"Възраждане" се регистрира за вота, кани се за победа

Според Петър Петров подкрепата за партията расте
Обновена: 19 апр 2024 12:49 | 19 апр 2024 12:49, Красимир Ангелов
166

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Възраждане" се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в изборите "две в едно" – предсрочни парламентарни и за членове на Европейския парламент (ЕП). Както е известно, изборите са на 9 юни.

"Възраждане" тръгва за победа на парламентарните избори, в случая и за победа на изборите за ЕП, каза Петър Петров от "Възраждане".

Според него подкрепата за партията расте. Следваме нашите идеи, така че разчитаме най-накрая българският избирател да ни даде своето доверие и да сме първа политическа сила в България, посочи още той. Д По думите му целите, които ще бъдат заявени и в двете паралелни предизборни кампании, също ще бъдат изпълнени.

На въпрос за отказа на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов да бъде служебен министър на външните работи, Петров коментира:

"Въпросът би трябвало да бъде как виждаме този казус в правителството на ГЕРБ със следващия кандидат на ГЕРБ“. Просто очакваме кой ще е следващият кандидат на ГЕРБ, който да заеме поста външен министър, защото дори на малките деца стана ясно, че това правителство не е служебно, а партиен кабинет и именно заради това сме внесли вот на недоверие към него", заяви още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от Избори 2024
Заявления за гласуване извън страната се приемат до 14 май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Той и Волен Сидеров и Билла торбата Каракачанов за това си мечтаеха. Къде са сега? Ааааааааааааахахахахахахахаха.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Досега не съм видял карикатури да спечелят избори...
47
6
 
6
 
! Отговори
Darko преди 4 седмици
Целта на вгъзрожденците е да се налапат още повече, Киро сводника вчера така каза. И това е една от причините да се създаде партия парк
46
6
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
Хахахааааааааааааааааа, кога Копейката спечели изборите отивам пред парламента и си го режа в дъно!!!! :))))))))))))))))))))))))))) Клоун. Хората искат в Европа, гръцко море, разходки в Рим, Мадрид, Париж.... Никой не ще да чуе за "руския мир", освон изкуфяли дръти комунисти и разни пpoфaни с 8-ми клас :)))))))))))))))))
45
1
 
6
 
! Отговори
Хасан Генов преди 4 седмици
Костя Копейкин е лека жена!
44
7
 
8
 
! Отговори
Darko преди 4 седмици
На всички е ясно, че Копейкин е руски агент, по-лошото е, че го прави за пари, а не по убеждение. И това ще гарантира провала им. Костаки се е развел с жена си, за да крие имоти. Може да се провери и за колко е купил земя до субсидираната къща :). Копейка лошото е, че отказа подкрепа на един измамник с бутафорен парк и сега той ще ти вземе голяма част от клетия ти възрожденски електорат.
43
9
 
10
 
! Отговори
Сега едни въпроси преди 4 седмици
ФАКТИ - КОЙ ХОДИ ПРИ ПУТИН НА СРЕЩА С ДЕЛЕГАЦИЯ ЕДИНСТВЕН В СВЕТА ? КОЙ ПОСЕЩАВА ВСЕКИ МЕСЕЦ РУСКИЯ ПОСЛАНИК УЖ ИНКОГНИТО, НО ВИНАГИ ЗАБЕЛЯЗАН ОТ ЖИВУЩИТЕ ОКОЛО ПОСОЛСТВОТО ? КОЙ НАПОДОБЯВА СТОЙКА НА ЕСЕСОВЕЦ С РАЗКРАЧЕНИ КРАКА И РЪЦЕ ОТЗАД ? КОЙ ИЗЛЪГА ЗА СУБСИДИИТЕ ЗАРАДИ ФАКТА ЧЕ РАЗПОЛАГА С МАЛКО УМЕН ЕЛЕКТОРАТ ? КОЙ ХРАЧИ ПРОТИВ ЕВРОТО НО СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ В ЕВРО ?
42
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
разхождам се днес из Варна и ми връчиха листовка на Възраждане: България е жертва на фашизъм и само Путин може да ни спаси. Гласувайте за Възраждане и за силната ръка на президента на славянските нации. Не зная кой от маркетинга им не си пие хапчетата и кой е разписал това, но мястото на тия хора е в отделенията за крейзита
41
6
 
9
 
! Отговори
До Дарко преди 4 седмици
Партията на копейките никога няма да в е първа политическа сила === хахахаххахха С какво са по-добри партиите на центовете??? Я ме светни патриотаре как Пеевски, Борисое , Кирчо и Кокорчо те правят щастлив???
40
7
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 седмици
......кани се за победа..... Хахахааааааа пак ли? Той и Болен пияния все щеше да печели изборите, ама другия път :))))))))))))))))))))) Накрая 10000 гласа не може да хване :)))))))))))))))
39
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всеки глас за Копейкин е глас за провала на нацията и децата ни.
38
6
 
7
 
! Отговори
Darko преди 4 седмици
Партията на копейките никога няма да в е първа политическа сила, видя се колко кметски места взеха хахахаха. Само че сега ще е по-трудно, защото партия величие на измамника Ивелин Михайлов и полк. Марков ще им откраднат голяма част от електората им. Да не забравяме, че и сводника от Търново брейка е с тях. Така че Костаки ще си остане в опозиция, което междудругото винаги е искал. Защото за да управляваш трябва хора, само цоМчо не става хахахахахахха
37
3
 
3
 
! Отговори
Емигрант ??? преди 4 седмици
Толкова проости не приемат за мигранти ... Ясно сглобкаджийскиТрол?
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
да се регистрират и да си вярват каквото искат. Ако подкрепата растеше щяха да имат малко повече от нула кметове на местните. Просто казвам Дори Варна не успя да излъже, щото си го знаем
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Костадинов е един псевдо патриот. Тоз човек няма нито план, нито кадри, с които да управлява. Събрал е тройкаджиите от свободните университети и някакви нереализирани кадри без бъкел английски и опит. Представете си този *** за премиер или нещо си по- аз ще се изселя
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Той народа ако толкова искаше Сащ и Ес нямаше евроатлантиците да се плашат от референдуми и избори като дявол от тамян.Тия които искат са корумпирано малцинство държашто властта с изборни и медийни манипулации.
33
8
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 4 седмици
Патерицата на Путин и руското ПОСОЛСТВО /както обичат да употребяват тази дума за другите тези копейки /, нормално да очакват за болшевишка българия /винаги с малка буква с голяма се изписват интелигентни държави / победа при такъв висок процент опростачен народ ! Да ви е честита тази шайка на "бастуните и патериците" !
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Само провалилите се индивиди гледат с носталгия към авторитаризма, щото тогава е било на всекиго по равно, без значение какъв си мързел. Нито здравеопазването е било ок, нито престъпленията са били по-малко. Просто са крили данните и лудите са били в домове на лоботомии, където е и мястото на Копейкин.
31
11
 
5
 
! Отговори
Гдвв преди 4 седмици
Трудно могат да спечелят след като минаха болен, шкембе войвода валерката и куп други измислени патреоти и накрая нищо... другото което е народа си иска ес сащ и да си бачка из европата за хубави пари... въобще реалността на 90%от народа е друга а тия са просто поредните популисти
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 23. А ако не си разбрал, това е един от най-баналните и най-тъnu коментари.