Руският удар в Чернигов: Убити са украински генерали в хотел, превърнат в щаб

Загинали са най-малко 40 военослужещи
18 апр 2024 09:05, Петър Бойчев
289
Руският удар в Чернигов: Убити са украински генерали в хотел, превърнат в щаб
Снимка Фейсбук

Украински генерали са сред загиналите при руския ракетен удар по хотел в украинския град Чернигов. Там са били отседнали военнослужещи от украинските въоръжени сили, сред които вероятно е имало много висши офицери.

Украинските медии обявиха, че става въпрос за действащ хотел.

Но според руските Telegram канали, "истината обаче все пак изплува благодарение на Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна (ДСНС), която публикува кадри от разрушената сграда“.

На една от снимките двуетажни легла ясно се виждат в зейналите отвори на прозорците. Никога няма да видите това в хотелите, но такива конструкции винаги се намират във военните казарми.

Според твърденията, в тази сграда живеят или украински военни, или чуждестранни наемници.

Към момента се получава все повече информация за високата ефективност на руския удар. Очевидно всички, които са били в сградата на хотела, са или убити, или ранени.

Някои експерти твърдят, че броят на загиналите украинските военослужещи нараства и вече наближава 40 души. Въпреки това може да се очаква, че с разчистването на развалините броят на убитите ще е по-голям.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: убитиЩАБхотелГЕНЕРАЛИ
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
4
 
3
 
! Отговори
Курдоколенков преди 4 седмици
До Фют - Вашите опоненти са пълни ташакларии. Те никога не са си показвали носа от селото и бичат ли бичат простотии. Явно не са чувАли, че в хотелите бънк бедс НЯМА. Има ли смисъл да се спори с пcиxяcaли kpeтeни? :(:(:(
165
16
 
10
 
! Отговори
Луда капейка преди 4 седмици
на шарен фейк се радва.
164
8
 
13
 
! Отговори
карачанаков преди 4 седмици
Коя е най голямата мечка ?Е естествено руската мечка.Кой е най дългият влак-руският влак, кой е най бързият кон-руският кон,коя е най хубавата жена е естествено руската жена.Така доволни ли сте и няма да имам минуси нали?
163
3
 
13
 
! Отговори
9 май? преди 4 седмици
Само на мен ли ми се струва че нямат основание да празнуват 9 май след като имат за съседи фашисти нацисти бандеристи или там каквито ще ти ги наречете които уж са победили??
162
14
 
5
 
! Отговори
Двуетажен креват преди 4 седмици
Двуетажни кревати нямало в хотелите!? Абе, вий от гората ли сте гванати? Това не е хотел, а хостел. В хостел генерали не отсядат, а само овенни низши офицери и старшинки.
161
9
 
9
 
! Отговори
Руски пръдльо преди 4 седмици
Пабедихме вече. Ура!
160
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Oткакто Зеленски поиска удари срещу Иран, вече много по-малко съчувствам украинците. Ако сами си го очистят, може би ще е по-добре за тях.
159
3
 
18
 
! Отговори
ъ преди 4 седмици
Ами да започнат украинците да използват палатки за войниците си вече. Стига с тези хотелски условия, нали се води война, все пак. Пълномащабна война, според всички западни "ръководители". Като е война - в палатките и в окопите. Тъкмо ще спестят на Украйна разрушени хотели, бивши училища и други подобни материални щети.
158
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Крайнодесният член на Републиканската партия в Камарата на представителите (долната камара) в американския Конгрес Маржъри Тейлър Грийн внесе поправки към представения законопроект за чуждестранна помощ, предвиждащ милиарди за Украйна, Израел и Тайван. Републиканците представиха нов военен пакет за Украйна, но с куп условия в него Една от тези поправки изисква от членовете на Конгреса, които гласуват в подкрепа на предоставянето на помощ на Украйна, да се присъединят към армията на нападнатат
157
13
 
3
 
! Отговори
Дрон с граната преди 4 седмици
Zaщо не напредват Z по бързо?С този въпрос си лягат и стават капейките гузно се питат но стар крепостен обичай: царя винаги е прав не смеят да го кажат на глас.Категорично превъзходство на УКР с използването на безпилотни летателни и наземни апарати които взривяват врага и техниката . Горките пехоти насред безкрайно откритите укр равнини. ТОС 1 като го удари дрони и има даже и една останала ракета е много красиво. Колкото и да плащат да си шофер на тостер 1 не си струва но пък смъртта е бърzzZ
156
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Смърт за украинските фашисти ,Слава Русия
155
3
 
19
 
! Отговори
Бг преди 4 седмици
Браво .Пълен разгром над нацистите.
154
3
 
25
 
! Отговори
май е имало преди 4 седмици
и много чуждестранни наемници
153
17
 
5
 
! Отговори
Г200 преди 4 седмици
важното е че ГруZ 200 не спира!! мобилните крематориуми са задръстени от преработване на ушшанки , ванки и козари! шефа на кенеффа разписа za още 300к ходещи трупове да праща за торр! Операторите на дронове се съзтезават кой най креативно ще затрие най много ходещи учебни zели
152
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 00ркитеНещо се опита да кажеш ли? Напиши го нормално ,в ,,демократичните медии няма цензура '' Муахахахахаааааа...
151
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Щом е щаб с генерали, значи е вонен обект. Повече от нормално е да се унищожи.
150
8
 
1
 
! Отговори
00рките преди 4 седмици
Да започнат да товарят в ракетите и ***-гагариновци #==> 00десант от въздуха и Харков за три седмици *_*
149
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 4 седмици
как съм плакал..
148
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Толкова с лъжите на хохлите за руските удари по цивилни цели. Още от самото начало бе ясно че разполагат ПВО и артилерия между блоковете и къщите,само че медиите се правеха че не знаят, чудно как сега се престрашиха да напишат истината.
147
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Фют Ти наистина не само че не си излизал от село,ами и хотел не си виждал дори на снимка след като твърдиш че леглата в хотелите са на два етажа.