Засичане с джип, самоотбрана: Нападнат от сириец – без дело

Случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма
Обновена: 14 окт 2018 08:38 | 13 окт 2018 16:12, Екип на Bulgaria On Air
194

Преди две седмици Николай Ценков е нападнат на кръстовище в столицата и при самоотбрана удря 40-годишен сириец. Оказва се, че заради бюрократични спънки Николай не може да заведе дело срещу нападателя си.

Сириецът засича с джип Николай Ценков, който пътува в автомобила си със съпругата и 8-месечното им бебе. Младият шофьор прави всичко възможно да избегне физически сблъсък, но буквално е изваден от колата. Следва размяна на удари. При падането нападателят наранява главата си и е откаран в "Пирогов", а Николай е привлечен като обвиняем.

За да заведе контрадело срещу сириеца и да получи обезщетение за ударената кола, той трябва да изиска от полицията протокола от инцидента. Това обаче се оказва невъзможно. Причината - случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма, съобщава Bulgaria ON AIR.

Междувременно от "Пирогов" заявиха, че състоянието на 40-годишния мъж е стабилно и той вече е изписан от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.
32
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една левачка прати кокошата сирийска глава направо халал в тенджерата, хахаха
31
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя питек иска да отърве присъдата за хулиганство. Да беше мислил преди да се прави на патриот
30
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трабваше да му даде на насраниеца една ,,мешана скара'' с гарнитура,ама нашиот му даде само от кебапчетата.Другият път да е с първо,второ и трето,кат на Българска Сватба,та насраниеца да разбере че е на гости по милост в чужда държава.
29
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цгна с джипа сигурно се занимава с типичния за неговия етнос бизнес-наркотърговия!Бутнал е някоя пачка където трябва и както обикновено МВР изкарва невинния виновен!
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Млад водач при ПТП с малко дете в колата е "винаги" прав. Става и по селата и по градовете. При ПТП със сириици е много малък %, но може да се информира обществото. Само не се пише от "лошите ли" е или от "добрите" е сириеца.
27
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижда се пределно ясно как псраниеца пръв посяга .. ама греда ... нашето момче - удря по - яко!Посраниеца - следващия път ще се замисли 2 пъти - преди да се прави на човек!Яко момче - браво за тупалкитеНокаут още в първия рунд!
26
2
 
29
 
! Отговори
aaa преди 5 години
браво на нашето момче даже малко го би, друго искам да кажа нашия е почти 2м явно е че тренира боен спорт 2 леви му вкара на онзи и ако не беше асфалт а пясък да кажем на оня нищо немаше да му има, е как тогава нааркоманизиран швед с 1 ляв удар (пише го в днес бг.) успя да убие Виктория,в никакъв случаи не го защитавам ,а ме е яд че ни прават на *** ,помислете до къде са стигнали оялите се с власт
25
0
 
52
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Грозната картинка в България: Нападат те, нападат семейството ти, 8 месечното ти дете и какво прави полицията - Задържа те и те обвинява в нанасяне на телесна повреда... ХВАЛА!!!
24
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ооо, не, сакън, не може българинът да е виновен. И журналистите не пишат никога подвеждаща информация.
23
1
 
4
 
! Отговори
НЕМИСЛЕЩ ТРЕЗВО преди 5 години
Знам!
22
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашият трябваше да го довърши с крика,и сега нямаше за какво да се тревожи толкоз.А и щеше да се води ,,Обществено полезно''.А сега ще чака право съдие от държавата,правосъдието му е било в ръцете,но той просто е изпуснал моментът.Такива моменти не са за изпускане.
21
52
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И откъде да знаем дали наистина нашенецът е невинен? Ами ако наистина той е хулиган? Защо полицията не са издали АУАН при ПТП? Да не излезне накрая, че в тая клета държавичка пак ние българите сме си виновни, но викаме "кой ни с*@ в гащите?".
20
45
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дръпна ли ви си акото, българченца?Нема го Тато да лиже кремлски седалища, а те да ви снасят "братски, социалистически помощи" и да ви вързват гащите.Лизнахте западните седалища, белким там ви огрее - ама йок ефенди.Виете сега като гладни пста срещу Луната.БЪЛГАРСКИ ***!
19
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Николай! Има подкрепата на град Варна срещу пишман мутрите! Браво, Ники, не се давай!
18
0
 
31
 
! Отговори
ТРЕЗВОМИСЛЕЩ преди 5 години
Това не е държава ... !!!!
17
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този етнос е тотално гнил и отдаден на анархия, грабеж и беззаконие.И това не е от вчера, това е от жалките, полуробски и помиярски 1300 години.Не са ни криви нито турци, нито цгани, нито великите сили, нито марсиянците, нито...просто сме си такива.Срам ме е, че съм българин.
16
0
 
34
 
! Отговори
това е преди 5 години
Дойдоха времена в който вече се питаме,а кой ще ни пази от полицията която ни я издържа ме?!
15
1
 
41
 
! Отговори
ужас преди 5 години
Благодарение на продажните политици ни я се превърнахме в чужденци в собствената си родина,всякаква *** идва у нас и ни унижава.А слабата и некадърна полиция не може да ни защити.
14
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълно е с сирийци псевдо-бизнесмени които от 20 години си живеят като крале и само си подхвърлят глупави девойки за разнообразие.Време е да се изринат с джиповете им в Алепо и никога да не си помислят да се връща това племе.