Обама: Умните руснаци напуснаха държавата си

Войната далеч не е приключила, смята бившият US президент
11 юни 2022 21:05, Красимир Ангелов
230
Обама: Умните руснаци напуснаха държавата си
Снимка: БГНЕС

Бившият американски президент Барак Обама заяви, че човешките жертви във войната между Русия и Украйна ще продължават да се увеличават, предава CNN.

"Не се заблуждавайте, тази война далеч не е приключила. Човешките загуби ще продължат да да се увеличават", каза той в петък на Форума за демокрация в Копенхаген.

По време на събитие в кметството той каза, че Украйна трябва да остане силна, докато този конфликт приключи.

"Но бяхме свидетели и на героичната съпротива на украинския народ срещу руската агресия. Те се обединиха, за да защитят не само своя суверенитет, но и своята демократична идентичност и обединиха голяма част от света около ценностите на самоопределението и човешкото достойнство", добави той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Обама похвали страните за отварянето на границите си за украински мигранти и засегна стремежите на Финландия и Швеция да се присъединят към НАТО.

"Заради тази смелост и солидарност Владимир Путин не успява да постигне целите си в и извън Украйна... Русия е откъсната от ресурси и доходи и мнозина от най-добрите и най-умните ѝ (жители) са я напуснали - удар по нейното настояще и бъдеще", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
0
 
0
 
! Отговори
До bbb 167 преди 1 година
Като говорим за *** - виж хубаво снимката:Участник във филма "Планетата на Маймуните" :)
148
0
 
0
 
! Отговори
А умните кравари преди 1 година
избраха Слипи Джо! :)
147
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обама: Умните руснаци напуснаха държавата си. . . . Същото и за българите напуснали България. Въпрос - какви българи са останали в България? ВНИМАВАЙТЕ КАКВИ СТАТИИ ПИШЕТЕ БЕ ШПЕРПЛАТИ! ВСЯКА ДРУГА ДУМА БИ БИЛА ПОХВАЛА, ТЪЙ ЧЕ ШПЕРПЛАТИ ОСТАВА!
146
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 185 Анонимен До Анонимен 190 Личи ти, че си имал Слаб 2 по Логика в училище. От Русия бяга най-кадърната и умна част от населението. В САЩ това биха били програмисти, лекари, учени и пр. Ако щеше да правиш адекватно сравнение трябваше да питаш защо така те искат да си живеят в САЩ. . . . . . . А ти си повтарял класовете до пълнолетие и след това са те изхвърлили от училище! Същото важи и за България! Ти къде живееш? Поздрави от Клагенфурт!
145
0
 
6
 
! Отговори
Павиана е прав почти преди 1 година
Там умните напускат от сто години ! Бетер турска работа!
144
14
 
10
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Благодарение на войната срещу Украйна и човекоподобния си президент путин, русия няма бъдеще в съвременния свят.
143
11
 
18
 
! Отговори
джо преди 1 година
Още един пример колко ниско е нивото на политиците от САЩ и ЕС , високо самочуствие и огромно невежество. Особено във времена когато насилието и масовите убиства в САЩ са всекидневие. Точно този човек нарече Русия бензиноколонка и вещаеше пълно рухване на икономиката, но се оказа , че изводите му са много погрешни.
142
5
 
10
 
! Отговори
Дървен Шоп преди 1 година
А страхливите маймуни се крият в зоопарка 1
141
11
 
11
 
! Отговори
Плаши децата преди 1 година
А умните американци не гласуват за н.е.г.р.и, но понеже са все по-малко, беше избран и този неандерталец.
140
0
 
4
 
! Отговори
К преди 1 година
Като входящия тест за Харвард едно време
139
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ван "Гениалния мозък по принцип е социопат, а не по случайност." Грешиш, и то жестоко. Може би социопатите така си повдигат самочувствието, мислейки, че понеже са такива, явно са специални както Перлман. Огромната част от най-великите умове в човешката история, са напълно нормални хора, а не социопати. Обратното - оромна част от социопатите са .. просто социопати. Никакв принос за нещо смислено.
138
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уммните обонгота се изнесоха в САЩ.
137
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
както направиха умните българи ли?...
136
6
 
11
 
! Отговори
Много е хубаво преди 1 година
В кашон в Сентръл парк. Демократично е някак си, пикаеш на природа....
135
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умните останаха по клоните а останалите решиха да ограбват целият свят.
134
25
 
27
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Че младите и умни руснаци напуснаха Колхозия е факт, който самите приближени от кликата на джуджето убиец го признаха. Останаха промитите мозъци и онези, дето още си мислят, че ВСВ се води в момента. Де да можеше и у нас всички тъпанapи с комунистически уклони да напуснат и да заминат за любимата им ***, където заплатите са 250$ на месец. Вярно, тук ще останем не повече от 1 милион, но поне ще са качествени и умни хора, а не пyтин0питeци
133
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди малко прочетох изявление на Хенри Кисинджър.Един от най-прозорливите умове на нашето време.Русия претърпя стратегически провал което слага край на стратегическата дружба на Китай с Русия.Въпрос на време кога разривът между икономическия пигмей Русия и Икономическия Гигант Китай ще бъде факт.Да влачиш една изостанала технологично страна без изгледи за промяна е бреме което и теб може да те върне години назад.Китай няма да позволи това.Като русофил за мен това е болезнено но е факт.
132
8
 
15
 
! Отговори
До 190 преди 1 година
Само дето "забрави "да кажеш,че това са наркомани и такива, които ги мързи да работят. Сестра ми емигрира в САЩ със семейството си и си купиха 200 квадрата къща с двор за 160 хиляди долара. Тук толкова струва панелка в София, само дето заплатите са 5 пъти по-ниски.
131
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 193 Не се прецаквай. Рускините са тотал щета, а много от тях, след време, когато се "устроят", започват да работят за руснаците по един или друг начин. Най-много сам да си навредиш и то за какво?
130
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В сайтовете за запознанства е пълно с рускини, които искат на всяка цена да се махнат от Русия. Сега една ще идва в България и ще видим какво ще се случи .Ако е свястна мога и да я отърва от руската мизерия.