Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба

"За него думата приятел е велико нещо!"
21 апр 2013 12:16,
712
Каката на Борисов: За брат ми властта може би е съдба
Д-р Красимира Иванова. Снимка: Булфото, архив

„Свидетел и участник от 12 години” в политическия път на бившия министър-председател Бойко Борисов, неговата сестра д-р Красимира Иванова, не смята, че тазгодишната предизборна кампания се различава много от предишните, въпреки че за първи път изгледа възходът на лидера на ГЕРБ беше спрян, донякъде от самия него с оттеглянето му от премиерския пост.

Основната промяна с времето според директора на детското отделение в Първа АГ „Св. София”, е че „с всяка изминала година, като чели чувството на омраза и ненавист в една такава кампания се увеличава. Придобива дори материална изява. Материализира се – става по-реална.

„Хората трябва да се борят с идеи, позиции, политики. Трябва да има взаимно уважение, без груби нападки, без епитети”, вярва д-р Иванова. По думите й „за Бойко властта не е самоцел, а може би е съдба да върви по този път”.

„За него думата приятел е велико нещо, би направил всичко”, каза още в „На светло” с Люба Колезич сестрата на Борисов.

Характерното лавиране, което демонстрирал бившият премиер в годините на неговото управление било нормално в политиката. „Самите процеси са много динамични и човек не може да действа като кон с капаци, без да се оглежда в страни и без да променя позицията си”, смята специалистът по неонатология.

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница, след като подаде оставка. Според нея, основната грижа на експремиера е било за това дали проектите, които е започнал, няма да бъдат провалени.

На всички тези, които смятат, че влизането в болница на Борисов е било спектакъл, д-р Иванова пожела да го преживеят и след това ще разберат какво е.

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи, заяви още каката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


712
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
434
2
 
10
 
! Отговори
poni4ка преди 11 години
А ЗА НАС КАКВО Е-ТЕГЛО!
433
0
 
6
 
! Отговори
worlok преди 11 години
za brat ti nishto ne zavisi ot nego drygi sili ima ,nesa xorata nito tezi koito imat pari te sa prax .
432
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До KOMUNOIDITE, IZBERETE SI LIDER SIR-GAY- TOI OBESHTA DA RAZRESHI PUSHENETO, GAY -BRAKOVE I HEROINA.
431
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
UJAS,I KAKA MNOGO PROSTA!!!
430
3
 
26
 
! Отговори
Кулезич преди 11 години
Да братчето цени много приятелството -но само с богатите си приятелчета,на тях никога нищо не е отказвал,те са му много ценни приятелства.А какво да кажем за обикновения българин нещо много не го долюбва -примери много сега да не ги повтаряме.И г-жо Кулезич браво такава ефектна предизборна кампания и тези от Герб не могат да си направят-как сте с паричките те Герб са богата партия добре се отблагодаряват.
429
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За брат и панделата може би е съдба! Само времето ще покаже! Дано!
428
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА КАКА МУ,ТОВА ДА СИ СМЕНЯШ ПОЗИЦИЯТА И ДА СИ "ВЕЕШ КОЙРУКА",НА КЪДЕТО ДУХА ВЯТЪРА,Е БИЛО В РЕДА НА НЕЩАТА.ТОВА ЯВНО Е СЕМЕЙНА ЦЕННОСТ!
427
1
 
22
 
! Отговори
Каката на Борисов... преди 11 години
... да беше казала поне две думи за колегите й от Горня Оряховица, които първият приятел на брат й обяви за "убийци на деца"!
426
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА КАКО НИЕ СЕ БОРИМ С ИДЕИ И ПОЗИЦИИ,СРЕЩУ ТВОЕТО БРАТЧЕ.И КАК БЕЗ ГРУБИ ИЗРАЗИ И ЕПИТЕТИ,КАТО ТВОЕТО ТИКВУНЧЕ НИ НАВРЯ,ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА?
425
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кълне мръсницата,но тя като лекар трябва да знае,че болшинството българи на 40 и 50 години имат нарушено кръвно налягане.Българите са болни и бедни и за това принос има братчето и преистъпната мутра,наркотрафикант и бандит Бойко.
424
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДААААААААААААААА- Ако баща ти беше се испик-л щеше да има един *** по малко.
423
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКА МУ ПОЖЕЛАВА НА ВСИЧКИ,КОИТО СЕ СЪМНЯВАТ В НЕГОВОТО БОЛЕДУВАНЕ ДА ГИ СПОЛЕТИ СЪЩОТО.ЗЛОБНА И ОТМЪСТИТЕЛНА Е КАТО НЕГО.
422
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1.ДА БОЙКО НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ЕДНА СТОТИНКА ,А НЯКОЛКО МИЛИАРДА2.ВЛАСТТА ЗА БОЙКО СИ Е БАШ САМОЦЕЛ-КАКО,ТОЙ Е БОЛЕН ЗА ВЛАСТ/ВЛАСТЕН Е/. 3.СЪДБАТА,КОЯТО Е ОПРЕДЕЛИЛА БОЧКО ПО ТОЗИ СЪДБА СИ ИМА ИМЕ-"КОТАРАЦИТЕ ОТ МОНТЕРЕЙ".4.ДУМАТА ПРИЯТЕЛ НЕ ЗНАМ,КОЛКО ЗНАЧАТ ЗА НЕГО.НО ЗНАМ,ЧЕ ДУМИТЕ:БЪЛГАРСКИ НАРОД,СТАРИ ХОРА,БОЛНИ ХОРА,БЪЛГАРСКИ ДЕЦА-НИЩО НЕ ЗНАЧАТ ЗА НЕГО,И НИЩО НЕ БИ НАПРАВИЛ!5.А "ХАРАКТЕРНОТО ЛАВИРАНЕ" НЕГОВО СЕ НАРИЧА -"ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА"
421
5
 
31
 
! Отговори
ДИСИДЕНТА преди 11 години
БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНАБЪЛГАРИЯ Е АНЕКСИРАНА,ОТ ГЕРБЕРСКИТЕ ЛЕГИОНИЕСКАДРОНИ НА СМЪРТА!
420
3
 
35
 
! Отговори
протестираща преди 11 години
Аз не желая един мафиот да определя моята съдба !
419
5
 
33
 
! Отговори
ДААААААААААААААА преди 11 години
АКО МАЙКА МУ НА БОЙКО БЕ ЯЛОВА, БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ПО ДОБРЕ, НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЛКОВА УБИТИ И ПРОГОНЕНИ БЪЛГАРИ ЗАЩОТО МАЛОУМИЕТО ГЕРБ НЯМАШЕ ДА ГО ИМА
418
3
 
25
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Гласувайте пак за оня, който ви пикае по тиквите!Вместо да го накарате да напусне завинаги страната берабер с потеклото си.
417
5
 
25
 
! Отговори
велзевул преди 11 години
за съжаление съдбата му е връщане на милиардите бесилка или куршум в тила
416
1
 
13
 
! Отговори
misho birata преди 11 години
az sishto mu byah priyatel.no........
415
6
 
42
 
! Отговори
Доктора преди 11 години
Може, но за съжаление властта на Бойко е нещастна съдба за България!Язък за народа , тоя паун плиткоумен и самовлюбен му донесе огромни щети и беди!Дано да си плати!!!На кака паунчето , не виждаш ли ,че е болно братчето ти от нарцисизъм???