Албания не се даде, Хърватия продължава с трагичното си представяне

Двата отбора направиха равенство 2:2
19 юни 2024 18:10, Анисия Иванова
13
Албания не се даде, Хърватия продължава с трагичното си представяне
Снимка: БГНЕС/EPA

Бронзовият медалист от Мондиал 2022 – Хърватия, продължава с трагичното си представяне на Евро 2024, след като стигна само до 2:2 с Албания.

На стадион "Фолкспаркщадион" в Хамбург двата отбора изиграха страхотен мач, размениха си по едно полувреме, но в крайна сметка хората на Силвиньо се добраха до точка в 95-ата минута. Това стана чрез Клаус Гясула, който преди това си отбеляза автогол и по този начин се реваншира.

През първите 45 минути албанците бяха пълен господар на терена и се оттеглиха с напълно заслужен аванс след гол на Казим Лачи.

След почивката смените на Златко Далич се оказаха решаващи и Хърватия стигна до пълен обрат. С основна заслуга за това беше Анте Будимир, който първо асистира на Андрей Крамарич, а след това изработи и автогола на Гясула.

Но отборът на Албания не беше казал последната си дума и се добра до равенството. В класирането двата отбора имат по 1 точка, Испания и Италия, които играят помежду си утре, са с 3 пункта.

В последния кръг на 24 юни "адзурите" играят с хърватите, "Ла Фурия" среща Албания.

Как прeмина на срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хърватите са старчета, вместо да ги заменят навреме, младите хърватчета, чиито семейства са емигрирали, вече имат немско, австрийско или швейцарско гражданство и дотам. А Хърватия има подобен демографски срив на нашия и след 20 години ще са мкато нас.
12
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А какво ще кажете вчера за трагична Португалия. Отбор за 100 млн евро направи безличен отбор за 1.3 илиарда с 4 суперзвезди една от които с претенции за най добър футболист в светът.Спаси ги единствено автоголът който паникьосаните чехи си вкараха. Смях се много на Роналдо който за 70 минути му дадоха да ритне два пъти топката мега хипер звездата.За сметка на това се хвърляше театрално..Хърватите са ясни -силни са издръжливи са корави играчи но им липсва техника и глобална стратегия на теренът.
11
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Разликата Тоя Буш някъв известен албанец ли е?
10
13
 
15
 
! Отговори
Разликата преди 1 седмица
Албанците издигнаха паметник на Президент Джордж Буш, а ние - на Генерален Секретар Живков! После да не се питате, що тъй, що онъй?
9
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Футбола е шоу за нискоинтелигентни илитерати, дори ги дават сега всеки ден по телевизията, някакви пияни свинье с по бира във всяка ръка!
8
11
 
7
 
! Отговори
Ами преди 1 седмица
греда,не всички българи сме за Албания
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някакъв пита кой ги гледа тия. Ами.. милиарди хора по света. Това че ние не участваме е още една причина да гледаме европейското,защото искаме да гледаме футбол все пак а не мекотели които разхождат фланелките по терена. Григор отказа да играе за България,така че ,игнор
6
9
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
Искам албанците да смачкат хубаво сърбетата. Ама сърбетата да плачат.
5
21
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
Всички българи сме за Албания!
4
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой гледа тия изскубани прехидродли и свиньете с по бира във всяка ръка наречени фенове? В момента играе Григор, оставете ги тези и без това и ние не участваме там!
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нашите примадони да гледат и да се учат от Албания и Грузия как се играе мъжки футбол. Глуповтите които Джозъса надрънка снощи коментирайки играта на Роналдо няма да ги коментирам.
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ритнитопковци като Ицу кюрда - и да паднат и да бият влачат по 100 бона заплата :)))
1
23
 
9
 
! Отговори
Браво на Албания преди 1 седмица
Всички българи сме за Албания.