Саудитска Арабия: Русия напразно се опитва да спаси Асад

Според арабската държава бъдещето на Сирия е без Башар Асад
14 фев 2016 15:15,
677
Саудитска Арабия: Русия напразно се опитва да спаси Асад
Снимка: архив Reuters

Саудитският министър на външните работи Адел ал Джубейр предсказа днес провал на усилията на Русия да спаси сирийския президент Башар Асад, предадоха Франс прес и БТА.

Сирия се обърна за помощ към Русия, която ще се провали в усилията да спаси Башар Асад, прогнозира дипломатът на пресконференция в Рияд.

Саудитска Арабия подкрепя противниците на режима на Асад. Външният министър на монархията каза, че е невъзможно Асад, който е отговорен за смъртта на 300 000 невинни хора, за разселването на 12 милиона души и за унищожаването на страната си, да остане на власт.

"Оттеглянето на Асад е въпрос на време и рано или късно неговият режим ще падне и ще се проправи път към изграждането на една нова Сирия без Башар Асад", заяви външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя па *** свобода искал. Ти сега и тука ако я нямаш, значи няма да я имаш никъде другаде по света. Това го е казал твоя кумир Рейгън "артиста".
212
4
 
5
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Саудитска Арабия харчи 25 млрд. долара за отбрана. На база 28,5 милиона население е умопомрачаваща цифра. Една от малкото държави които са поръчали ф-35. А може и да са ги получили вече защото срока на доставка е 2015 г. Налични 75 броя Ф-15 които в момента са наистина "властелините на небето" като изключим глупостите по руските сайтове. Единствения по-добър изтребител е ф-22....ама.......американците не го продават...Писанията на троловете за "върховния" Су-35/4+ поколение-хахах/ ги оставете:)
211
1
 
3
 
! Отговори
7867878 преди 8 години
До АнонименТо хубаво държи ,ама как - с цената на войни , оръжия , стотици хиляди загинали, преврати , - и това само за да може една шепа хора да имат всичко . Иначе доларът няма никаква стойност - като е толкова скъп - защо не върнат златното покритие - щото ФЕД ще търсят помощи за хартия за печатане тогава
210
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сор.осите си лаят Путин си действа. Мачкай Вова гадовете. Много хубаво цвърчат.
209
4
 
7
 
! Отговори
AGATA преди 8 години
А БЕ ДУПАНЯРИ ТУРЦИЯ ОТ 2 ДЕНА ОБСТРЕЛВА СИРИЯ ТО МАЙ ДНЕСБГ ХАБЕР СИ НЯМА
208
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доларът е цар колкото е Киро от Катуница.
207
1
 
6
 
! Отговори
амииииииии преди 8 години
До ГешевВълшебният соросоиден кораб ще дойде и ще спаси всички американофили , туркофили , ислямофили , и ще ги откара надалеч на спокойно място , далеч от ракетите - в тяхната бленувана мечта - ГОЛЕМИЯТ КРАВАРНИК . Така вярват в тяхната секта
206
1
 
4
 
! Отговори
Ястребка Мисиркова® преди 8 години
По случай годината на Май.муната вместо с традиционни китайски фенери Владимир Путин ще даде празнична заря-салют и ще изпълни небето над Саудитска Арабия и Турция с летящи светещи чаал.ми.
205
0
 
7
 
! Отговори
тцтцтц преди 8 години
"Външният министър на монархията каза, че е невъзможно Асад, който е отговорен за смъртта на 300 000 невинни хора, за разселването на 12 милиона души и за унищожаването на страната си, да остане на власт."-------------------------------------------Този е на път да задмине по простотия Порошенко и Меркел .
204
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е помня го и за това го давам за пример.
203
5
 
3
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
До Засрамете се copocи!--278;Абе глупчо от русия сме видяли само злини.Най голямата злина е НАТРАПЕНИЯ ПЕЩЕРЕН КОМУНИЗЪМ.
202
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на В.Путин!!!
201
1
 
4
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Идея нямам що ме трият.Явно смислените коментари не са на "мода' тук.
200
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
У пустинята е горещо. Скоро ще е още по-горещо с около 30 000 000 градуса. Ще има саудит-кебап и turkey-пилаф.
199
7
 
7
 
! Отговори
мик преди 8 години
Не е лошо Ердоган да прегледа хрониките от 80 те години на миналия век .Там ще разбере какво се случи на 80000 китайска армия,която се готвеше да нахлуе в СССР.Беше изпепелена напълно!!!!!!
198
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе тия мюсюлманите много уважават Трифон Зарезан. Толкова го уважават че даже си зарязват жалките пи.шленца от уважение. Ама само не разбирам що не пият вино и какво не харесват на жените, та налитат на овце и камили.
197
1
 
3
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Давайте храбри воини , вие с Турците спасяваите вашите от ислямска държава ! Е надявам се всички да сме свидетели какво ще ви се случи !
196
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия, ако е пред фалит какво да кажем за щатите?
195
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тролгеносенМислиш ли че на някой му пука за жалките ви драсканици и писания? Пред атомо и винкелуо сите сте равни. Като ти се позатоплят макаричките до към 5-6 млн. градуса ще запееш фалцетово като гласчето на *** Азис Давутоглу.
194
0
 
7
 
! Отговори
Бнм преди 8 години
Най-голямата дяволска секта е исляма във всичките му разновидности.Той е създаден от рогатия.