Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране

Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите, пише още той
Обновена: 17 апр 2024 22:10 | 17 апр 2024 21:45, Нели Христова
106
Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране
Снимка: БГНЕС

Абсурдите наистина валят и няма спиране. Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”, признава Слави Трифонов в свой коментар в социалните мрежи.

Ето какво още пише той:

Необичайната пролетна жега спря. Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите и простотиите в българския политически живот. Малко поетично стана, но да свържеш пролетния прекрасен дъжд с това, което се случва в публичния живот в България е странно. Но абсурдите наистина валят и няма спиране.

Има ново предложение за външен министър и това е Даниел Митов, който е заместник-председател на ГЕРБ. Никога не е имало такова политическо лице в служебните кабинети до сега, но според Бойко Борисов това е съвпадение. Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство. Но това, сигурно е само съвпадение. Много съвпадения се събраха, но най-голямото съвпадение се нарича ГЕРБ и ДПС от една страна и “Продължаваме промяната” и “Демократична България” от друга. Ех, това е най-голямото съвпадение! Двете страни на една монета. На гърба на монетата ГЕРБ и ДПС, а на лицето на монетата ПП и ДБ. И с тази монета трябва да плащаме за всички унижения, трудности и глупости, които преживяваме в момента.

Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”. Странно е и най-вероятно няма да мине, но е знак. Знак, че системата не работи и изборите са в опасност и че гражданите на България са застрашени от монетата с две лица - ГЕРБ и ДПС от едната страна и ПП и ДБ от другата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-големия абсурд е, че Трифонов се мисли за "политик"....
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абсурд е, че пренебрегнахме усилията на Улаф да вкара Китай в украинската конференция в Швейцария.
46
4
 
11
 
! Отговори
Македонски космонавт преди 3 седмици
Алооооооо Славуца.Закараме в космоса и ме 3aeба тука.Искам да се връщам вече.Прати някой да ме прибере.Храната ми свърши преди 20 дена.Поне някакви пари са ми беше оставил.Яьък че си декларирал 32 милиона
45
4
 
13
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 3 седмици
По голям абсурд от тебе няма.Изтриха ти канала в тубата и не можеш да направиш нищо щото си aбдaл
44
3
 
9
 
! Отговори
КО преди 3 седмици
Тоя пък, ся се сети
43
3
 
15
 
! Отговори
абе преди 3 седмици
що му давате трибуна на тоя ?!
42
3
 
10
 
! Отговори
раковия болник преди 3 седмици
е едно обикновено НИЩО
41
8
 
11
 
! Отговори
Мумията преди 3 седмици
Пак се обади и пак с критика само срещу ПП и ДА,България......как пък никога досега не е виновен ИТН, БСП, Възраждане ДПС и Герб? На моменти мумията заприличва на путин...като повяхнала отживелица,която всеки чака да замълчи завинаги.
40
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Още ли има неразбрали, че Борисов изолира всички с тази конституция и стана президент в сянка със свой кабинет??За това му помогнаха ПП-ДБ.
39
1
 
19
 
! Отговори
Еврогейец преди 3 седмици
Тоя нали щеше да намали бройката на депутатите от 240 на 120 нещо май забрави?
38
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И като знаем, че самият Слави е част от този абсурд, а трябваше да поведе недоволството, комедията е пълна
37
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
чалгасар, гушкай карамфилите, миришеш на оцетче, предателска утреппко. кой приседна на порко, кой го изпра, онова джудже тошко голям патриотяр го играе. животът те е наказал, харчи си мръсните пари и ни остави намира вампире...
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе, щом ревнаха за манипулации преди да са дошли изборите, значи с машините са правили ала-бала и сега крадеца вика дръжте крадеца. Шарлатаните сами си казаха в записа на Радостин Василев, че реално са имали 7% заедно с ДБ и ако не са направили ала-бала с президента са били на ръба. Що не разследват Партията на Пудела с пачките? Живко Коцев искаха да прави изборите. Днес е пуснат под гаранция за 20 бона. Нищо не е. Само косата му струва 20 бона. Бълха го ухапала. Крадци!
35
8
 
8
 
! Отговори
до 35 Къде е Киро? преди 3 седмици
Киро има рожден ден. Черен гологан не се губи. Натряскал се е и чупи шишета. За това го няма в сайта, да не стресира читателите.
34
2
 
21
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 седмици
А ти какво направи, когато имаше възможност бе, оххлюв? Ти си най-големият абсурд в българската политика.
33
5
 
23
 
! Отговори
САМИЯТ ЧАЛГАР... преди 4 седмици
....Е ПЪЛЕН АБСУРД В БЪЛГАРИЯ!!!!
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дъжд от абсурди, но все пак друго си е пълен абсурд - пиян евреин да ходи по улицата и да хвърля пари, след него да върви арменец да ги събира и да му ги връща.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абсурдно щеше да е ако Слави е рептил, но не е.
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Илия Павлов го свитнаха и Славчо взе да се предлага на всяка мутра :)))
29
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Къде е Киро? Няма го цял ден в нито една статия. Това също е някакъв абсурд. Как така го няма? С Киро лягахме, с Киро ставахме. Блещеше се на всяка страница с умопомрачителния си поглед. Сега научих, че психично болен се е барикадирал в жилището си в София. Започвам да се притеснявам да не е той.