Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба

"За него думата приятел е велико нещо!"
21 апр 2013 12:16,
712
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото, архив

„Свидетел и участник от 12 години” в политическия път на бившия министър-председател Бойко Борисов, неговата сестра д-р Красимира Иванова, не смята, че тазгодишната предизборна кампания се различава много от предишните, въпреки че за първи път изгледа възходът на лидера на ГЕРБ беше спрян, донякъде от самия него с оттеглянето му от премиерския пост.

Основната промяна с времето според директора на детското отделение в Първа АГ „Св. София”, е че „с всяка изминала година, като чели чувството на омраза и ненавист в една такава кампания се увеличава. Придобива дори материална изява. Материализира се – става по-реална.

„Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети”, вярва д-р Иванова. По думите й „за Бойко властта не е самоцел, а може би е съдба да върви по този път”.

„За него думата приятел е велико нещо, би направил всичко”, каза още в „На светло” с Люба Колезич сестрата на Борисов.

Характерното лавиране, което демонстрирал бившият премиер в годините на неговото управление било нормално в политиката. „Самите процеси са много динамични и човек не може да действа като кон с капаци, без да се оглежда в страни и без да променя позицията си”, смята специалистът по неонатология.

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница, след като подаде оставка. Според нея, основната грижа на експремиера е било за това дали проектите, които е започнал, няма да бъдат провалени.

На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е.

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


712
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
454
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПОРЕД КАКА МУ-ТОЙ Е ИСКАЛ ДА НИ НАПРАВИ ДОБРО,НО НИЕ НЕ СМЕ ГО РАЗБРАЛИ!ПРАВА Е КАКА,ТРУДНО ЩЕ СХВАНЕН НЕГОВАТА ДОБРОТА!!!СПОРЕД НЕЯ ТОЙ СЕ Е СРИНАЛ ФИЗИЧЕСКИ,ЗАЩОТО Е БИЛ ЗАГРИЖЕН ДАЛИ ПРОЕКТИТЕ,КОИТО Е ЗАПОЧНАЛ НЯМА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ.-ТУК СЪМ СЪГЛАСЕН С НЕЯ-МИСЪЛТА,ЧЕ ПРОЕКТИ В КОИТО ТИ УЧАСТВАШ И ЩЕ ПРИБЕРЕШ МИЛИАРДИ,МОГАТ ДА БЪДАТЗАСТРАШЕНИ.НАИСТИНА МОГАТ ДА ТЕ СРИНАТ!
453
0
 
5
 
! Отговори
Do 603 преди 11 години
До АнонименТова не е за хвалене.
452
6
 
29
 
! Отговори
joro m преди 11 години
След като БОЙКО не е взел нито един лев от политиката за какво драпат толкова много пак да са на власт .Напротив колкото повече имат толкова по добре.Затова ситият на гладния не вярва.ДАне забравя Бойко как караше хората да ходят на село да садят картофи.
451
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На Кулезич трябва да ѝ се признае едно - обича да целува за..ици с пари, от които има интерес. Не ѝ пука колко мръсен е за..икът , важното е да снася кинти. И колкото повече захапва, толкова повече се отдалечава от журналистиката.
450
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По времето на управлението на българоубийците от герб много млади хора със више образование останаха без работа и със това ги принудиха да заминат в чужбина
449
7
 
24
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Каката идва на помощ на брат си. Жалка работа и тъжна. Това се случва под крилото на подлогата на ГЕРБ Л. Кулезич в Нова телевизия. Всичко е ясно, отчаянието им извежда всичко възможно в защита на проваления ББ и ГЕРБ.
448
6
 
23
 
! Отговори
ПАЗИ ГОСПОДИ преди 11 години
Малееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее И ТАЯ ЛЕКУВА ДЕЦА????????????????????????
447
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До жаго На 12 май вие всички българоубийци от герб и вашите гъзоблизци ще изядете един звучен шамар и сте загубите по многокатострофален начин изборите
446
6
 
15
 
! Отговори
БАШ СЪДБАТА преди 11 години
ИМА ТЕПЪРВА ДА МЕ ВИДИ МЕН СЪДБАТА БАБАИТА БОЙКО. ИМА ДА МОЛИ И ДА ПЛАЧЕ КАКТО РАЗПЛАКА ЦЯЛ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
445
4
 
19
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
може ли един лекар да кълне така безобразно, да пожелава болест на другите, да смятасамозапалилите се от безизходицата хора за психично болни... нямам думи за отговор, чудя се дали тази жена помни, че е изричала хипократовата клетва..
444
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Властта му била съдба??? Такова твърдение ми звучи много глупаво, дори ненормално...Много диктатори са мислели така...
443
20
 
9
 
! Отговори
коко преди 11 години
Бойко не е лош човек, но е наивен. Много тъпани събра около себе си и те го събориха.Но е човечен.И дано ако пак дойде на власт да разбере,че още римляните са разбрали,че на народа му трябват не само зрелища-трябва му и хляб.А тук някои пишат простотии за неговата сестра-това вече е долно.Не се подмазвам на Бойко-това за посредствените интересчии около него съм го писал и преди две години.
442
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
како при Бойко българина стана по беден и по болен
441
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какоо ,Този човек не разбра, че има много по-важни неща за решаване в тази държава, и чак след това да се наблегне на мащабно строителство, не можеш да градиш нещо от покрива....И не престана да ни навира абревиатурата ГЕРБ, кога ще чуваме по-често думичката България от него.....няма работа, чужди компании владеят България,, няма сигурност, няма пари, той си едно знае обаче, ами за БСП ще гласувам ,колкото и да не искам.....
440
6
 
17
 
! Отговори
dnm преди 11 години
Само една супер глупава медия може да напише вместо по голямата сестра каката хехехехеххех др няма да коментираме.
439
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
шшшшш ей, шушумиго, баща ми е с два микроинфаркта на 66 години и не е влизал в болница! Я да ми са маате и двамата и ходите на.....с тая драма!
438
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябвало е зло куче да отхапе на баща ви мъдете преди да ви създаде *** мръсни
437
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А може би затвора е съдба за Бат Бойко
436
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ГЕРБ Бойко и Цветанов са велики.
435
5
 
28
 
! Отговори
Българин преди 11 години
"Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети, Госпожо,омразата и и грубите нападки са в репертоара на брат ви.Той настрои у нас стари срещу млади ,*** срещу българи ,българи срещу турци ,работещи срещу пенсионери ,всеки срещу всеки. Защитавайте го. Нормално е ,защото сте му сестра,но той е една мутра ,а не политик мислещ за България.