Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?

Той е против пропагандата в училищата
15 авг 2024 10:18, Нели Христова
125
Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?
Снимка: БГНЕС

Вчера PR експертът Евгени Минчев обяви във Facebook, че подкрепя ЛГБТИ закона, приет от Народното събрание, като дори публикува снимка с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той е бил част от комисията в парламента, като е имал право и на изказване.

Ето какво е казал Минчев пред депутатите:

Някой от вас беше ли г@й през 1978 година?

Уважаеми дами и господа, тук съм за да благодаря на двете страни- на г-н Костадин Костадинов и партия Възраждане за закона, който внесоха и изведоха до последна стъпка. Благодаря и на Сингъл Степс, затова че със своя проект събудиха обществото и  сме тук в тази зала, за тази дискусия. Но искам да предупредя, че трябва да сме по-внимателни с разглезването на подрастващите и да оставим грижата за тях на родителите.

Някой от вас бил ли е г@й през 1978 година? Защото аз бях. И никой не дойде в началното ми училище в циганската махала за да попита- Генчо, как се чувстваш, добре ли си? После платих най-високата цена за пребиваването си в София- 6 години работа като ватман. И тогава пак никой не дойде при мен да ме попита репресиран ли съм, заслужавам ли тази орисия, добре ли съм. Живеех в квартира - таван от 4 квадратни метра а клозета беше в избите. Но, дойдох, видях, победих и в мен няма никакъв страх от Живота, защото той ми се разкрива сам, без брошури, драг-куини и пропаганда.

Затова днес съм тук, от обратната страна на обратната пропаганда. Не за да осъждам и преча, а за да отворя очите на онези, които може би са подведени от нея.

Но за авторите на тази неуместна според мен  пропаганда, ще цитирам Псалом 91: "Само с очите си ще гледаш  и ще видиш въздаянието на нечестивците."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
27
 
! Отговори
Не ме интересува преди 1 месец
какъв е Минчев. Сексуалната му ориентация никога не ми е пречела, защото не е проповядвал колко е хубаво да си гей и не се е присмивал на хетеросексуалните. Влизаше често в жълтите новини, защото драскачите търсят скандални теми. Сегашната му позиция показва, че е точен и достоен за уважение човек. За разлика от неговите комплексирани "колеги", които се опитват да компенсират сексуалните си девиации, като натрапват "ценностите" си на цял свят под мотото "Всеки, който не е като мен, е мой враг."
44
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да пледираш за мъжество, трябва първо ти да умееш да го демонстрираш и да носиш белезите на мъжеството. Няма как гей-дружинката на Възраждане да определя какво е това мъжество в България. Цомчо дето е хванал за ръка Костадин Костадинов, който е хванал за ръка руската посланничка. Това ли са мъжете?
43
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Точен То затова нормалните разбрани деца бягат от тия родители, които зад маската на "традиционализъм" си крият извращенията, като например да си бият децата, да им осъществяват брутален психологически тормоз и да ги смятат едва ли не за "собственост".
42
6
 
4
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
До Ко "Да си видял Минчев на Прайда?" Бъркаш търговска стратегия на позициониране (на бранда Лорд Минчев) с реална принадлежност :))))) Лорда е не по-малко крещящ в общественото пространство с поведението си в сравнение с Прайда, та е чудно как така изведнъж се заобичахте с него :)))
41
5
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Колко много скрити гей и би сексулни има у нас,женени с деца,изглеждащи 100% мъже.два пъти в седмицата ходя в фитнеса и съм в шок.
40
3
 
27
 
! Отговори
Ко преди 1 месец
До РазвеселенДа си видял Минчев на Прайда? Да си видял Минчев да пропагандира сексуалността си сред подрастващи в училища? Възраждане никога не са били против гейовете. Доколкото разбирам са против налагане на гейска пропаганда по улиците и училищата. Но грантаджиите като теб на Америка за България очевидно трябва да си изкарате парите. Дерзай - но обществото не е с вас. И да - ще се борим за децата до последна капка кръв.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До бобо "Как никой не пропагандира учене - математика, физика, химия, медицина, хуманитарни науки" Има доволно хора, които точно това "пропагнадират". Това, че ти знаеш само за другите показва какви са ти интересите.
38
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евгени е прав - няма нужда да има лгбтк пропаганда в училищата.
37
2
 
24
 
! Отговори
бобо преди 1 месец
До 54 пенсионер-ветеранНе са се крили. Просто никой не се интересуваше кой с кого какво прави в леглото си. Сега сме се вторачили на всеки в леглото под чаршафите, коментираме, хвалим се с бройки и т.н. Пошлостта е модна и хората парадират. Освен, че парадират искат и останалите да приличат на тях. Как никой не пропагандира учене - математика, физика, химия, медицина, хуманитарни науки?
36
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евгени е човек, здраво стъпил на земята и е прав с всяка една негова дума. Разочарова тия, дето се надяваха на лезундрене от него и яростна подкрепа на ЛГТБ. Ама, не е тоя човек.
35
25
 
6
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
До Анонимен 38 "Харесвам Евгени Минчев. Нормален гей." Кво става уе? :))) Вчера копейките пищяха срещу Прайда, днеска вече са част от прайда на Лорд Минчев :))))
34
9
 
6
 
! Отговори
Излази от Гардероба преди 1 месец
Ако бяхме бай тошово време, такива като Цомчо щяха да се крият, а не да се правят на мъже. Цомчо, излез от гардероба. Не е срамно че си гей. Вече не сме 1978г. Не се притеснявай.
33
5
 
13
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 месец
1978 - добри Години, такава дума Г3й - нямаше в Българският Език, казвахме им Пидаали! обаче, беше много Обидно и Срамно - криеха се, а не като сега да се Гордеят по Прайдове с Болестта си!!
32
17
 
5
 
! Отговори
Ижас! преди 1 месец
Този руски пидop изобщо няма талант за рисуване.
31
2
 
9
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
И защо ме изтрихте? Защото написах някаква пропаганда? Някаква дезинформация? много взехте да канцелирате, но проблемът ви е, че сте малко. И наближава вашият край, извратеняци, не нашият. Пак може да ме изтриете.
30
20
 
5
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! ОПАСНОСТ! преди 1 месец
Евгения, Цомчо и Костадин, се заключват в стаичката на парламентарната група на Възраждане и не дават никой да влиза с часове. После като отключат, стаята мирише на пот и на мъpлявщини
29
17
 
7
 
! Отговори
Ахаха преди 1 месец
А някой казват, че парите не променяли пола. Виж изгладнелият Евгейчо как стана от женчо мъж изповядващ православни семейни ценности. Ама е късно за деца. Хахахаха. Да взима котки.
28
24
 
7
 
! Отговори
Такива са всичките. преди 1 месец
Типичен русофил.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евгений Минчев да стане председател на партия Възраждане.
26
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евгени Минчев - пълната човешка деградация.