На погребението на Солеймани: Смърт на Америка, отмъщение!

Процесът на "експулсиране на САЩ от региона" започнал
7 яну 2020 13:08, Елка Василева
51
На погребението на Солеймани: Смърт на Америка, отмъщение!
Снимка: Reuters

С викове "Смърт на Америка" жителите на иранския град Керман се събраха масово днес за погребението на Касем Солеймани, настоявайки за отмъщение.

Центърът на Керман - родното място на генерала, беше залят от човешко море, както беше и в Техеран и другите ирански градове, през които премина кортежът с ковчезите на генерала и неговите съратници, предаде Франс прес.

Процесът на "експулсиране на САЩ от региона" започна, заяви пред множеството в Керман дивизионен генерал Хосейн Салами, главнокомандващият на корпуса на Гвардейците на Ислямската революция.

Още по темата

"Мъченикът Касем Солеймани е по-могъщ и по-жив след смъртта си" и "по-опасен за врага", заяви той пред ковчезите, изложени за народно поклонение сред венци от цветя на градския площад "Азади" (Свобода).

"Нашата воля е твърда. Казваме на нашите врагове, че ще отмъстим, и че ако (те ударят отново), ще запалим онова, което те обожават. Те самите добре знаят за кои места говоря", добави той.

"Тук сме, за да се поклоним пред великия командир на Свещената отбрана", каза Хемат Дехган, имайки предвид ролята на Солеймани по време на войната с Ирак (1980-1988 г.). "Той бе обичан не само в Керман и в Иран, но и в целия свят", заяви 56-годишният ветеран пред кореспондента на АФП.

"Целият свят, мюсюлманите, шиитите, Ирак, Сирия, Афганистан и преди всичко Иран - всички му дължат много за своята сигурност", добави мъжът, пристигнал по думите му от Шираз, на повече от 500 км разстояние.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
4
 
! Отговори
Тото преди 4 години
До всички русофили, путинофили и арабофили, бихте ли ми обяснили какво правеше вашия любим ирански генерал в Ирак, подготвял е поредния терористичен акт, получил си е това което търсеше. А вие с вашите промити мозъци още малко ще го изкарате национален герой, защо не идете пред иранското посолство да поревете малко, пък може и венец да положите или плюшено мече.
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аятоласите са задължили всички иранци да убиват американците навсякъде по света.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българското общество е дълбоко и непоправимо разделено. Започвам да си мисля, от това което чета, че един световен конфликт ние ще го използваме да разчистим сметките помежду си, и после за външните проблеми.
31
9
 
3
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До РУСОФИЛИзвестно ние, че русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. И сте най-големите българофоби и национални предатели.
30
7
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До ВзаимоотношенияКога ще разберете, че русофоби няма? Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските *** целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
29
3
 
2
 
! Отговори
Взаимоотношения преди 4 години
Русофобите трябва да се опитат да разберат какви са русофилите, преди да мразят. Голяма част от русофилите, са само против омразата към Русия. Други, обичат да слушат славянски, руски песни. Има и хора, които са сигурни че в предишен живот са били руснаци. Друго, Русия си е изпатила от комунизма доста повече от нас, но тогава тя е била част от СССР.
28
2
 
13
 
! Отговори
Смърт за Америка преди 4 години
Америка и израел трябва да се унищожат Терористи номер 1 така враг на човечеството враг на природата .
27
16
 
5
 
! Отговори
САЩ над всичко преди 4 години
Смърт на РАШКА и БУЛГАРАШКА !!! И всички русофил.
26
19
 
5
 
! Отговори
РУСОФИЛ преди 4 години
Аз съм радетел за това: България да стане член на Руската федерация. Горд радетел. Ще изпълним плана си. Това трябваше да се осъществи още през 1944 гн., но ще поправим грешката!
25
1
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До Анонимен 25 И какво са намерили САЩ.? Я поясни. Да не са загинали вече ?Хи ,хиии..!
24
14
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Смърт за ФАЩ 13 Добре казано , ама тъпо. Ако САЩ загине , кой ще бута цивилизацията напред. ? Русия ли ? Та те са има, няма 100 години след САЩ.
23
6
 
8
 
! Отговори
РУСОФИЛ преди 4 години
Мачкай, Вова! Всичко е в твоите ръце, великий!
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото търсеха САЩ, това и намериха.
21
1
 
6
 
! Отговори
НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА преди 4 години
на САЩ е списъкът на собствениците на банките във ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ. Половината там са с еврейски фамилиии. Даже ТРЪМП се прави на евреин, иначе бизнеса отива на кино. А в киното все Голдън Мейр, 20 век, ФОКС и сродни еврейски имена- затова в половината филми се мяркат тюбетейки и еврейски масури уж между другото. Даже в СЕКСА И ГРАДА не минаха без прослава на еврейските обичаи. Как искате да има мир в света и в частност в Близкия изток
20
3
 
9
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
До Анонимен 3Никой не може да "насажда омраза към САЩ" повече, отколкото те самите го правят! Какво предлагаш? - да игнорираме десетки МИЛИОНИ, излезли на площадите и скандиращи "Смърт на Америка"?! Да се направим, че не ги чуваме?! Да бяха само те, да се направим на глухи! Проблемът е, че милиарди по света повтарят това!!! Аз съм един от тях! Хиляди в България го казват: Смърт на Америка!
19
5
 
4
 
! Отговори
Yossarian преди 4 години
Тръмп изпусна момента да им метне една Н-бомба из калабалъка и да си оплете кошницата.
18
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските *** насаждат омраза и агресия към целеви групи.Няма как негативизмът да няма реверсивност сред всички читатели.Жалко за Русия!
17
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилите са за тристранния пакт между Русия-Китай-Иран, но мечтаят и Турция да се присъедини.
16
3
 
14
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ преди 4 години
под маската на демокрация е на власт в САЩ
15
0
 
12
 
! Отговори
САЩ ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО преди 4 години
Докато САЩ управляват света, подкокоросвани от еврейските банкери с 50% собственост на парите във Федералния резерв и 30% от Кинаджийските компании в Холивуд в света няма да има мир