Жълт картон за правителството или лява атака срещу страната?

Евродепутати за резолюцията на ЕП в "Брюксел 1"
Обновена: 9 окт 2020 20:12 | 9 окт 2020 20:11, Веселина Йорданова
124

Независимо от коя политическа сила сме и какви цели имаме, не трябва да допускаме да хулим страната си. По този начин се накърнява имиджът на България, нанесе се имиджова щета. Предстоят избори в България през март догодина и хипотетично – може да управляваме ние, може да управляват и БСП, и други. Това каза за предаването "Брюксел 1" Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ.

Но това, което оставяме като впечатление в нашите европейски партньори, не е добре и няма да изчезне на другия ден след изборите, допълва Адемов. Защото, когато станаха наши колеги от „зелените“, които директно настояваха да се спрат еврофондовете, аз се учудих на нашите колеги от България, които ръкопляскаха и се радваха. Сигурен съм, разбира се, че няма основание това да се случи. Но ако стане факт и БСП управлява, дали ще бъдат по-доволни, ако са спрени еврофондовете, попита риторично евродепутатът от ГЕРБ.

Независимо от партийните ни ежби и партизански борби, най-високо трябва да стои интересът на страната ни, категоричен е Асим Адемов.

Цветелина Пенкова, евродепутат от БСП, заяви от своя страна за предаването „Брюксел 1“, че индикациите вече са дадени. За мен и докладът, и политическата позиция на европарламента всъщност са ясен знак, че политическото доверие от нашето правителство е снето, допълни Пенкова.

Предстоят избори, надяваме се тези документи да бъдат разчетени малко по-ясно и по-обективно, защото не можем да продължим да хвърляме прах в очите и на гражданите, добави евродепутатът от БСП. Избори се искат и те трябва да бъдат на масата на този етап. Очакваме това да бъде разчетено от управляващите, тъй като те вече получиха червената карта от всички възможни институции, включително и от българските граждани. Какво очакваме оттук нататък?

Наистина е нелепо да се говори за спиране на европейски средства за в бъдеще, но ако продължим по този начин и с този модел на управление, вероятно има такава заплаха. Социалистите винаги са отстоявали позицията, че върховенството на правото във всяка една от държавите-членки, и европейските средства трябва да бъдат много тясно обвързани. Защото не можем да продължаваме да наблюдаваме тези злоупотреби, които се случват в нашата държава основно, но не само при нас, категорична е Цветелина Пенкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
1
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Картона е червен бе човече и го дигнаха заради корупция, олигархия която задушава икономиката, зависимости на съд и прокуратура от партии и олигарси. Къде видя политика и избори бе? Въпроса е дали има правова държава и върховенство на закона - ЕП ти казват , че няма такова нещо и нищо не е сторено за 10 години.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕХ, КАКВИ МИН ЗАПЛАТИ ИМАХМЕ КОГА ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАХА- МОЛЯ ВИ НЕ СПИРАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ- РУМЕН ГЕЧЕВ- МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- 5500ЛВ- ГЕЧЕВ ТОВА ГО МОЖЕТЕ САМО ВИЕ, ДЪЛБОК ПОКЛОН ЗА ВАШЕТО МАЙСТОРСТВО- НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА СТИГНЕ ЧЕРВЕНИТЕ ДРУГАРИ, АКО НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА В МОИТЕ ДУМИ, НЕКА ПОГЛЕДНИ КАК СЕ СПРАВИХА ТЕ В БНБ НА 12.МАРТ1997Г 1ДЛ- 2965ЛВ, А ЗАПЛАТАТА ПРЕВЪРНАТА В ДЛ Е 1.8ДЛ- А ИНФЛАЦИЯТА МИНА 2000%- ИСКАМ ЧЕРВЕНИТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПАК- НИКОЙ НЕ МОЖЕ КАТО ТЯХ.
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
radan, segey i elena ioncheva podgotviat oktomvriiska revolucia v bruxelles, nova seria umirai trudno
76
10
 
4
 
! Отговори
16.10.2020 г.(петък) преди 3 години
Пирона в ковчега на ГРОБ !
75
7
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
До ОбективенЗа това дали е корумпиран можеш по всяко време да подадеш сигнали към съответните органи.====Да,наивнико ...АКО правосъдната система беше независима!!!Неслучайно европейските доклади показват, че сме най-корумпираната държава в ЕС,а и факта,че за 30г нямаме осъден политик го доказва!п.с.А,неграмотността и про.сто.тията на Б.Б.,извира при всяко негово изказване. Този неолитен екземпляр дори не говори български правилно,единствения премиер в света който не владее поне 1 чужд език!
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е Бареков щеше да променя България.Сега е ред на Слави кок.ата хахаххахахха
73
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
EC отдавна вече знае че всички български депутати заедно с президента са бивши БКП та! Прекрасна страна беше България преди да я превърнат червените българите в клоака!
72
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ***.и продължавате да работите срещу България
71
6
 
8
 
! Отговори
999 преди 3 години
Като са корумпирани - просто поканете Кьовеши!!!! Какво ми се правите на невинни, тия отляво предимно се накичили с китка Честност и мислят, че хората са така плиткоумни, че всиииичко са забравили и сега ще ги срещнат с хляб и сол на мегдана!!!
70
8
 
9
 
! Отговори
999 преди 3 години
Които са корумпирани - има съд, има доказателства!!! Или мавтрата " корумпирани сте" върши добра работа на руските пионки ?
69
6
 
8
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
ВСЕКИ, КОЙТО РЕВЕ ЗА ЧЕСТНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, ТРЯБВА ДА Е НАЯСНО, ЧЕ НА ИЗБОРИ ПОБЕЖДАВАТ САМО ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ!!!! КАЖЕТЕ МИ КОИ СА ЧЕСТНИТЕ И МОРАЛНИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ В БГ? ???? И не е ли борбата " стани да седна Аз??"
68
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политическото доверие от правителството не е снето. Ще го видите на изборите.Стига сте повтаряли като латерна едно и също. Правителството работи.Всеки ден има новини за това.Политическите кариеристи искат кокала, но ще им е трудно да стигнат до него.Предизборната надпревара е голямо забавление. Тепърва ще им се смеем.
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
поръчката бе дадена от заврения зет
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективенТози който наричаш неграмотен лично теб ще те смачка в няколко области свързани с държавността, политиката и управлението, тъй че трябва да се оправиш илюзиите.За това дали е корумпиран можеш по всяко време да подадеш сигнали към съответните органи.
65
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97Къде са отговорите на това кои са политическите субекти, които би трябвало да заместят ГЕРБ?"Вие сте едикакъв си" не дава отговор на този въпрос а издава безсилие и безидейност.Защо така?
64
7
 
5
 
! Отговори
Затворът Панкрац преди 3 години
Жълт картон срещу тъмносивочервеното мутренско правителство!
63
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 95Поредния неграмотен лентяй който се е обърнал на "пророк", за да не мисли за собствените си неудачи. България се развива повече от добре и хората започнаха да си стъпват на краката, след 2 десетилетия несигурност и катаклизми. Доста хора живят много прилично. Говоря за нормални хора. Това е благодарение на разумните политики на ГЕРБ.
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елена и Радан,джендърски ятаган.
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 92Защо не можеш да ми отговориш на въпроса.Кой са политическите субекти които да заместят ГЕРБ и да могат да предложат политики?Дай да им видя платформите. Къде са?
60
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89Аз не работя с опорки. Виждам, че нямаш повече какво да кажеш .....

Спонсорирани публикации