DJ Dian Solo за казуса с Marten: Трябва да се гледа на тези неща като забавление

Според него хейтът е отнесъл Мартен, а Камелия е получила реклама
Обновена: 20 сеп 2024 13:33 | 20 сеп 2024 13:25, Нели Христова
19

Продължава фурорът след мача между Григор Димитров и Новак Джокович. Но една на пръв поглед смешна случка набира популярност в мрежите и раздели обществото отново.

След двучасов тенис мач легендата Новак Джокович поиска да чуе любимата си песен – "Луда по тебе" на певицата Камелия. И получи отказ от българския DJ Marten, който пък заради реакцията си стана най-обсъждания човек в държавата в последното денонощие.

Още по темата
"Знаех, че няма да Ви пречупят, защото сте Мъж, спортист, Балканец и не се срамувате, нито страхувате да го заявите на висок глас пред цялата крякаща световна тълпа... Не се срамувате да се наречете сърбин, за разлика от много наши парвенюта в това число и "свръхинтелигентният" ни DJ/ да се наричат българи и които завиждат, не на славата, не на парите, а най-вече на това, че можете и сте свободен Човек. Човек и след това спортист!", гласи позицията на треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева.

"Джокович нищо не разбира от хубава музика. Трябваше да поръча някой от хитовете на Стоян Михалев", гласи позицията на писателя Иво Сиромахов.

Музиканти защитиха диджея

Освен в социалните мрежи, последва коментар и в музикалните среди.

"Ако си мислите, че DJ означава човек, който за 5 лева ви пуска любимата чалгия, то бих ви пратил да си направите лоботомия, макар, че любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!", коментира музикантът Венцислав Мицов.

"Това е лек пропуск в организацията, тъй като са можели да предупредят Мартен да е подготвен с тази песен. Можеше да стане шоу, все пак това не е дискотеката, а благотворително шоу. Аз съм сигурен, че той няма тази песен, той не пуска такива песни, аз също, но ако са предупредили, може да стане шоу", посочи DJ Dian Solo.

И все пак Ноле получи любимата си песен, и то на живо.

"Мартен отнесе хейт, от рекламата спечели най-много Камелия. Това е шоубизнес, трябва да се гледа на тези неща като забавление. Може и да е сценарий, за да запее Джокович акапелно", добави DJ Dian Solo.

След запитване на Bulgaria ON AIR DJ Marten отказа коментар по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Звезди
Крис Хемсуърт и Елза Патаки доведоха синовете си на червения килим
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 40 минути
А може ли, да се неизказват в медии и публично пространство хора с две понятия за емоционална реакция: лайк и хейт!Ди жея е с ментални и личностни дефицити, които демонстрира с поведението си. И това не е омраза (хейт) а констатация. И дори и професионализма му е малук, щом не е загладил тези му дефицити.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 40 минути
И кой е този мартин. Един от Павликени, озвучавал цветния парад?
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 55 минути
Нешка Робева да де извини на българите които не обичат сръбската чалга и които наречепростаци"! Позор. Никога не е късно, да станеш за резил.
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 58 минути
9 Това не бе благотворителен мач, а шоу. Джокович дойде да понижи Гришо. Понеже никой не го обича в света, освен китайците и сърбите, сърбинът чалгар, си прави реклама в София. На мач не се вика дете от публиката да играе вместоедин от играчите, както направи Джокович.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Всеки си носи навсякъде простотията, независимо, какви успехи има в живота и колко пари притежава. Нешка да се извии, че нарече много българи"простаци"!
13
1
 
3
 
! Отговори
Помните ли, преди 1 час
Когато като кмет на София,Борисов игра благотворителен мач срещу Борис Бекер и Магдалена Малеева?След като му пуснаха да спечели няколко точки, го занулиха за нула време.АБорисов след мача отказа да се ръкува с Бекер?Е това е излагация!Един самозабравил се банкянски при мат, си беше въобразил, че може да победи неколкократен шампион от турнирите за Голям шлем.После Бекер каза пред журналистите:Този наистина ли си мислеше, че може да ме бие?"
12
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
11 Никой не оспорва, че Джокович си е Джокович. Но никой не може да диктува на цяла България каква музика да слуша, та мащар и Джокович! Нека си направи частно парти, който и да е той. Защо не обяви предварително, че ще нареди на диджей в чужда страна, в най-голямата концертна дала, да му пусне любимата сръбска чалга? Това е неуважение, към тези, които не я обичат, но обичат спорта.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Големи мъже сте , че развалихте хубавата вечер. Сигурно спите доволни от себе си. Евала. Само дето днес Джокович е отново Джокович, а вие отново сте господа Никои. Като съберете толкова публика дошла за вас и дарите парите.. ми се обадете да ви поздравя. Клоуни
10
1
 
4
 
! Отговори
Няква тъпня преди 1 час
Направихте го световен проблем. Диджея ще иска политическо убежище в Сърбия, а Джокович ще му бъде гарант. В благодарност фиджей Марто една година ще му пуска "Луда по тебе"
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тоя и той се направи на адвокат . Трай си бе шишкоо, че и ти ще изядеш шамар. Кое не разбрахте DJ - те ? Тук става въпрос за национална реклама. Един от най-големите активни спортисти е дошъл на крака да прави благотворителност за НАШИТЕ ДЕЦА! НЕ за неговите. Въпроса не е какви принципи имате, а къде са ви първите 7 години. Излагате България . По-добре замълчете видяхме ви , колко струвате.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Хайде вече да спрете да ни занимавате с глупости бе! Пет дена драма за някаква малоу.мна песен!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Жик Так - Не са DJ-ите, ами медиите.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
4 дена по-късно и продължаваме. с простотията.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Жалко, някои българи имат ниско самочувствие и пред родната музика предпочитат сръбската чалга. Комунистите по навик, навиват за сръбска чалта, още от времето на руската окупация в България. Русия е майка на Сърбия, та, затова червените си падат по сръбската чалга. Добре, че има и нормални хора, които държат на добрия вкус и поставят граници пред някои, които се самозабравят в чужда страна.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Давай, Нешкааа, "Луда по тебе"! Само Нолеее, чалгаря, в Арена Армеец?! Това, само комунистка може да го направи. Впрочем, комунистите БКП/ДС внесоха сръбската чалга у нас през 80-те и опростачиха българите. Тези, които им се вързаха. Не всички.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ако Нешка Робева не престане да се изнинява от наше име, на чалгаря и първи тенисист Джокович, ще й повярваме. Белград използва сръбската чалга за геополитика и териториални претенции, които, към България Сърбия отдавна има и го е доказала не веднъж в историята. Не може сърбин, който и да е той, да диктува на нает в най-голямата ни зала диджей, да му пуска любимата сръбска чалга! Така ли, ще възпитаваме младите? Хайде, Нешка, "Луда по тебе", хайде хоп, хоп, да жонглираме!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Той пък Сиромахов има най добрия вкус за музика. Или другите сценаристи от на Слави примерно Теньо Гогов с буболечка кючек
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
на мертен му направихте реклама сега и на тоя каиш ***