Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране

Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите, пише още той
Обновена: 17 апр 2024 22:10 | 17 апр 2024 21:45, Нели Христова
106
Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране
Снимка: БГНЕС

Абсурдите наистина валят и няма спиране. Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”, признава Слави Трифонов в свой коментар в социалните мрежи.

Ето какво още пише той:

Необичайната пролетна жега спря. Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите и простотиите в българския политически живот. Малко поетично стана, но да свържеш пролетния прекрасен дъжд с това, което се случва в публичния живот в България е странно. Но абсурдите наистина валят и няма спиране.

Има ново предложение за външен министър и това е Даниел Митов, който е заместник-председател на ГЕРБ. Никога не е имало такова политическо лице в служебните кабинети до сега, но според Бойко Борисов това е съвпадение. Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство. Но това, сигурно е само съвпадение. Много съвпадения се събраха, но най-голямото съвпадение се нарича ГЕРБ и ДПС от една страна и “Продължаваме промяната” и “Демократична България” от друга. Ех, това е най-голямото съвпадение! Двете страни на една монета. На гърба на монетата ГЕРБ и ДПС, а на лицето на монетата ПП и ДБ. И с тази монета трябва да плащаме за всички унижения, трудности и глупости, които преживяваме в момента.

Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”. Странно е и най-вероятно няма да мине, но е знак. Знак, че системата не работи и изборите са в опасност и че гражданите на България са застрашени от монетата с две лица - ГЕРБ и ДПС от едната страна и ПП и ДБ от другата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Човек който си кръсти партията първоначално, като Няма Такава Държава, не знам какъв акъл може да дава от диванчето си :)))
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абсурдите възбудихте Вие г-н Трифонов, с хашлашкия призив за "изчегъртване"! И дп днес Вашите подопечни хашлаци продължават с фантасмагорични изказвания с пpocташки, неуважителен тон! С джафкане срещу двете най-добре поставени в ЕС български политически партии! Кои сте Вие, неудачници, световно неизвестни!
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ама то много лесно било да се коментира от диванчето, нъл тъй Славун :)))
5
14
 
5
 
! Отговори
Прав е Славун преди 4 седмици
Така си е всичко което е казал
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И ти ли изкочи от диванчето ве мен, вече става смешна работата :)))
3
5
 
19
 
! Отговори
... преди 4 седмици
Престанете да ни занимавате с този неудачник!!!
2
7
 
20
 
! Отговори
Гнусно преди 4 седмици
Най-големият абсурд , е че този ни се представя като политик, и се набира за ментор, да ни залива с акъл? Чалгата да ни говори за "простотия", е повече от перверзия!
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Слави не изчегърта ГЕРБ, направи нещо по - страшно, изчегърта нормалността в политиката.