Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?

Той е против пропагандата в училищата
15 авг 2024 10:18, Нели Христова
125
Евгени Минчев: Някой от вас беше ли гей през 1978 г.?
Снимка: БГНЕС

Вчера PR експертът Евгени Минчев обяви във Facebook, че подкрепя ЛГБТИ закона, приет от Народното събрание, като дори публикува снимка с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Той е бил част от комисията в парламента, като е имал право и на изказване.

Ето какво е казал Минчев пред депутатите:

Някой от вас беше ли г@й през 1978 година?

Уважаеми дами и господа, тук съм за да благодаря на двете страни- на г-н Костадин Костадинов и партия Възраждане за закона, който внесоха и изведоха до последна стъпка. Благодаря и на Сингъл Степс, затова че със своя проект събудиха обществото и  сме тук в тази зала, за тази дискусия. Но искам да предупредя, че трябва да сме по-внимателни с разглезването на подрастващите и да оставим грижата за тях на родителите.

Някой от вас бил ли е г@й през 1978 година? Защото аз бях. И никой не дойде в началното ми училище в циганската махала за да попита- Генчо, как се чувстваш, добре ли си? После платих най-високата цена за пребиваването си в София- 6 години работа като ватман. И тогава пак никой не дойде при мен да ме попита репресиран ли съм, заслужавам ли тази орисия, добре ли съм. Живеех в квартира - таван от 4 квадратни метра а клозета беше в избите. Но, дойдох, видях, победих и в мен няма никакъв страх от Живота, защото той ми се разкрива сам, без брошури, драг-куини и пропаганда.

Затова днес съм тук, от обратната страна на обратната пропаганда. Не за да осъждам и преча, а за да отворя очите на онези, които може би са подведени от нея.

Но за авторите на тази неуместна според мен  пропаганда, ще цитирам Псалом 91: "Само с очите си ще гледаш  и ще видиш въздаянието на нечестивците."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
да срещала съм по ул граф игнатиев мъж с оскубени вежди и червило по устатадо него жена и едно малко дете после се изгубиха от погледа ми
24
13
 
17
 
! Отговори
Коцето преди 1 месец
Генчо , много те харесвам , ела в нашата хомодружинка В-ъзраждане ! Чакаме те с Цомчо !
23
4
 
27
 
! Отговори
Дива свиня преди 1 месец
:)) Браво! Бурни аплодисменти! Стойностен човек със стойностни мисли и ценности!
22
3
 
45
 
! Отговори
ТЪРПЕНИЕ vs ИЗТЪРПЯВ преди 1 месец
Браво, Евгени! Никога не си ме кефил, леко мазничък ми идваш, но с ясната си и последователна позиция относно ЛГБТ+ пропагандата се превръщаш в "звезда на надеждата", че безумната пропаганда и рекламиране на извратеността не са лицето на ЛГБТ. Има разлика между ТЪРПЕНИЕ и ИЗТЪРПЯВАНЕ. Първото е качество на Любовта, т.е. пълно ПРИЕМАНЕ, в случая на т.нар. различните. Второто е ЛИЦЕМЕРИЕ и НАГАЖДАЧЕСТВО и натрупва прикрита омраза и агресия. ЛГБТ пропагандата РАЗДЕЛЯ хората вместо да ги ОБЕДИНЯВА!
21
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Харесвам Евгени Минчев. Нормален гей. Имала съм приятели гей двойка мъже, общуването с тях беше много приятно. Говорим си по женски,за козметика и куп други неща. Това което се пропаганда в момента,разни драг кралици и прочие е отвратително,а яростта с която се натрапват е космическа.
20
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
През 1978 в народното събрание бяха комунисти. Сега в парламента са геьове.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Питър Че кой те пита?
18
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 26 - Че това му е интересното. Иначе ... кво? Дърт педро.
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
голям пич!
16
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 27 - Ам ... не сизапознат с проблема и определено не си разбрал текста. Никой не отрича съществуването на гейовете. Отрича се тая върла пропаганда и натякване. Ако хвана група 12 годинишни и кажа на вискчите, че да си гей е израз на свобода, на човеколюбие, на нещо прекрасно и хубаво, гаранция ти давам, че до 16, поне половианта ще са се натискали със "същия пол" и ще се обявят свободно за "гей, би" и нещо си, просот защото им е набито в главите, че е "хубаво" и "модерно".
15
27
 
11
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
Идола на копейките - Лорд Минчев :))))
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди такива като Азис и Евгени не ни пречеха.По принцип в България сме толерантни.Обаче...новите обратни не са точно обратни,а са си п.е.д.о.ф.и.л.и под прикритие,защото пропагандата им е насочена към подрастващите под 18 г.Това е целевата им група и това е притеснителното.Затова всички сега реагираме зле и сме против тези паради,пропаганди и показност.Иначе кой какво прави поф чаршафите си е негова работа.
13
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приказки от 1001 нощ за да си вдига рейтинга. А толкова будали му се връзват на въдичката. Хахахах!
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ся остава и Азисчо да са изкаже в полза на закона и някой от 70+ пола направо ще са гръмнат... :D
11
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евгени, мислещ си, че всички в мрежата са 50 годишни .. ахаххахахаха
10
5
 
19
 
! Отговори
СССР преди 1 месец
Точно така! Съветските гейове бяха най истинските гейове. Не като сегашните фалшификати.
9
6
 
35
 
! Отговори
Човек с достойнство преди 1 месец
Браво на Евгени Минчев за смелостта Защото в лумпенвърхушната на ЕС не прощава на никой да оспорва решенията й. А за социализма и преследването на хората с обратна сексуална ориентация - Емил Димитров и Георги Парцалев бяха такива и всеки българин го знаеше. Но хората ги обичаха! Помня пътувах във влак и един от пътниците започна да говори цинизми за Емил Димитров, как бил направил дете и т.н. Реакцията на другите пътници бе доста остра, щяха да го бият, но той се усети и напусна бързо.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Топ гея на Републиката! Мен ме кефи!
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До каква пропаганда Ми като не съществува такава пропаганда, вие резбарите, против какво протестирахте пред парламента?
6
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това същество на снимката няма морал и чест. Не само, че се продава на фондации, та то и собствения си з***дниk си е продавал за пари. Ф А К Т. Хайде хайде, Азис даже публично бе описал къде ходи това съветско същество, на какви мъже си продава pekтумa и колко бой е изял изнасяйки го в автомобила. хахахахахахах