Диона се хвали, че хейтът по неин адрес и вдигал рейтинга

Певицата отговаряше на въпроси, зададени в инстаграм профила й
5 фев 2024 16:04, Нели Христова
75
Диона се хвали, че хейтът по неин адрес и вдигал рейтинга
Снимка: Instagram

Певицата Диона, която бе спипана да шофира под въздействието на наркотици на 23 януари, заяви, че коментарите по нейн адрес след случката й "вдигат рейтинга".

Арестът на Диона бе широко коментиран в социалните мрежи, а след него певицата дори се самоиронизира. Във Facebook се разпространи снимка на нея и певеца Константин, на която тя държи кутия с лекарството Нурофен. След като бе хваната да шофира дрогирана, имаше информация, че певицата не е употребила наркотици, а се е лекувала с въпросното лекарство. Това породи много шеги в социалните мрежи.

В неделя Диона отговаряше на въпроси, зададени в инстаграм профила й. Единият от тях гласеше "Какво мислиш за хейта по твой адрес?".

"По мои наблюдения вдига рейтинга с около 38%. Старая се да го поддържам. Благодаря", отговори певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
11
 
! Отговори
ПЛАТЕНА РЕКЛАМА преди 3 месеца
Матраци Нани са особено подходящи за такива фльорци, защото са здрави и държат на яко тупане, лашкане, мандръсънье и поеточни беседи.
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
в ден днешен не знаеш една такава тунингована дали е хубава, като роди едно дете ще има да се чуди мъжа и детето на кого се е метнало с тоя клюн вместо нос примерно
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
милата... толкова го е закъсала с рейтинга, че и наркоманка да я изкарат пак ще се радва, тоя силикон в джуките и джуджките требе да се презарежда, че спихва
36
2
 
19
 
! Отговори
до 34 европееца преди 3 месеца
че е млада е млада , красива заради тунинга , а за успешна ,,,,, къде па да е успешна , върху матраци нани със сигурност .
35
0
 
17
 
! Отговори
До Европеец с главно преди 3 месеца
Младите, красиви и успешни жени са умни. Не парадират със силикони, не си афишират простотиите, имат навика да се извиняват, когато сгазят лука, а не да наглеят. Та не знам къде ти е главното Е на европеец, ама и въпросната е толкова европейка. И не ти пиша от панел, нито пърцуца използвам, но, дори и така да е, тези хора от панела са с повече морал от въпросната Ивропейка и имат пълното право да си напишат мнението.
34
0
 
5
 
! Отговори
мдааа преди 3 месеца
вдигнал и се е рейтингът ,,,,,, ама между тия дето и пълнят орал А и Ваг и нал А :)
33
18
 
1
 
! Отговори
Полина преди 3 месеца
Отвратително е мъже да говорят такива гнусотии по адрес на една дама! Не ви е срам!
32
24
 
0
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 3 месеца
Българинът разбира се, че само чака удобен момент да оплюе една млада, красива и успешна жена! Щом не гледа 2 деца, не се върти на пета в кухнята и не чака бачкера със салата и ракия вечер - никаква жена не е! Има си съд, който ще отсъди дали е виновна или не и до тогава по закон тя е невинна! А вие си плюйте от панелката между преглъщанията на евтината парцуца!
31
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 3 месеца
До 15 - псевдоефедринов хидрохлорид е от средно до силно болкоуспокояващо и го дават предимно по болниците. Това дори за болка не се изписва ей така... Та това е болкоуспокояващо, а не лекарство .. Не ги знам простотиите, които е писала и не ме интересуват. Но понеже съм пил такова и затова се включих.
30
0
 
16
 
! Отговори
Striker преди 3 месеца
А коя е тази Дидона, Бидона ли е?
29
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те тия имат готови клишета за всеки случай от живота. Къф рейтинг ? Кога, къде, какво ? Кой та знае пък тебе ? Чета за тебе във вестника и те гледам като неодушевен предмет. Щом затворя статията и тезабравям.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом има статии като тази , реално е така
27
2
 
11
 
! Отговори
Програмис европеец преди 3 месеца
Топ е. Оникална.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рома
25
3
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Егати рейтинга, тая па изобщо не я знаех!
24
1
 
23
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 3 месеца
Хора, не се хващайте на тази ниска топка; на това моме тези 38% ще и стигнат за още някоя и друга песничка крадена от гръцко и някое и друго концертче и после какво? Гледайте си живота и не се занимавайте с еднодневки. След 10 години ще гледа сама две деца и ще се е развела два пъти и покрай това ще е изяла стабилно пердах.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пукнаха я от базик, щото е проста като аммеба .
22
1
 
16
 
! Отговори
тТт преди 3 месеца
Тази в нормален свят вече щеше да е натирена от журналисти и фенове в 10-та глуха. Тук, в Чалгаристан, ви се смее най-нагло в лицата, а денс.бг продължава да бълва новини за нея!!! Права е, лоша реклама няма!
21
1
 
9
 
! Отговори
IT пенсионер преди 3 месеца
Тая кафявата кожа смесица на какво е - жълто и черно? Или жълто и червено? А може би светло черно и червено?
20
1
 
12
 
! Отговори
Прилича на преди 3 месеца
избеления Майкъл Джаксън. Ама не по популярност, само по формата на нослето след пластичните операции.