Защо вече не сте привлечени към партньора си?

Вижте 5 възможни причини
10 фев 2021 23:00, Михаела Лазарова
32
Защо вече не сте привлечени към партньора си?
Снимка: Istock

В една връзка партньорите преминават през много перипетии. Имат и хубави, и критични периоди – това е нормално. Но когато се усещаме повече като приятели или дори това усещане липсва и не сме привлечени сексуално един към друг, трябва да си зададем някои важни въпроси, защо ни се случва това. Да търсим причини и отговори. Ето някои възможни причини да не искате да правите секс с него/нея.

Не се грижите за себе си

Има моменти, в които задълженията ни отнемат голяма част от времето и „забравяме“ да се грижим добре за здравето и външния си вид. Това сякаш остава на заден план и ако някога сме полагали усилия, за да изглеждаме привлекателни за любимия човек, вече сме приели за даденост това, че той ни харесва такива, каквито сме. В резултат, външността ни е преминала през някои промени, които усещаме че се отразяват на нашето самочувствие. Харесваме се по-малко и ни е трудно да се отпуснем пред партньора си.

Вече не се отнасяте един към друг като романтични партньори

Интимността между двама души не е само в спалнята. Тя е в онези моменти, в които се гушкаме, целуваме, пожелавам е си хубав ден или вечер, искаме да си споделим кой какво е преживял. Интимността е в приготвянето на нещо вкусно и това другият да покаже, че е ценен за него жест, в малките изненади без повод и т. н. С времето е нормално да позабравим да бъдем интимни и романтични извън спалнята и ако не се „поправим“ това определено влияе на привличането помежду ни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Е ми като не и е осигурил сутрин да нахрани кокошките да почисти на прасето да издои кравата да и удари два шамара и една пат . .ка
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като не и слага език на местата дето и харесва естествено, че няма да я привлича а и доста млади станаха модерниГендари та и това е проблем
9
0
 
6
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
До АнонименДо онзи с мацкатаКоя мацка от всичките, динка, че ти това го казваш на всичките мацки, списъка е доста дълъг...Стига си писал едно и също всяка нощ, не е нормално и пречиш на другите, които пишат по темата.
8
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам си мацката във бг точка
7
4
 
9
 
! Отговори
Ясно ли е? преди 3 години
До 10Пъpдeнето под завивките създава семената атмосфера. Така жената показва, че е готова за дълбoka opан.
6
3
 
12
 
! Отговори
Ясно ли е? преди 3 години
Вижте как анонимен 1 знае! Следвайте примера му. Да се знае и да се помни: първо дyдуk, после в пичeто, а накрая в дyneто. Въпроси?PS: Пoвлekaните се научете да готвите!
5
8
 
17
 
! Отговори
Ясно ли е? преди 3 години
Жени, давайте в дyneто, за да поддържате тръпката в леглото! Но само след като вече сте ходили по голяма нужда. Иначе няма да можете да изперете чаршафите.
4
3
 
15
 
! Отговори
Крив член преди 3 години
Защото я е посетил комшията и тя е осъзнала, че размерът има значение.
3
1
 
16
 
! Отговори
Авокадо преди 3 години
Ако му е съдранн портфейла,тъй ще е тя.
2
10
 
12
 
! Отговори
Надя Меката преди 3 години
Аз моя преди да тръгне на командировка последната вечер го източвам 4 пъти... Да няма матриал няколки дни да не гледа чуждо!
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото вече не ви се изцърква по нянките!