Виктория Бекъм изостави Меган Маркъл

Ето защо
18 авг 2023 16:13, Ивета Иванова
4
Виктория Бекъм изостави Меган Маркъл
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм прекъснала отношения с предишната си близка приятелка Меган Маркъл, след като Дейвид Бекъм останал много ядосан от обвиненията, които Маркъл отправила.

През юли се появиха слухове, че Меган и принц Хари са обвинили техни близки приятели, включително Виктория, че пращат различни истории за тях на медиите.
 
Дейвид останал много ядосан от тези твърдения, че Виктория издава информация за Меган.
 
"Дейвид и Виктория се дистанцират от Хари и Меган от известно време. Те са притеснени от това как двойката управлява публичния си имидж, откакто напусна кралското семейство, но в края на краищата всичко се свежда до един въпрос за сем. Бекъм - семейната лоялност. Виктория и Дейвид са прекарали години, градейки своя бранд, но те винаги са давали да се разбере, че семейството е на първо място и те никога не биха говорили за вражда толкова публично", споделя източник на "Closer".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не ме интересуват и двете семейства.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Глупости. Оная направи всичко възможно да откъсне Хари от всеки важен в живота му, за да може да контролира всяка негова мисъл и така да става каквото тя реши. И понеже интелектуалният му капацитет не е особено висок (по това прилича на майка си), нарцистичната вещица лесно го постигна.
2
0
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 месеца
безумно бръщолевене
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Aууу пускам сълза