Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа

Партията на бизнесмена "Българско лято" не бе регистрирана за изборите
18 фев 2021 13:17, Красимир Ангелов
133
Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Много от целите на Българско лято и ПП”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на избори 2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим“

С това предложение излезе в социалната мрежа Facebook бизнесменът Васил Божков, който е подсъдим и поради тази причина се намира в Дубай. С него Божков поиска Слави Трифонов и партията му "Има такъв народ" да включат неговите хора в листите си.

Публикувахте от Българско лято в Сряда, 17 февруари 2021 г.


Партията на бизнесмена "Българско лято" не бе регистрирана за изборите, след като Coфийcкaтa гpaдcкa пpoкypaтypa оспори peшeниeтo нa Cофийския градски съд за peгиcтpация нa пapтиятa на бившия собственик на Левски и така формацията не успя да се регистрира за изборите.

Реакцията на Трифонов не закъсня и той отговори на Божков също в своя профил във Facebook.

"Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.", бе отговорът на шоумена.

 

 

Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Четвъртък, 18 февруари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
Е, отказал му е във Фейсбук.Сега, след като приключи частта за пред медиите и обществото, ще си чукнат една среща и ще се разберат кой от хората на Шейха коя листа на Славчо ще води.И на двамата паричките им идват от едно и също място.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласуваме за Божков на тези избори.
61
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самия факт от колко години се прави безплатна телевизионна реклама на партията на Слави от герберските диктаторски телевизии, и че го активират точно когато ГЕРБ е на дъното на всички дъна показва ЧИЯ МУТРОМЕТРЕСА Е ТОЯ КОМИК. Не гласувайте за поредния безмозъчен вожд на антибългарска партия от продажници на бъдещето на вас, на родителите ви и на децата и внуците ви! Божков му се подиграва на тоя герберас.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първан от КАЛЪП НА ГЕРБ ли е цоциолог,ами Червен Кольо,ами Стойчо и Андрейчо,ами Юри Аслана,ВСЕ НА БСКП АГЕНЦИИ,а Тренд на кого са ,а Алфа Рисърч,ами Совата=всички ПОМПАТ СЛАВЧО ЦЯЛА ГОДИНА!ВСИЧКИ СА НА ОФ-то >агенти>!
59
2
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
"Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа".Пародия. Единият няма регистрация, а другият няма да влезе в парламента, но ПРЕГОВАРЯТ ЗА ПРЕДИЗБОРНИ "СТРАТЕГИИ". Цялата им работа е такава.
58
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави, патерицата на ББ! Поредното ГМО, инженирано да пази статуквото. Отгледана ГРИЖЛИВО опозиция - когато дойде време за избори най-малкото да обере отрицателния вот, а ако влезе в парламента - да е подпора. Нищо ново под Слънцето1
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еЙ, УЧИНДОЛСКИ ЛЪЖЕЦО, АЙДЕ СИ ОБЯВИ КОАЛИЦИЯТА С ГЕРБ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА ВИДИШ ДАЛИ ЩЕ ИМАШ И ЕДИН ПРОЦЕНТ - ако излъжеш избирателите обереш протестния им вот и се изкорвиш на бойко, дано ракът да те довърши най-накрая олчен типаж.
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУАХАХАХАХАХАХАХАХА,Славчо >бега>от всиички за да не излезе явно истината че е рожба на организиралите т.н.преход и сега просто дойде неговият ред да го задействат като >спасител>,още повече като т.н. шоу умре преди много години а от някъде трябва да се лапат пари.Прозрачен е като стъкло Слав,но измежду българите има нереално прости парчета заради които вървим напред но не с нужното темпо.Червен Кольо пък се загрижил дали Слав в физически здрав и не само,ами и психически!!Всички това се питат.
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тРИФОНОВ Е ХВАЛЕН ОТ ВСИЧКИ ШЕМЕТИ ЦОЦИОЛОЗИ И ПОЛИТОЛЪЖИ НА герб ТОВА Е НАСЛЕДНИКЪТ НА мАГАРЕШКАТА ПАТЕРИЦА.
54
4
 
4
 
! Отговори
ПАТЕРИЦАТА на ГЕРБ преди 3 години
няма никакъв шанс. Глей си чалгата
53
4
 
10
 
! Отговори
ГУСИН ГЕНЕРАЛЪТ преди 3 години
стоеше на стената над СЛАВЧО и го гледаше строго няколко години. Докато не му отказа да строи Слави Кооперация на пъпа на София. Оттогава впрегна екипа да плюят по ГЕРБ. И той като партизаните, дето станали партизани на 9.9.144
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи тия избиратели, които са гласували през 1997 за Костов, 2001 за царчето, 2005 и досега за Бойко Охраната, и сега се силат да гласуват за Слави, требе да ви кажем - ЕЙ ПРОСТИ СТЕ И ПРОСТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ, ТА ВИЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ ТИЕ ГОДИНИ СИ ГЛАСУВАТЕ ЗА ДПС, ДОГАН И ПЕЕВСКИ. ТРЕБЕ ЗА ДА СЕ ОПРАВИМ ДА СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ.
51
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да си говорим,най-много гласове от ГЕРБ ще отцепи Цецо крадецо.А той знае как се правят избори,как се мъкнат чували с бюлетини и т.н.Така че герберския гняв е насочен в грешна посока.
50
5
 
0
 
! Отговори
АХМЕД ДОГАН преди 3 години
И НОВИ ЛИЦА ДА ДОЙДАТ ПА ДО МЕН ЩЕ ОПРАТ. АЗ СЪМ ТОЗИ ДЕТО РАЗПРИДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ
49
2
 
5
 
! Отговори
Вътрешен човек преди 3 години
Само искам да ви подшушна, че сериозни пари се изливат в проекта "Има такъв народ".Ще останете изненадани от процента който ще получи ИТН.Мога само леко да подскажа, че ще е почти толкова колкото на ДПС.Големия губещ е Каракачанов с неговото ВМРО, което няма да успее да вкара депутат за сметка на далавераджиите Воля и НФСБ.Организацията покрай ИТН обаче е желязна. Адвокати, съдии, прокурори масово са въвлечени в структурите.За сега толкоз информация ви се полага.
48
7
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО Е БОРИСОВ И ДОГАН ДА ОСТАНАТ ЖИВИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!!ТЕ ПРИЕХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ДОКАЗАНА ИЗМАМА , ЧЕ И ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ КОГАТО Е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО ПОДОБЕН ВИД ГЛАСУВАНЕ!
47
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е на ГЕРБ смокиновия лист да не паднат от власт и да не си излежат бандитите в гроб присъдите, които са си изработили стократно.
46
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чалга-премиер ще е още по-голямо бедствие от пожарникар-премиер. Славито има връзки с организираната престъпност още от самото си начало на водещ. Просто едни мутри ще бъдат заменени от други мутри и едни фирми от други фирми. Борбата е кой да разпределя парите от ЕС и бюджета към кои фирми да тече.
45
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разликата между пожарникаря и музиканта е,че пожарникаря си назначи калинки,по-прости от него,за да изпъква,а музиканта ще вкара образовани и доказали се хора в своите области,за ужас на статуквото.
44
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трифонов такъв онакъв ама си е отявлена патерица на Бойко. За него ще гласуват само разочаровани от Винетуто и Цвък гербери. По този начин ГЕРБ ще си запази патеричия електорат. Тоя Слави така и не подкрепи протестите, а и не казва за разлика от другите че няма да прави патерича гербокоалиция. Аман от политически измамници , еднодневки за един парламент като последните бяха псевдопатриотичните измамници и и кооой Марешката патерица.