В Англия спипаха кокаин за 40 млн. паунда на паркинг на селска кръчма

Арестувани са четирима шотландци
8
В Англия спипаха кокаин за  40 млн. паунда на паркинг на селска кръчма
Снимка: БГНЕС

Във Великобритания четирима мъже бяха арестувани, след като половин тон кокаин на стойност 40 млн. паунда беше открит в микробус на паркинга на селска кръчма, предаде БНР.

Националната агенция за борба с престъпността каза, че най-вероятно наркотиците са били докарани до брега в надуваема лодка с твърд корпус, след като са били прехвърлени на нея от по-голям кораб край брега на Хъл. Служителите открили надуваемата лодка, изоставена на около 50 километра от Stags Head Inn в Лели, Източен Йоркшир, където в задната част на микробус на паркинга на кръчмата са открити около 500 кг кокаин.

Потенциалната стойност на пратката е 40 милиона пануда и се предполага, че кокаинът е бил предназначен за продажба в Обединеното кралство. И четиримата арестувани са шотландци. През февруари пратка кокаин от 5,7 тона на стойност 450 милиона паунда беше открита в пристанището на Саутхемптън в контейнер, превозващ банани, което е най-голямата конфискация на наркотици от клас А в Обединеното кралство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Англиякокаин
Още от Свободно време.
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И сега бозавите как ще се дрогират, само с алкохол ли?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Веднага отива като помощ за Украйна.
6
0
 
5
 
! Отговори
Кухлеба преди 1 седмица
Хванали са дилъра на шефа, сега никой не смее да влезе при него в президенския кабинет.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Половин тон бело се брои за лична употреба на зеления. Новината не е интересна.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да влезнат в фискотеката на вечно надрусания чалгар Костадин и повече ще има. Ама нали е приятел на властта табне го барат. Плаза,Маза-страшна работа. И на Софка всички мъже и любовници ги хващаха за сводничество,наркотици и прочие,а веднъж не я викнаха на разпит. Народна много си я обича. Тотално сбъркан народ. Даже ако ги арестуват ще скочат да ги пазят
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зеля ще откачи!
2
2
 
5
 
! Отговори
Пинкертон преди 1 седмица
"На паркинга на селска кръчма...." Големи количества наркотици неслучайно са хващат на паркинга на селска кръчма било то в Англия или в Китай, или пък в Чалгария. Просто винаги и навсякъде има доносник под прикритие.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Индиеца министър да го подари на зелето от Украйна ,нали и той му подари много милиони колко са 40 милиона за украинските фашисти,че има да се пудри носа ,2..3 г.