Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа

Партията на бизнесмена "Българско лято" не бе регистрирана за изборите
18 фев 2021 13:17, Красимир Ангелов
133
Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Много от целите на Българско лято и ПП”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на избори 2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим“

С това предложение излезе в социалната мрежа Facebook бизнесменът Васил Божков, който е подсъдим и поради тази причина се намира в Дубай. С него Божков поиска Слави Трифонов и партията му "Има такъв народ" да включат неговите хора в листите си.

Публикувахте от Българско лято в Сряда, 17 февруари 2021 г.


Партията на бизнесмена "Българско лято" не бе регистрирана за изборите, след като Coфийcкaтa гpaдcкa пpoкypaтypa оспори peшeниeтo нa Cофийския градски съд за peгиcтpация нa пapтиятa на бившия собственик на Левски и така формацията не успя да се регистрира за изборите.

Реакцията на Трифонов не закъсня и той отговори на Божков също в своя профил във Facebook.

"Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.", бе отговорът на шоумена.

 

 

Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Четвъртък, 18 февруари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
12
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 3 години
Дружки са, защо НЕ??! Притеснява се да не "потъне" в милионите на Божков?? Двамата са лика - прилика! Единият "пести" за черни дни, Другият "говори" за "светло бъдеще"!!
102
1
 
1
 
! Отговори
Станко Гочев... преди 3 години
Картините ми със злато...ще спечелят изборите...
101
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веднага гласувам за тех и ще пропагандирам сред познати и приятели. Мразя силно всички останалиБоклуци
100
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
строгия чалгар не прощава на никого!
99
2
 
11
 
! Отговори
сигурно сме прости преди 3 години
До Анонимен 80Той няма да управлява,той просто е пионка в нечии ръце,които скоро ще разберем кои са. Използват го,а той се е продал за пари най-вероятно в "името на народа" за "негово добро е ще знаете(на народа де)." Докато има балъци да им се хващат на номерата,те ще минават и ще си печелят на чужд гръб. То се вижда каква "партия " са,айде моля ви се,да не сме балъци всички.
98
1
 
11
 
! Отговори
има време преди 3 години
До Анонимен 97Точно в това е номера,за да не се издадат.Времето ще покаже,само малко търпение и всичко ще лъсне с пълна сила за всички.
97
3
 
15
 
! Отговори
ще разберем преди 3 години
До Анонеимен 81Отказва не защото не иска да е с тях, а защото така му е казано да прави, за да заблуждават хората.Който още не го е разбрал,скоро ще разбере кой с кого е и защо е и какво цели.
96
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Божков спонсорираше славчо.. то той нямаше да слага разните му там уж символични 78 стотинки и щеше да сее пропагандата си безплатно 24/7.
95
3
 
11
 
! Отговори
безочие преди 3 години
Вярно няма такава държава. Вместо в затвора,партии си правят.Законите не важат за такива като тях. Наглост и безочие. Иначе някои крякат: Мутри вън, а? Щели да оправят държавата...горки ни. И това което имаме ще изнесат по Дубай и другаде.Но така е,когато законите важат за едни, а за други, кучета ги яли.Всички все "патриоти се извъдиха,милеещи за народа". Не мога да си обясня как е възможно това да се случва,как е възможно да има такава наглост и безобразие.После имало крадци и лоша управа.
94
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До ... От ДубайЕ той прати.400 килаама го хванаха завчера
93
1
 
11
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
.."силен егоцентризъм, още по-силни зависимости" Так е отговорил Божков на отказа!! Явно те двамата добре се познават!!
92
1
 
17
 
! Отговори
До ... От Дубай преди 3 години
Абе то любовта е хубаво нещо, но само с любов не се живее, Черепа да прати нещо и по банкомата, че тези дето чекаха пари за пъдпъдъчи яйца и свински ушички, ще искат и нещо в кеш за да гласуват, че сиренцето още е с пари ... !!!
91
1
 
15
 
! Отговори
7/8.... преди 3 години
..чалгар ,комарджия ...чалгар,комарджия....чалгар,комарджия...и накрая ........ЧРЕЗ БИТОВ АЛКОХОЛИЗЪМ--КЪМ "ДЕМОКРАТИЧЕН-СОЦИАЛИъЗМ"!ДА БАЧКАТ БАЛАМИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....!
90
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков е основния спонсор на Слави от 15 години.Слави се прави на независим, но е човека на Божков и Доган.
89
1
 
15
 
! Отговори
От Дубай преди 3 години
С любов..!
88
2
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Славчо Виолата ако вземе с отбора...сценаристи 5,5% ще е...грандиозен успех за тях.Дали ще повлияй на хода на...историята,едва ли.Просто...детската градина,какъвто е Парламента ще се...обогати с още едно...другарче и ще можем да гледаме...шоуто на Слави,без да...плащаме 78 ст.Ще се излъчва...безплатно по БНТ.
87
0
 
1
 
! Отговори
Адвокати, съдии, про преди 3 години
До Вътрешен човекИ какво от това?
86
2
 
6
 
! Отговори
Слави преди 3 години
Не моа такива неща да правя..!
85
1
 
12
 
! Отговори
ТОВА Е ПРОМЯНАТА преди 3 години
ЧАЛГА И ХАЗАРТ....ПЪЛЕН СОЦИАЛИЗъМ!ДА БАЧКАТ БАЛЪЦИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА
84
2
 
11
 
! Отговори
Жан Виденов преди 3 години
МИТЮ ГЕСТАПОТО И КРАСИМИР РАЙДОВСКИ + НАСЛЕДНИКА НА ГОЦЕВ = Ген.Михо Михов, и Кеворк Кеворкян .Тези Де-Се Библиотекари---КАКВОТО ТЕ КАЖАТ..ТОВА Е .А АХМЕД ДОГАН Е ПОЧЕТЕН ВИПУСНИК НА ФАКУЛТЕТА по БИБЛИОТЕКОЗНАНИЕ и Информационни Услуги .Той е със степен ''МАЙСТЕР .''