Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?

Той е против пропагандата в училищата
15 авг 2024 10:18, Нели Христова
125
Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?
Снимка: БГНЕС

Вчера PR експертът Евгени Минчев обяви във Facebook, че подкрепя ЛГБТИ закона, приет от Народното събрание, като дори публикува снимка с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той е бил част от комисията в парламента, като е имал право и на изказване.

Ето какво е казал Минчев пред депутатите:

Някой от вас беше ли г@й през 1978 година?

Уважаеми дами и господа, тук съм за да благодаря на двете страни- на г-н Костадин Костадинов и партия Възраждане за закона, който внесоха и изведоха до последна стъпка. Благодаря и на Сингъл Степс, затова че със своя проект събудиха обществото и  сме тук в тази зала, за тази дискусия. Но искам да предупредя, че трябва да сме по-внимателни с разглезването на подрастващите и да оставим грижата за тях на родителите.

Някой от вас бил ли е г@й през 1978 година? Защото аз бях. И никой не дойде в началното ми училище в циганската махала за да попита- Генчо, как се чувстваш, добре ли си? После платих най-високата цена за пребиваването си в София- 6 години работа като ватман. И тогава пак никой не дойде при мен да ме попита репресиран ли съм, заслужавам ли тази орисия, добре ли съм. Живеех в квартира - таван от 4 квадратни метра а клозета беше в избите. Но, дойдох, видях, победих и в мен няма никакъв страх от Живота, защото той ми се разкрива сам, без брошури, драг-куини и пропаганда.

Затова днес съм тук, от обратната страна на обратната пропаганда. Не за да осъждам и преча, а за да отворя очите на онези, които може би са подведени от нея.

Но за авторите на тази неуместна според мен  пропаганда, ще цитирам Псалом 91: "Само с очите си ще гледаш  и ще видиш въздаянието на нечестивците."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 84 "Лорда" си изкарва парите с ПиАр. Копейките са му платили за "позицията" и той е защитава.
64
1
 
17
 
! Отговори
До Развеселен преди 1 месец
"До Не ме интересува Аз си спомням как третирахте Лорда преди да се хвърли на амбразурата за фашисткия ви закон" ---------- Лично аз никак не го третирах, защото не ме интересува животът на "светските лъвове". Нито пък третирах Васил Найденов, Денди, Йордан Соколов... Единствено крайната пошлост на Азис ми беше неприятна. Обаче чрез попуряризирането на личния им живот жълтите вестници изпълняваха демократичната заръка да доопростачат читателите си. И не законът е фашистки, а ЛГБТ пропагандата.
63
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Г-н Минчев, РЕСПЕКТ! Както за изразената позиция, така и за всичко постигнато от нулата.
62
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Жмръц "Ми те има по-големи права от нас?" Я изброй "правата" които те имат, а ти нямаш. После аз ще ти изброя тези, които ти имаш, а те нямат.
61
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До пияница мистик "защото сексуалното просвещаване на децата е грижа на родителите" Аз не съм забелязал родителите "традиционалисти" в България да си "просвещават децата". Съдя по това какво правят децата им, не по ПРИКАЗКИТЕ им. На приказки всичките са много "консервативни".
60
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 75 НЕ знам как успя да набуташ "крадене" в тая тема, но най-големите крадци - Шиши, Боко, Сокола, Чорапа и т.н. всичките са на страната на "традиционалистите".
59
4
 
13
 
! Отговори
До пияница мистик преди 1 месец
"Минджев не го разбирам. Хем се оплаква, че никой не е отишъл да го попита по онова време как се чувства като гей, хем сега иска да не се обръща внимание на такива като него." -------- Не се оплаква бе, пиянде. Казва, че е бил и си е останал гей, независимо, че тогава нямаше ЛГБТ да ги защитава и хомосексуалността се смяташе за болестно състояние. И още казва, че е против ЛГБТ пропагандата, защото сексуалното просвещаване на децата е грижа на родителите. Ако изтрезнееш, може би ще го разбереш.
58
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 64/75 По една случайност същите тези, които не си бият децата (и жените) също не са особено впечатлени нито от "лордове" нито от прайдове, защото имат достатъчно акъл, за да разберат, че хора всякакви и са с достатъчно самочувствие, за да не ги е страх, че сексуалната ориентация ще им "вземе мястото". Срещу "различните" скачат хора, които имат много дълбоки комплекси и ги е страх да не си изгубят привилегированата позиция. Останлаите гледат на тях като на всяка друга обществена група.
57
15
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 1 месец
Абе,Генчо,това за което говориш защо на го каза на висок глас през 1978г.?Някой насили ли те принуди да станеш ватман?Не,нали.Стана ватман защото това беше един от способите да се вземе софийско жителство.За таванската стая-не знам.Защо не намери квартира на ул.Оборище?
56
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко много е страдал!! :( То целокупния български народ също големи страдания е понесъл 500 годин клатене и клатене. Заслужено може да се нарече "гeйски народ", самоук, без брошурки и т.н.
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега, акто ви казва истината, че цялта Ви евро-атлантичско-геи пропаганда и протести е само и само да не би да ви спре краденето и усвияването на евро-атлантически средства. Да не говорим, че на никой не са му нарупени правата, защото познавам много ерудирани и интелегенти гей хора. Но никой не е толкова аругантен, както т.анр. гей активисти, че за 5 евро цента да е готов да ............
54
1
 
13
 
! Отговори
До 64 преди 1 месец
Изтърка се много тая опорка!!! 90% от семействата са си нормални, милеят за децата си и, не ги бият и си си отглеждат и възпитават! Другите 10% НЕ са определение за цялата нация!!!
53
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 74 Аз познавам много, които са с такава ориентация, и всички те разбират, че Лорд Минчев е "лорд" и "крещящ" само за да си прави ПиАр. Много пъти са ми го посочвали, че той прави същото като това, което критикува в Прайда и си "търси място под слънцето. С други думи, тези приказки са да върти накъдето духа вятъра. Та въпроса е какъв руски вятър го е "духнал", та да отиде при популистите копейкаджии.
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нямаше тогава подобни. Бързо им изправяха изкривеното съзнание.
51
8
 
7
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНИ преди 1 месец
Възджендърне мина своят пик. От тук нататък - само надолу.
50
16
 
7
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Цялата им работа е такава на възраждане. Ваксинирани анти ваксъри, борещи се за лева, а си държат парите в Евро, а сега и Евгени Минчев гей 1, на държавата се бори с ЛГБП
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От Дисни да компенсират със слагането на някой гей герой в техните филмчета.
48
15
 
10
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbase преди 1 месец
Мъжеството се демонстрира, както прави Асен Василев - изправяш се срещу проблемите с TOПКИ, умееш да прощаваш на по-слабите, имаш чувство за хумор, дипломатичен си, но и твърд. А не като ВЪЗРАЖДАНЕ, които винаги на групичка клеветят, обиждат, подвикват, бутат хората, нападат по-слабите, тънкообидчиви са и не приемат чуждо мнение, не могат да водят дебат, в същото време са меки и на каишка на руското посолство.
47
3
 
10
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
До Не ме интересува Аз си спомням как третирахте Лорда преди да се хвърли на амбразурата за фашисткия ви закон :)))
46
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това подобие на човек било човек. !!! Тука някои пишат пълни глупости.