Саудитска Арабия: Русия напразно се опитва да спаси Асад

Според арабската държава бъдещето на Сирия е без Башар Асад
14 фев 2016 15:15,
677
Саудитска Арабия: Русия напразно се опитва да спаси Асад
Снимка: архив Reuters

Саудитският министър на външните работи Адел ал Джубейр предсказа днес провал на усилията на Русия да спаси сирийския президент Башар Асад, предадоха Франс прес и БТА.

Сирия се обърна за помощ към Русия, която ще се провали в усилията да спаси Башар Асад, прогнозира дипломатът на пресконференция в Рияд.

Саудитска Арабия подкрепя противниците на режима на Асад. Външният министър на монархията каза, че е невъзможно Асад, който е отговорен за смъртта на 300 000 невинни хора, за разселването на 12 милиона души и за унищожаването на страната си, да остане на власт.

"Оттеглянето на Асад е въпрос на време и рано или късно неговият режим ще падне и ще се проправи път към изграждането на една нова Сирия без Башар Асад", заяви външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе то рано или късно и саудитската монархия ще се спомине, ама .... Рано или късно всичко си отива...
232
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Санкциите са си война а петрол и газ има колкото щеш"Като има толкова петрол и газ какъв го дирят САЩ в Сирия?
231
0
 
2
 
! Отговори
амиииииииии преди 8 години
До 374Ами според всеки нормален човек разбиращ от икономика поне малко . Ако не беше това неконтролируемо печатане на ФЕД , то отдавна доларът да е " заминал " и САЩ покрай него . Хипотетично ако ФЕД изостави долара , а почне да печата драхми , Гърция за два дни ще излязат от кризата , и ще станат водеща икономическа сила , Същото се отнася и за Венецуела и за тяхната валута и т.н. Ако ФЕДзапочне да печата левове - ще станем супер иконимически тигър
230
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Геносен, не се прави на умен щото ще те смачкам във всяка една област на човешкото познание. Избери си къде и да те почвам. Дървен философ.
229
0
 
0
 
! Отговори
учуден преди 8 години
До Анонимен 366 а ти какво искаш от нас , не разбрах
228
0
 
0
 
! Отговори
страничен преди 8 години
До 359 ама говорите неверни неща , има платени от вас , създават впечатление ,ч е сте много ,а не сте .Наистина ли вярвате в нещата , които пишете , или заради парите ???Защото много от нещата , които пишете са пълни глупости
227
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TURCIA ot 2 dena obstrelva s topovete OBUS FIRTINA NARECHENI ORUJIYA NA ADA silite na ASAD i kyurdstkite teroristi po cqloto protejenie na granicata s dalbochina 40 km,vie hal haber si nqmate
226
1
 
2
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
До Анонимен 354Не се учудвам, че не знаеш какво е SWIFT. Не ти и трябва. Носят ти рублите в брой барабар с баничката.Щастливец..:)))
225
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все ми се струва че истинския ядрен взрив е по-опасен от сривове на системите за разплащане. Ако много си го просите накрая ще си го получите.
224
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По данни на Corolla състоянието на цар Киро възлиза на 17 234 561лв. Значи е бизнесмен, цар и меценат. Хахахаха.
223
0
 
1
 
! Отговори
55885 преди 8 години
До Анонимен 342 като е толкова мощна американската икономика защо дългът на САЩ наближава 19.1 трл .д Ще кажеш ,а *** съотнесено към БВП тооооооооо Люксембург е хиляди пъти по задлъжняла , Япония ,Италия - знам . Ноооооооо колко пъти се налага Конгресът да вдига тавана на дълга ?? . Ако ФЕД не печата на поразия - без да му търсят сметка , САЩ отдавна да са заминали , ако се следват икономическите принципи . Тоест всичко се крепи на едно голямо нищо - доларът
222
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това SWIFT? Наименование на автомобил на Сузуки? Бегай Бръже Улево.
221
3
 
3
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Ххихихи! Трола руски взе да полудява. Щял да пише до ДАНС и до СЕМ!:))))) Ами пиши и до арменския поп бре!! И до леля Мара комшийката дето се прави на врачка!:) Ако искаш и до детеродния орган на тази която те е родила!
220
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ви харесва толкова силната икономика на САЩ какво правите тука? Сюткейс, еърпорт и Вашингтон. Аз мразя САЩ и пари да ми дават няма да отида там. Освободете ни от наглото си присъствие, плийз.
219
0
 
4
 
! Отговори
До 342 преди 8 години
Голем праз че се оценява на 52%, А защо не говорим за 19трлн долара дългове и колко покриват от земята?
218
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин като кихне и в СА чаршафите стават кафяви отзад. Страшни войни са. С джапанки и чаршафи щурмуват дюните на нож. Жалка работа.
217
1
 
6
 
! Отговори
Смешните Араби преди 8 години
За разселването и убийството на 12 милиона човека са виновни самите те(арабите). Те пращат пари и оръжие на бунтовниците. Кога им запука на арабите за сирийците? Нима когато беше мирно в държавата хората бягаха ? ***.
216
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цар Киро държи около 40% от нелегалния алкохол. Данните са на МВР. Значи си е Цар. Логика и доводи на петоколонник соросоиден грантаджия. Хахахаха
215
2
 
4
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Интересни са ми тези от СА. За какви се вземат? В Русия освен нефт и газ има и много други полезни изкопаеми. Отделно имат ... не толкова силно развита, но все пак индустрия. Какво имат СА? Само нефт, в промишлени количества. Нека да стане не 30 ... 15 долара за барел - Иран и Русия ще се оправят. Но тогава народа на СА ще пита саудите с какъв акъл си купуваха златни тоалетни и ламборджинита на полицаите? Даде им се страхотен шанс да развият индустрия и мозъци, но те предпочетоха лъскавото!
214
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авиоексперта, разбираш от самолети като хипопотам от тенис на корт.