Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!

Слушайте интуицията си, съветва тя жените
18 юли 2024 15:39, Нели Христова
173
Светлана Гущерова: Християн е измамник, натрупа ми дългове!
Снимка: Instagram

Светлана Гущерова отново взриви мрежата с ново стори в инстаграм, в което с текст разкрива раздялата им с бизнесмена Християн Гущеров.

Тя го определя като измамник и го отбелязва, като оставя послание за момичетата.

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят.

Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ех Светлана,ех момичета..Учете и се махайте от тая държава..."===>>>Голям съвет, няма що. Нека идат да се изучат в тази държава, в която смятат да се махат. Да вземат заем за обучението си, след това да го изплащат 5-8 годинки, ако си намерят работа по специалността, а не да влачат от тук навън.
147
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива са особенностите на българските швабри и комарджии.
146
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зад всеки " банкрутирал" мъж е стояла " жена"!-:)
145
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След толкова деца ли си чу интуицията,или преди я залъгаше с пари??Нали и в болест и здраве,и в богатство и в бедност..Какво стана?Как да ни е жал за теб,кажи.Не е до външен вид,но за този никога не бих се омъжила.Безделник и мързел.Сега ли се сети,и накъде ,какво ще правиш,ще търсиш друг,докато и той остане без пари..Ех Светлана,ех момичета..Учете и се махайте от тая държава родила такива мъже и жени с такъв манталитет..
144
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Стига сте показвали тия двамата Толкова ли са важни за България На хората къщите им изгоряха -за тях и дума няма в новините Това е нелепо
143
1
 
13
 
! Отговори
Ssss преди 1 месец
Като няма мозък на човек му остава да разчита само на една гола интуиция!
142
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Това си е чист виц.....любовта която демонстрират - (колко пари и е казал че има). Без дрехи???? Това си искала - това получи. Другите мъже, дето им викаш мухъли също не стават за теб явно. Е сега мъка......ама чакай - има няколко в парламента. Ходи и им виж любовта....само за децата не знам как ще се разберете.
141
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези двамата са голям майтап. Защо занимавате хората с техните глупости и простотии. На хората изгоряха к7ъщите вие пишете на една к...ва и един ***.
140
2
 
3
 
! Отговори
Поговорка преди 1 месец
Зад всеки преуспял мъж стои жена.
139
0
 
19
 
! Отговори
test test преди 1 месец
Тази има бръмбари в главата си. НЕма такава селения!
138
2
 
9
 
! Отговори
Светле! преди 1 месец
Твоята грешка е, че не си изучавала внимателно фолклора. Там има рецепти за всякакви ситуации, народът ги е изпробвал векове наред и ги е утвърдил. Например, има една пословица, според която "Кой превари, ще натовари!" С други думи, трябваше ти да го натовариш с дългове с цел да ти даде парички, които да внесеш на свое име, а той после нека да връща кредита. Занапред да знаеш и да се съобразяваш.
137
0
 
28
 
! Отговори
Михаил преди 1 месец
Доколкото се чу в медиите , Християн прави дългове, а Светлето ги връща в натура. В началото може да е било приятно , но явно дълговете са много и Светланка не може да насмогне.
136
0
 
36
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
Защо не хвана някой обикновен човек работещ за минимална заплата като се оплакваш. Златотъсачеството води до това или пък да не си единствената. Време е доста кифли да го осъзнаят това.
135
0
 
26
 
! Отговори
Мия преди 1 месец
Търговщката *** я разорили...Какъв ужас.Че и се жалва как натрупали на неин гръб дългове.Освен да се хвалиш къде си била и какво са ти купили, а... имаш линия за пижамки🤣Момиче, скрий се и не ставай за смях.Покрай този господин хората чуха за теб.Приличаш на анорексичка. Погрижи се за здравето си, че имаш една камара дечица. Дано има кой да ги гледа, *** като те слуша човек, не си много в ред.
134
0
 
29
 
! Отговори
Ани преди 1 месец
Доста комично звучи това публично жалване от едно провинциално момиченце, което е търсело точно тип Гущеров.Мъж с пари, независимо колко ниско може да падне за да се докопа до живота който нямаше да види ако не беше той. Нито е много умна, бито блестяща красавица.А за дечицата ми е малко жал. Вероятно дошли на този свят за да задържи по дълго лъскавия живот.Не си в позиция да даваш съвети.Подреди живота си без богатия мъж и тогава кажи, че си успяла.Не се изкарвай жертва.
133
1
 
27
 
! Отговори
Ама как можи ? преди 1 месец
Тоя Гущеров, голям мушенник излязал. Как можи да натрупа дългове на тая мила и влюбена в тлъстините му женица? Сега дълговете дето тоя измамник е направил когато и е купувал диамантените пръстени, скъпия джип и оная операция за увеличаване на бюста, клетата Светланка трябва да ги плаща. Каква огромна драма, дами и господа. Ееей, момичета, Внимавайте. Като си поискате нещо от настоящия си льобовник, гледайте го да плати кеш преди да ви го подари, че да не изпадате в дългове когато се разделите...
132
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
държавата гори вие ни занимавате с ***
131
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакайте, чакайте. Че се разсмях. Тя го е харесала заради любовта този шишко, не заради парите? Че ела у наше село да видиш какви шкембести трактористи има само! С два пръста болта гумата на трактора отвиват. Яки мъже. Ш'та млати цяла нощ от любов. Ама викаш, тия не стават. Слаба им е банковата сметка. Искаш да се возиш на БМВ, не на трактор.
130
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая *** тръгнала акъл да дава,а тя няма и грам сиво вещество в кратуната си! За тия двамата е напълно съотносима поговорката: Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! Като се гушна до тоя дебелак да не би да беше по любов?! С фитишкия си мозък си е мислила,че има да харчи едни милиони,които никога няма да свършат.За по-сигурно народи и четири чавета,да види сега как се гледат без милионите на тати. Тия двамата взаимно са се надлъгвали! Тя,че го обича,а той,че е милионер!!!
129
13
 
22
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Престанете да обиждате жената,това го преживяват и нормални жени,ето това е просто пример до какво води пристрастяването към хазарта и не само!Зависимите са много често,ако не винаги психично болни и имат и друго заболяване,което просто не е открито,защото системата е устроена по такъв начин.Наркотици,дрога,алкохол,хазарт-това внася милиарди в нечии джобове и като чели всичко те подтиква да кривнеш към едно от изброените.Най-жалкото е че такива хора унищожават родители,деца,близки!