Любо Киров в селекцията на американския Forbes

Певецът работи и по нов албум
22 апр 2024 11:35, Инна Ангелова
12
Любо Киров в селекцията на американския Forbes
Снимка: Иван Ерменков за Artvent

Любо Киров е сред световни личности с предприемачески дух в селекцията на американския Forbes. Статията под името “World Of Forbes: Stories Of Entrepreneurial Capitalism Across Our 42 International Editions” представя глобална гледна точка към бизнес пейзажа на шест континента, разказана от списанието. В нея влиза по един представител от всяка от 42-те страни, в които излиза престижното издание.

Любо Киров беше на корицата на Forbes България в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за бизнес частта от понятието шоубизнес. Именно тази статия го подрежда и сред избраните от американското издание.
„Списъкът с топ знаменитости на Forbes България включва поп музиканта Любо Киров, 51 г., който генерира приходи от турне от 830 000 долара след издаването на най-продавания албум в страната за 2022 г. Той използва светлината на прожекторите, за да се застъпи за прозрачност в развлекателната индустрия - от данъците до продажбата на билети“, пише в статията за Любо Киров.

Неговото „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Тази година предстои и „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен с две дати – 10 и 11 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.
На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу. Там през 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната.

„Ново турне 2024“ ще бъде изцяло ново преживяване за публиката на Любо Киров. В момента той работи и по албум, който се очаква да излезе през годината, а заедно с екипа си отново подготвя и музикално шоу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от Звезди
Разгледайте красивата къща на самотната майка Ема Робъртс
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не че не е добър певец, но ако Любо Киров не беше г. изобщо нямаше да припари до тази класация. Да вземат най-накрая да си направят отделни класации за ЛГБТ+ по всякакви жанрове и спортове и да мирясаме накрая. С тая тенденция задължително да има по някой тия клубове докарахме работата до статуса 4милицонер-роднина-милиционер-роднина"
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Отивам да си купя албума на Киро.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анализаторти май не си много умен, покупателната стойност на $27.5 през 88ма са несравними с 60лв. сега. Отговарят на $71 което е 140лв. А това че си гей не разбирам какво общо има.
8
2
 
2
 
! Отговори
Музиковед преди 1 седмица
Такива измисляци само в бг могат да виреят.На вън си имат истински.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 1 седмица
Простата сметка показва,че при реализирани 830хил$ и посещение от 25хил човека средната цена на билета е 60 лева.Това са си много пари за концерт на гей.Спомням си баща ми беше купил 1988 г билети за концерт на Майкъл Джексън за 27.50$ всеки един.Даже още си пазя билета от този концерт в Ню Йорк.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, не е като Дюран-Дюран, ама за нашите стандарти минава.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво Любо,гордеем се с теб!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Брей!
3
4
 
3
 
! Отговори
Дзивко преди 1 седмица
Хубаво работи човека, къв ще да е, в тая класация за местно ниво трябва да включат Графа, Веско Маринов, Софи Маринова и Куку бенд, всеки труд трябва да се отплаща, а турнетата са скъпи, поне ако са качествени
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоз нали е обратен :)))
1
8
 
8
 
! Отговори
Anonimna преди 1 седмица
Американците много харесват рептили.