Кои актьори се оттеглиха доброволно от Холивуд и не съжаляват

Сред тях са Ева Мендес, Иън Сомърхолдър, Амбър Хърд и Даниел Дей Люис
29 сеп 2024 22:30, Теодора Драгоева
1
Кои актьори се оттеглиха доброволно от Холивуд и не съжаляват
Снимка: Getty Images

Филмовата индустрия, по-специално Холивуд, и цялото медийно внимание, което идва с него – може да се окаже трудно за преглъщане. Така че не е чудно, че понякога любимите ни кинозвезди решават да се отдръпнат от любимата си професия, за да живеят живота си по-спокойно и уединено.

Много звезди намериха сериозни причини да сложат пауза или направо край в кариерата си в шоубизнеса, независимо дали става въпрос за промяна на приоритетите или житейски обстоятелства. Но това невинаги означава, че те не се завръщат никога – известен е фактът, че Брендън Фрейзър се завърна отново след години почивка от Холивуд и дори спечели „Оскар“.

Камерън Диас и Мег Райън също години наред си почиваха, но наскоро заснеха по един филм. А ето и поглед към известните актьори и актриси, които напуснаха Холивуд в близките години и засега категорично отказват да се върнат:

Даниел Дей-Луис

Честно казано, след като сте спечелили три награди „Оскар“, какво ви остава да постигнете? Малко след като получи шестата си номинация за „Оскар“ за последния си филм Phantom Thread от 2017 г., актьорът накара своя представител да издаде изявление, в което информира феновете, че той „вече няма да работи като актьор. Даниел е изключително благодарен на всички свои сътрудници и публика през годините, а решението му да напусне киното е лично решение и нито той, нито неговите представители ще коментират повече по тази тема.“

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Даниел Дей-Луис
Още от Звезди
Адриана Лима се завърна на котешката пътечка след 6-годишно отсъствие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 46 минути
Там в момента гърми страшен скандал покрай Пъф Диди.Изловили са п.е.д.о.ф.и.л.и.т.е.Крайно време беше да има справедливост.Това си е победа на Господ над сатанистите.