Всяка прилика с действителни лица е случайна

Работещи с лаптопи и една кокошка за разкош пред НС
Обновена: 10 юли 2013 14:45 | 10 юли 2013 14:44,
236

Протестиращите пред парламента подхванаха днес нова инициатива – "БЕЗработен ден на открито!". Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
22
 
21
 
! Отговори
яко го е закъсал преди 10 години
Явно третокласният клоун от изгорелия театър, Христо Мутафчиев, яко го е закъсал с парите, след като е паднал толкова низко, че да прави реклама на "герб-Буда"!
62
9
 
24
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
И какво сега Цецо съден- недосъден, Боко страдалеца убит -недоубит, Плевнята крал-недокрал, пък и не разбрал, Лилето клатена-***, а ГЕРБ цепен-недоразцепен!
61
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИСТИНАТАБСП/БКП никога не е печелила избори винаги е идвалана власт с кръв, изами и фалшификация.По времето на Битълс /тошово време/ в младежка възраст в малкия ОФ клуб всички будни приятели съученици гласувахме пртив но се отчиташе 99.95% за.
60
4
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Вече знаем, кои пишат тук, макар и да са с гръб....друго си е да вземеш двойна надница!
59
13
 
17
 
! Отговори
истина преди 10 години
Всички тези така наречени свободни професии,повечето са в сивата икономика и не плащат данъци към държавата.Освен безделниците от ГЕРБ и на тези парите идват от нашите джобове.За мен така наречените протестиращи са една група от безделници.
58
11
 
6
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"БСП се страхува от избори. Защото знае че няма да спечели. Това е цялата работа. Ако и стиска нека да иде на избори."Глупости. Съвсем си сляп, за да не схванеш. Въпроса е БСП да овладее МВР и областните структури. После за таквиа избори са готови, че ще ти падне шапката(а на ББ - ченето).Избори сега, означава служебно правителство от Плевнята, тоест на ГЕРБ. И от там силен резултат на ГЕРБ на изборите, което не ги устройва. Отделно, с всеки изминал ден ГЕРБ се разпада като *** на слънце.
57
3
 
6
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До АнонименТо интелектуалците само с мотика работят.
56
9
 
13
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Оооо, като ги гледам, все са супер интелигентни, млади, красиви и симпатични. К
55
9
 
13
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н 64,Познавам двама-трима души, които изглеждат като тези на снимката. Единият си цъка на лаптопа в Борисовата и ако го погледнеш, ще си помислиш, че си браузва из нета. Всъщност програмира дистанционно за едни американци и взима такива пари, че ще се облещите. Другите двама са по същия начин. Живеем в дигиталната ера, на един човек, за да работи, не му е нужно да кибичи в някакво учреждение на осем часов. Аз самият си работя от време на време от вкъщи :)))
54
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези наистина ще да са много умни и можещи, след като им се удава да извършват квалифициран умствен труд в подобна атмосфера... Направо не знам как, при наличието на такива титанични родни умове, България не е поне член на Г-8. Смешници. И то - платени смешници. А ако случайно има някой "неплатен" *** - толкова по-зле за него, значи се излага безплатно.
53
7
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
До MomoАми кой да я направи тази революция? Хората са мирни, не са комунисти, че да искат кръв, не са и платените ***, които зимата хвърляха камъни срещу полицията. На това разчитат БКП-то, че никой от тези, които сега протестират, няма да напада и да проявява насилие, а БКП-то власт по друг начин не дава. Просто някой трябва да иде и да направи проблем и да се почва, без летящи павета няма да стане. Но протестиращите сега не са такива. А срещу БКП с интелигентни протести не става.
52
10
 
11
 
! Отговори
от реквизита преди 10 години
Не виждате ли, че тези лаптопи са бутафорни. Дали са им ги от реквизита на Бнт, Бтв, Нова и Канал-герб-3 истинските организатори на протестите!
51
7
 
9
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Едно важно уточнение към всички протестиращи в този сайт:Ако днес видите тия гейчета с раираните пижами, игнорирайте ги! НЕ тръгвайте след тях. Това са хора на Бареков и БСП. Платено им е да водят протеста към централата на ГЕРБ. Платени провокатори и нещастници. На февруарските протести същите тези бяха облечени пак с раираните костюми и пак се пробваха да ръководят протеста в плакати срешу Борисов и Цветанов. Ignore!!!!
50
2
 
7
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Компютрите в развитите страни управляват машини и технологични процеси.У нас който каквото се сети.
49
18
 
24
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
БСП се страхува от избори. Защото знае че няма да спечели. Това е цялата работа. Ако и стиска нека да иде на избори.
48
7
 
12
 
! Отговори
от село преди 10 години
До хайде стигаНа полето се работи, а не БЕЗработи, винаги е било така! иначе нищо лично
47
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъвто протестът им такава и работата имВиждате как работят тези "интелектуалци"Все пак е по-добре да дойдат на кафенце и да цъкат на лаптопа на чист въждух, от колкото да го правят вкъщи и никой да не им обръща вниманиеТова са хора,които се мислят за герои като бездействат цял ден пред парламента и спират движението ежедневно!!Снимката с "големия пичага" Мутафчиев е без коментар-100 % "интелектуалец"
46
11
 
3
 
! Отговори
БУДA преди 10 години
Приключихте ли с "БУДА" нещастници??? Хахахахах! Ай със здраве!
45
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все ми е на акъла, че сте спонтанни протеститращи. ***.
44
7
 
2
 
! Отговори
БУДA преди 10 години
до 55. Знам. Ама съм ги подкарал по списък:)))))