Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Искал да отърве българския народ
Обновена: 31 яну 2021 13:30 | 31 яну 2021 13:25, Камелия Цветанова
288
Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Бизнесменът Васил Божков, който е с обвинение от прокуратурата за ръководене на престъпна група и се укрива в Дубай, ще се кандидатира за депутат.  

Още по темата


Той сподели, че винаги е имал мисии - като подпомагането на спорта, като събирането на културното наследство на България. Сега иска да отърве българския народ.

„Другите обещават, после не изпълняват. Всички партии са част от статуквото, нищо не правят, не могат да променят нищо. Ние не искаме рестарт на системата, искаме всичко да започне на чисто. Играем за победа. Ако партията реши, ще бъда в листата. Ще се опитват да ни пречат всячески за „Българско лято“, което показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“, каза Божков пред БНР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още по темата: Васил Божковдепутат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли да си фен на Черепа,Чалгата,Мангъра,Отровното трио,Мая Галева,Христо Маджо....и стигнеш до Фигуранта и да чакаш просперитет на България?!Заблуден народ?!
151
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежко на България престъпници,маргинали.....идват!!Чисто и просто електората ни е плиткоумен!
150
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересни избори се задават)
149
2
 
25
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Много фенове има Черепчето. Дали ще го посрещнат с цветя пред лавките за билетчета? Бая народ има да му се отблагодарява.
148
1
 
17
 
! Отговори
До 156 преди 3 години
Държавата е длъжна,но престъпниците от прехода не искат да ги плащат,а да укриват,така са свикнали,чрез натиск,изнудване,чадъри на различни нива.Агенцията по хазарта я направиха " частна" ,точно с рекет,въпреки,че сменяха екипи,натиска продължи по мутренски.Почерка му от протестите на въпросния кандидат - депутат,каква пародия той кандидат,та сценките на мутрафоните организатори е видно как са ги вършели.
147
7
 
29
 
! Отговори
муспи преди 3 години
От снимката гледа един психично болен ***, който страда че в момента няма нещо за дъвчене и смучене.
146
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега кой носи божковите пури на Борисов?И Мата Хари я покриха.Гледам боци много нервен напоследък.Дали си представя какво му се пише?
145
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата е длъжна да си събира данъците.Ако не го е направила,значи сама си е виновна.Не е луд тоя,който яде баницата,а тоя който му я дава.
144
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков още не е рабрал ,че неговото време е минало окончателно!Каквото и да дърдори,го прави да си върне позициите ,неговите ,неговия безскрупулен монопол с лотарията,обсебване на хората,психологически натиск,на всяка спирка талончета,в магазини и бензиностанции и т.н. ,да изкриви представите за доходи единствено чрез хазарт.Няма да се върне това време!И казината на всеки на км в най " бедната" държава ,е много "възпитателно".Това ли е нужно на БГ?Хазарт и промиване на мозъци.Да,бе той " борец"!
143
4
 
15
 
! Отговори
qwerty преди 3 години
RAZBOINIK!!!!
142
4
 
24
 
! Отговори
Anon преди 3 години
Играем за победа. Не се ли наигра с хорските пари и съдби бе пич?
141
20
 
7
 
! Отговори
Евреиски Троле преди 3 години
До До 138Иди във Велинград и попитай хората какво мислят за Божкова после ги попитаи какво мислят за вашата про-западна, продажна, полу-грамотна СИК-аджиска бухалка, която окупатора САЩ упорито държи на престола на протектората България !писна ни от пандемийте ви, от толерастията ви, от глобалните ви затопяния, от всичките ви юдо-масонски перверзий ни писна !!!
140
23
 
5
 
! Отговори
До 150 преди 3 години
По-добре така,отколкото ГРОБ да продължи да ни загробва.
139
11
 
2
 
! Отговори
Печалба за цял живот преди 3 години
Дано стане депутат и правителство да падне след 1 ден-това е като да спечелиш от лотарията и да не ти изплатят нищо
138
3
 
15
 
! Отговори
До 138 преди 3 години
Хайде стига с тези опорки за ***!Точно олигарсите като Божков другия му приятел организираха компромата,когато прокуратурата ги подгоди за" честните " им далавери.Цинизма на Черепа няма граници,организатор на преврати на " ***" лято и гнусните им изпълнения от прислугата в компания с баламурници.Сега плаща на майките некрофилки,с любимото му черно да се шляят по паветата.Божков го изгониха и от Молдова барабар негова " честна национална лотария".
137
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали всички,които са спечелили от лотарията,ще гласуват за Божков?Може би- да.Всяка седмица по 30-ина души бяха с печалби.Все пак раздаде десетки милиони.Е,някои не можаха да си ги получат,но за това да се сърдят на Боко.
136
2
 
13
 
! Отговори
Жеку Чан преди 3 години
Е, как така? Нали "мутри вън"?
135
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данъците си е платил,ама не е платил "кеш"-а.В това е проблема.
134
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааааа,когато пълнеше чекмеджето,беше добър.Вожда си кореспондираше с него и му пишеше "помагай".Това го видяхме.А като престана да "помага",стана лош.Еййййй,неблагодарници,ей!
133
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе герберуги,какво цвилите като на умряло.Нали точно това искахте-Божков да се върне в България.Е,той сам ще се върне,стига да влезе в парламента.Иначе не е *** да го направи,пред вид как действа каскета.