Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 5-11 юли
Обновена: 5 юли 2021 20:28 | 5 юли 2021 18:00, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Не се очакват романтични изненади през тази седмица. Ако сте на почивка и си „точите зъбите“ за поредната лятна свалка, най-вероятно няма да се случи. Дори да успеете да врътнете някой и друг флирт ще е краткотраен и не особено впечатляващ. И докато за необвързаните ще е все пак някакво разнообразие, то за обвързаните си е направо перфектно. Няма да изпитват чувство на вина заради евентуална изневяра и няма да навредят на отношенията си.
 
Телец
 
Не си насрочвайте и дори отлагайте уговорените срещи, когато сте в лошо настроение. В такива моменти сте в състояние да си изкарате яда върху първия попаднал пред погледа ви човек и със сигурност ще оскърбите половинката си с някоя необмислено изтърсена дума. Настроението ви след ден-два ще се оправи, но неприятното впечатление от случката ще остане между вас като пукнатина в стъклена чаша.
 
Близнаци
 
Любимият човек може изненадващо да ви атакува с прояви на неоснователна ревност. Реагирайте спокойно и не се сърдете. Всъщност, той/тя се терзае от съмненията си много повече от вас. Вместо това помислете как да му/й помогнете, като го/я убедите, че подозренията му/й са безпочвени.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари