Борисов удари рамо на Григорова и предупреди: Гърбът ми е голям и хлъзгав

След свалянето на шефа на НС всичко било загубено
139
Борисов удари рамо на Григорова и предупреди: Гърбът ми е голям и хлъзгав
Снимка: архив, БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е възможно заради Ваня Григорова и участието ѝ в парламентарните избори следващият парламент да е много по-различен от настоящия.

Той отсече, че вчерашното решение за сваляне на шефа на НС Росен Желязков ден преди парламентът да излезе във ваканция, е „чупене на всякакви възможности за разговор“.

Още по темата
„Абсолютно всичко е загубено след вчера“, коментира той относно евентуален диалог с ПП-ДБ.

„Не знам Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП“, посочи той, след като тази сутрин пред bTV тя заяви, че ако Бойко Борисов е готов да изпълнява заложените в програмата реформи с ясен срок, би могло да има управление съвместно между ПП-ДБ и ГЕРБ.

„Аз призовавам колегите нека всеки да си гледа партията. Аз отговарям за ГЕРБ. В тяхната предизборна кампания освен провалите, които трябва да споменават, ако ще изброяват добрите неща, в тях за задължително трябва да присъстват ГЕРБ и ДПС, защото над 46 закона сме гласували заедно“, коментира още Борисов.

„Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб, трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав“, предупреди той.

„Ние демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не използваме парламента за предизборна кампания и като конюктура, не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас, и затова отхвърлихме предложението на комисията, която касаеше митниците, защото вчерашното действие срещу Росен Желязков беше насилствено, чупещо“, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от Избори 2024
Първан Симеонов: Борисов е на плюс, всички се борят за любовта му
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бойко, Пеевски и Григорова, честито на България и на българите. Румънците са два пъти по богати от българите, защото вкараха 2 правителства в затвора, а също и десетки корумпирани прокурори, съдии и кметове. Но ГЕРБ-ДПС няма да допусне това да се случи в България, чакайте още кражби, постни пици и затъване на държавата.
6
1
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
НОВАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ ВСЪЩНОСТ СТАРАТА КОАЛИЦИЯ! ОЧАКВАМ ТОЧНО ТИЯ ПАРТИИ ДЕТО ВЛЯЗОХА В ПРЕДИШНОТО НС ДА ВЛЯЗАТ ПАК СЪЩИТЕ БЕЗ НОВИ ПАРТИИ :D
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))
4
1
 
19
 
! Отговори
10 часа е преди 3 седмици
И единият Шишковец вече се появи.Сега чакаме и другия .Като Сиамски близнаци са.
3
5
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
РОМСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ КОЙТО БИ ПОДКРЕПИЛ ВАНЯ ГРИГОРОВА Е НА ПРИНЦИПА АКО НЕ ПЛАТИШ, НЕМА ВОТ ! И ТОВА СА ПОВЕЧЕТО! БОРИСОВ МНОГО ИСКА НЯКОЙ НОВ ДА ВЛЕЗЕ ,ТА ДА СЕ КОАЛИРА С НЕГО АМА НАДАЛИ :D
2
3
 
20
 
! Отговори
шок за боко преди 3 седмици
Не може Боко и шиши да си разиграват коня!
1
10
 
29
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
борисов е виновен за всичко което става в държавата и то не от сега а от годиникак може да гласувате за подобно нещо нямате ли чест и достоинство