Бойко Борисов: Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България

ГЕРБ откри предизборната си кампания
9 мар 2023 19:34, Нели Христова
300
Бойко Борисов: Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България
Снимка: БГНЕС

„Не знам откъде да започна, толкова е видно, вие живеете тук, а са минали 10 години. Нямаше нито един работещ шадраван в този град. Всичко, това сме го направили, защото София колабираше. В зимата сме строяли. Помните ли какво беше на Телевизионната кула, Черни връх, Симеоновско шосе и други столични булеварди и то само преди 10 години – никой не е правил толкова за София, колкото ГЕРБ“. Това заяви лидерът на Бойко Борисов по време на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в София, предаде репортер на БГНЕС.

“Колко беше бензина, нафтата, газа, храните по времето на ГЕРБ – 1% беше инфлрация. И понеже ПП-ДБ казват, че не ни гледат, но много гледат и ги е страх, защото ето – от БНБ казват, че растежът на БВП за България ще продължи да се забавя в началото на 2023 г. Преди две години ви обяснихме, че това ще се случи - защо тогава мълчаха хората“, попита Борисов.

"Вие забелязвате ли, че ПП и ДБ ги няма от една седмица, защото те знаят цифрите, знаят какво ни казва БНБ – календарът на плащанията и догодина е твърде напрегнат и е твърде вероятно да се тегли кредит, за да се изплатят задълженията. Вчера се видях с кмета на Разград, който е от БСП - там за града дадохме пари за джамията и за църквата „Цар Борис“ там. Както ги оставих, така и ги заварих“, каза Борисов. „БНБ препоръчва и консервативен режим на публичните разходи. ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната, в Европейския банков съюз, а по времето на Кирил и Асен какво се случи?“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Срещу нас има хора, които последното, за което милеят, е България. Те не обичат България! Или някой, който мрази България, отвън ги подкрепя, или има план, - и когато светът се преразпределя, ние сме най-голям износител на енергия, на храни, - или някой иска да ни събори, или не мога да си го обясня как такива щети се нанесоха на държавата. Намира се някой журналист да пита ПП защо има инфлация, някой от ПП-тата казва, че е заради войната. Аз, ако съм журналист, ще питам защо в България е двойно по-голяма инфлацията отколкото в ЕС, и защо има инфлация в стоките, при които сме най-голям износител. Гледам в Гърция - стане катастрофа, веднага излиза ЕК и им дава 70 млн. евро, за да си оправят инсталациите. Преди две години ЕК ни даде 150 млн. евра, от тогава какво - нищо“, подчерта Бойко Борисов.

„Ако искаме да им причиним нещо лошо, то трябва да им оставим София, да видят гражданите какво ще стане в София след 2 години. Аз заварих столицата след Софиянски, "Витошка" бе пълна с джипове, имаше множество заплахи, когато решихме да правим пешеходна зона, но не ме вълнуваше. ПП и ДБ ще съсипят и този град“, каза лидерът на ГЕРБ. „Когато руската армия убива хората в Украйна, ситуацията се променя и ние се променяме, защото не може в центъра на София да стои паметник с шмайзер. Горд съм с решението на общинските съветници да се премахне паметника на Съветската армия“.

"В тази кампания ние минаваме пътьом пред всички градове, и всички хора с огромна надежда чакат да се направи правителство. Като си тръгвам, отвътре ми е неспокойно, защото хората вярват, че този сън от последните две години ще бъде забравен, ще бъде всичко по-добре. Нали спечелиха Красно село, Младост, днес се отричат от Красно село“, заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
5
 
! Отговори
Дянков преди 1 година
За вас постната пица за нас суджукаГерб победа
106
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До прости се Киро и Асен може да са всякакви мошеници но коронакризата и конфликта в Украйна не са ги направили те.
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не срещу вас , а СРЕД вас ! Таково дебелоочие го няма никъде ! Но най-важно е ЧЕКМЕДЖЕТО !
104
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този когато и да му теглят оловото все ще е късно
103
1
 
5
 
! Отговори
Хохо преди 1 година
каза Боко, докато се гледаше в огледалото
102
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко изчезни просто мутра лъжлива нагла ***
101
4
 
9
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Който още варва на тиквата и Герб като цяло е чуроглът. Моля ви, гласувайте умно и мислете за децата си.
100
4
 
4
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Който още варва на тиквата и Герб като цяло е ***. Моля ви, гласувайте умно и мислете за децата си.
99
3
 
5
 
! Отговори
прости се преди 1 година
Че Боросов краде, да така е и затова трябваше а го махнем. Обаче тези двамата Киро и Кокоро и другие двама Гнома и Пинокио майката ще разкатаят на народа. Видяхке какво надробиха за 7 месеца. Очаквайте още от същото. Изобщо точно се оссррахме или ни го нааачуккаха отвън в най добрия момент за бг. Когатпо тока който произвеждаме скочи якл и ореъжейние заводи захлебиха яко, Споед ме еса вкарани в бг точно с цел да ни забатачат. ОТВЪН. Сега блокират правиелство, като не могат а управляват,
98
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само толкоз?
97
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още срещу дедо му има хора...но най-много има които крадат ЗА ЧЕКМЕДЖАН или се отчитат като пълнят багажниците при обиколките на ловните стопанства къде в кюлчета къде кеш...най- вече слек чейнджа от гишетата на инхаус кеша ..
96
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И саботьор. Ще изгори държавата, ако това ще му спаси фертилния ггъз
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние милеем за нея.
94
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селянин-байрактар :)
93
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ае селянин някакъв.. Всичките му изказвания са твърде предвидими. В момента е в ролята на селянин с байрак. Аман, честно! Дано го вкарат в затвора и поне се махне от новините.
92
5
 
19
 
! Отговори
Барба Га ньос преди 1 година
В Кипър минималната пенсия стана 1500 лв.Три пъти повече от нашата минимална пенсия и два пъти по-голяма от нашата минимална заплата.Защо си отваряме устата изобщо....
91
6
 
13
 
! Отговори
Мис Бикини преди 1 година
Мата Хари е кучкаааа, за нищо не милее освен за банкянски бабек и суджук на разсъмване!
90
9
 
7
 
! Отговори
Бойкоооо преди 1 година
М.и отървете ни от проруските партийки, които междувпрочем би трябвало да са незаконни! Изчистете България от руски индивиди и Родоотсъпници!!! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!
89
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Магнитски е най-обикновена клевета с автор Кирил Петков. Никой не се връзва на американските глупости, които и без това са без правна стойност.
88
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толуп,мястото ти е в затвора.