13-годишно момче бере душа в "Пирогов", пребито от съученик

Лекарите се борят за живота му
20 мар 2024 11:27, Петър Бойчев
119
13-годишно момче бере душа в "Пирогов", пребито от съученик
Снимка БГНЕС

13-годишен ученик е настанен в тежко състояние и с опасност за живота в "Пирогов" след побой, нанесен му от съученик. Сигналът за инцидента е подаден от бащата на пострадалия младеж, съобщи БНР.

По непотвърдена информация нападението е извършено на улица "Тодорини кукли", в близост до хипермакет.

Полицията е задържала 14-годишно момче за побоя. Той не е познат на органите на реда.

По случая се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
0
 
! Отговори
бай брадър преди 1 месец
Нещо фундаментално сбъркано има в такива индивиди, и не трябва да се чака до 18 години за да могат да носят отговорност, а много по-рано трябва да има начин за озаптяване на тия пориви. Нисък му бил прага на търпимост - я го пратете да поработи санитар в спешното, ще му се качи много бързо.
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извършителят може да не е познат на органите на реда, но е много добре познат на училищното ръководство, на другите деца и на техните родители с подобни прояви!!!Пострадалото дете и то май не е от най-хрисимите, но никой, НИКОЙ не заслужва такова нещо! С цялото си сърце му пожелавам да се възстанови бързо, и от този кошмар да му остане единствено поуката!
105
0
 
2
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
ГОРКОТО ДЕТЕ ДАНО ДА СЕ ОПРАВИ ОТ ПОБОЯ
104
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 109 Че кой ти е казал, че знам руски ве, кравар? Много си спрял, честно! Муахахаххаа...Аре отивай да свършиш нещо полезно, че съвсем си изплискал легена от висене във форума.
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 109 Само дето ние и руския език го знаем по-добре от теб. На бас, че ако започнеш да пишеш тук на руски, ще объркаш падежите. Що се отнася до текстилната ни промишленост, пролича си че разбираш от тези неща колкото тeлe от компютър. Хайде, остани си със здраве, аз имам доста работа, тук влизам само за развлечение.
102
0
 
3
 
! Отговори
...по модел на Виена преди 1 месец
В чужбина следват дори деца на средната класа, за разлика от соца, когато в най-предпочитаните специалности отличниците влизаха като през иглени уши, но затова пък децата на АБПФК и тройкаджиите от изоставащите окръзи нахлуваха там на тумби. Затова дереджете ни днес е такова. В Царство България дори за длъжности учител и библиотекар, ако са в по-голям град, на конкурс се явяват възпитаници на елитни европейски университети. Не е нужно да ми изброяваш работещите на загуба и мърсящи заводи от соца
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 107 Много ясно , че ще използвам руски думи за да дразня кравари като вас.
100
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 106 Кравар, цяла София пие от Искър, цяла България пие от язовирите построени през бай Тошо. Ти откъде пиеш вода? Само минерална ли пиеш, кравар? Муахахахахааа...
99
2
 
4
 
! Отговори
До 99 - продължение преди 1 месец
... за плодове, зеленчуци и подправки. Българският шоколад е конкурент на швейцарския. За Рилския водопровод и до днес пише в специализирани учебници, по които се преподава в европейски университети. Този водопровод успешно е унищожен по времето на соца, но затова пък имаме прехваления от теб язовир "Искър", от който и дoбuтъкът не иска да пие вода. Болницата, построена с лични средства на царица Йоана е оборудвана с най-съвършената за времето си медицинска техника. София се изгражда по модел...
98
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 103 Кравар, ти един текстителен хангар за фабрика ли го имаш? Тези 200 подобни фабрики не могат да се равнят само на заводите които бяха построени в Девня. САМО в Девня. Понял, кравар?
97
1
 
3
 
! Отговори
До 99 преди 1 месец
не съм онзи, "кравар", с когото спориш. Фабриките в Царство България са около 200. Произвеждаме 10 вида самолети, автобуси "Херкулес", линейки, само един тип автомобили, които са били използвани като таксита. Текстилната ни промишленост е сериозен конкурент на международните пазари. Производството на тютюн и тютюневи изделия също. Предполагам, не съдиш за това само по филма "Тютюн". Предполагам, че не си си направил труда да прочетеш романа. Тевекелиев диктува цените на европейската борса за пло
96
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, кравари, вие знаете ли че България е единствената държава в света която си е изградила всички язовири сама? 3000 язовира сама през бай Тошово време. Каква царска България какъв напредък тогава бе?
95
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 100 Кравар, какво да ми преподават в училище през социализма като България се възраждаше след 1944-та година пред очите на моите прабаби дядовци, пред очите на моите дядовци и баби. И те ли са били в училище през социализма?
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 96 Не сме тръгнало от нулата. Българските земи са били една от най-богатите провинции на Османската империя. И няма смисъл да спориш със сегашния си опонент. Той повтаря това, което са му казали в часовете по история в четвърти клас. Тогава е било все още социализъм и знаем какво се преподаваше.
93
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 98 Аре изброй фабриките при царска България, че аз да ти изброя само Заводите в Девня при бай Тошово време и да се кротнеш, кравар!
92
1
 
3
 
! Отговори
До 89 преди 1 месец
Не знам с какъв кравар разговаряш, но явно не четеш дори това, което пишем тук. Някой ти е промил мозъчето още докато си бил чавдарче и пионерче през Тошово време. Поинтересувай се колко са били фабриките в Царство България, какво място сме имали на международните пазари, какви са били заплатите на работниците по онова време и защо през соца има стачки дори и през 50-те години на 20-и век, при това стачки, при които има убити от милиционерите стачници.Свекърът на Меглена Кунева така се е отличил
91
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 96 Какъв разцвет те гони ве кравар? 66 години след освобождението ни от турците царска България в кой бранш/ сектор е била в разцвет, та да е била по-добре спрямо комунистическа България след това??? Кажи вее, кравар?????????????????????
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 89 Да, били сме в разцвет, реално тръгнали от нулата, след това малко войни спират процеса, след това продължава до към средата на комунизма по инерция (защото още е било онова поколение, което е знаело да работи) и след това започва западане заради неумението на управниците ни да управляват и да се справят далновидно с финансите, следват два-три фалита и закърпване на положението по неизгодни за нас начини и после строят се смени.
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 66 И сега има не един случай, когато някой раздава лично правосъдие, защото не вярва в официалното такова.
88
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 92 Какво да разбирам бе, кравар в 5-ти клас??? Гояворим за това дали съм чул за такъв инцидент, кравар. . Значи аз ще чуя че са набили някой учител и няма да го запомня понеже не съм го разбрал? Ти си болен мозък!