвсем ще съсипете правописа им.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ъ?