Стефан Командарев започва новия си филм „Made in EU”

Снимките ще са в Хасково, Мадан и Рудозем
1 фев 2024 09:35, Петър Бойчев
5
Стефан Командарев започва новия си филм „Made in EU”
Снимка - Made in EU

Стефан Командарев започва снимки на най-новия си филм „Made in EU”. Работата по проекта стартира още през 2020 година, а от началото на 2024 екипът репетира с актьорите по сценария. Командарев отново работи с Катя Тричкова като продуцент, със Симеон Венциславов по сценария, а зад камерата за пореден филм ще застане Веселин Христов. „В България, стойностно кино се прави с приятели и съмишленици. Изключително съм щастлив, че до мен имам такъв страхотен екип, с който отдавна сме повече от приятели“, споделя Командарев.

Филмът ще се снима в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем като се очаква снимките да стартират през месец март. В лентата ще видим актьорите Гергана Плетньова, Герасим Георгиев-Геро, Ивайло Христов, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Ованес Торосян и др.

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19.

Новият филм на Стефан Командарев ще даде шанс и на желаещи от местата на снимки, които да се пробват на снимачната площадка и да усетят тръпката от работата по създаването на филм. Всеки от Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем, може да се яви на кастинг за статисти, като приоритет ще имат жени над 30 години с умения да работят на шевна машина, но ще се търсят и други персонажи. Желаещите могат да получат повече информация на имейл: casting.madeineu@gmail.com

„Made in EU“ е българо-немско-чешка копродукция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Като преди 2 месеца
го погледнеш само този пишман режисьор, правейки сатанински знак с мазните ръце-ясно става че филма ще е за ковид хоукса или за ле-ге-бе-те-дже-*** шпиц командите.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак ще е неква ттъпотия,аман и от тоя и неговите некадърщини.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Явно парите за кино и въобще изкуство са само в едни тесни кръгове. Пак тоя плешлив, алкохолизиран бездapник и шайката му. Пак некви тежки депресии и маргинални сюжетчета. Къде е EU вцялата работа? А, да, кинтите идват от там...
2
3
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 2 месеца
Поредната нискобюджетна драма, която показва соц.модел и ще се бори за някаква измислена наградаДано не съм прав !
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бегайте селяни към EU...